Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето така се отнасят към клиентите си "Армеец"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето така се отнасят към клиентите си "Армеец"

Няма да коментирам, Вие сами преценете що за олигофрени работят там:
    http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 34&start=0
    sigpic

Хъхъ, тоя сервиз Джоки не обслужва само Армеец, а още един куп застрахователи, отделно поддържат полицейския парк. И не е като да нямат техническа база, просто са дебили.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Мойта алфичка е застрахована в армеец и наскоро ми се наложи да ми платят предния капак че някой го е надраскал пред входа! И изродите ми дадоха само 80лв! Викам им да ми намерят някой да я боядиса за 80 лв тея викат незнам опраай се за толкова е оценена щетата! Аз така и не го опраих и парите заминаха вече!
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

БулИнс-фиат добло 2002г. преден ляв калник, фар, броня некви гредички и планки вътре.... изчукване и боя на калника, нов фар, лепене и боя на бронята... всичко се направи в Аутоиталиа-БулИнс задължава... и струваше 5 дена чакане и 1 шише ракия Застрахователите всичко си поеха-освен ракията :P колата е перфектна
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...
            Да де колега ама забравяш, че не всички коли могат да се правят в доверени сервизи иначе и аз мойта така си я правя и ме боли фара колко пари излиза ремонта.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Не е точно така, щото мойта, като я правиха в АутиИталия, ся дясната врата е цвят арлекин и забележете, само от една ключалка стана цялостно боядисване
              sigpic

Comment

Можем да обменим опит със застрахователи в тази тема. Веднага искам да ви кажа, че съм доволен от Орел в Бургас - изплатиха ми всичко до стотинка когато тази пролет жена ми се наниза в една мантинела. Ремонтът ми струва около 1800 лв. Имам пълно каско и ми платиха всички разходи в рамките на две седмици. За други застрахователи съм чувал, че даже не се занимаваш със автосервизите а трябва само да подпишеш някакъв протокол, че колата ти е готова и толкова. Предполагам, че повечето от нас имат опит със застрахователи и би било добре да го споделят.
                146 1.6 TS 01.97

Comment

Приятели аз съм застраховал колата в ИНТЕРАМЕРИКАН.Какво да Ви кажа не се е налагало да ги търся но чисто нови джанти с фактура не искат да ми ги застраховат.Те дори нямаха апарат да ми снимат колата та аз с моят си я снимах и им изпратих снимките.Всички са измамници,дай пари и чакай.Желая на всички безаварийно шофиране и умната нека се пазим един друг,че траурните агенций са препълнени.Нека се радваме на утрешния ден.
                  145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                      аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..
                      ОПС и аз така с брокера - само че е Деливери ИНС брокера ми - каското към ДЗИ
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                      X