Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой ползва ли услугите на MaxTelecom?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой ползва ли услугите на MaxTelecom?

Здравейте колеги. Искам да попитам някой който ползва услугите на MaxTelecom дали е доволен от тях, че ми се върти идеята да сменя настоящия си доставчик. Благодаря предварително.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Провери дали Спектрум има покритие където живееш... ПОН а е истината за домашен.
    Ако търсиш мобилен нет, МаксТелеком имат смисъл само в големите градове.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не бих казал, че MaxTelecom имат особен смисъл дори и в големите градове. В магазина на жената в София се ползва въпросният оператор и връзката е много зле. Нета е бавен а се плаща всеки месец по близо 30 лв.
      Същевременно в домът ни в София сме на Спектрум нет с ПОН, нещото за което говори и колегата Morfius и за същите пари (29 лв.) връзката е страхотна. Аз не съм никак доволен от тях.
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Провери дали Спектрум има покритие където живееш... ПОН а е истината за домашен.
        Ако търсиш мобилен нет, МаксТелеком имат смисъл само в големите градове.
        По-скоро търся мобилен.
        Иначе ПОНа на Спектрум е добър, но при нас нямат покритие.

Comment

От кое не си доволен, от ПОН а ли... че така си го написал двусмислено

---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:45 ----------

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
          По скоро търся мобилен.
          Иначе ПОНа на Спектрум е добър, но при нас нямат покритие.
          Е за мобилен може би имат някакъв смисъл... виж дали може да тестваш преди да подписваш.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

В квартала няма ПОН.
            Иначе е доста добър, работил съм с него и наистина е страхотно. За съжаление ги има в съседния квартал, но не и при нас.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Е за мобилен може би имат някакъв смисъл... виж дали може да тестваш преди да подписваш.
            Това със сигурност! И с добро запознаване с условията на договора!
            Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 12:51.

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
              Не бих казал, че MaxTelecom имат особен смисъл дори и в големите градове. В магазина на жената в София се ползва въпросният оператор и връзката е много зле. Нета е бавен а се плаща всеки месец по близо 30 лв.
              Същевременно в домът ни в София сме на Спектрум нет с ПОН, нещото за което говори и колегата Morfius и за същите пари (29 лв.) връзката е страхотна. Аз не съм никак доволен от тях.
              Колега като не си го ползвал недей да изкаваш крайно мнение.От година и повече съм с тях,вярно трафика не е като при Мегалан или някои други водещи оператори,но от 2-3 месеца трафика е по висок.Един път не ми е спирал нета до сега и най важното го ползвам на всякъде в града или в другите големи градове без проблем.В момента няма мобилен нет на тази цена а тя е 19,90 лв. на месец.Аз си го взех предплатен за 6 месеца,после ако искаш го зареждаш всеки месец цената е същата.Може да се ползва и по голям трафик но май е по скъп.Пример свалям си филм 10-15 мин. и съм готов.
              Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
              159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
                Колега като не си го ползвал недей да изкаваш крайно мнение.От година и повече съм с тях,вярно трафика не е като при Мегалан или някои други водещи оператори,но от 2-3 месеца трафика е по висок.Един път не ми е спирал нета до сега и най важното го ползвам на всякъде в града или в другите големи градове без проблем.В момента няма мобилен нет на тази цена а тя е 19,90 лв. на месец.Аз си го взех предплатен за 6 месеца,после ако искаш го зареждаш всеки месец цената е същата.Може да се ползва и по голям трафик но май е по скъп.Пример свалям си филм 10-15 мин. и съм готов.
                А колега ти как точно заключи, че не съм го ползвал и че незнам? Написал съм съвсем ясно, че в на жена ми магазина се ползва интернет на Макстелеком и то вече от 3 години....
                Единствената причина поради която не сме ги сменили е тази, че хазяите не дават да се дупчат стените и да се прекарват каквито и да било кабели!
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                  Здравейте колеги. Искам да попитам някой който ползва услугите на MaxTelecom дали е доволен от тях, че ми се върти идеята да сменя настоящия си доставчик. Благодаря предварително.
                  Аз октомври 2010 взех пакет домашен интернет + мобилен интернет. Мобилния интернет е на MaxTelecom: неограничен по трафик със скорост на достъп до 4096Кb.
                  Като цяло го ползвам много рядко - в месеца веднъж да ми притрябва. Това, което забелязах - на открито работи много прилично, но например у нас трябва да съм точно до прозореца, за да хване сигнал. Живея в панелен блок. Пробвал съм и в едно две заведения, които са на партер - не успява да се върже към мрежата.
                  Моят съвет е: отиди до някой техен офис и поискай устройство за тестови цели. На един приятел в Пловдив му осигуриха такова, но мисля че искат да оставиш някакви пари като гаранция и срокът, за който го дават, беше 1-2 дни.
                  There's always more money to make and more shit to bitch about.
                  156 SW 2.4 JTD

Comment

Аз съм в Надежда и покритието е на макс,преди съм го ползвал и към центъра пак беше така.Някой ако има ядове може да е от актуализацийте най новите ги има качени в техния сайт.
                    Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
                    159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

с Маxtelekom съм от 2 месеца и горе долу го бива при мен в Перник връзката е перфектна но в София беше зле.Но ти го включват и го пробваш 2-3 дни и ако ти хареса чак тогава подписваш договора а и първите 3 месеца плащаш само по 10 лв.
                      вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

Здравейте, колеги, сори, че спамя темата на колегата, но ми предстои включване към мобилен нет - за лаптоп - и се чудя коя компания да предпочета. Видях, че и Мтел и Мах Телеком предлагат подобен мобилен usb нет. Ще се използва на 90 % в центъра на Сф и Плд. Водя се главно от цената и що-годе приличната скорост за сърфиране.

Comment

На Ментел нета е през 3G мрежата, а на Макстелеком е Wimax, така че не са много съпоставими, друг е въпроса, че като опукаш няквите там мегабайти трансфер и скоростта пада на 128 килобита, което си е 16 килобайта, което от своя страна си е ужасно бавно.
                          На макстелеком ping-а е доста зле, 300 милисекунди и то на близки сървъри е нормалния, даунлоуда на повече от 12 мегабита и то преди 2-3 месеца за около 20мин не съм го виждал (нищо че плащам за 16), ъплоуда го бива - 3-4 мегабита.
                          И това е при много добър сигнал, при среден или нисък хич не ми се мисли, каква ще е картинката.
                          Като за безжична връзка си е със съвсем нормални параметри според мен.
                          166 2.4 JTD

Comment

Working...
                          X