Здравейте колеги. Искам да попитам някой който ползва услугите на MaxTelecom дали е доволен от тях, че ми се върти идеята да сменя настоящия си доставчик. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой ползва ли услугите на MaxTelecom?
Collapse
X
-
Провери дали Спектрум има покритие където живееш... ПОН а е истината за домашен.
Ако търсиш мобилен нет, МаксТелеком имат смисъл само в големите градове.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
-
Не бих казал, че MaxTelecom имат особен смисъл дори и в големите градове. В магазина на жената в София се ползва въпросният оператор и връзката е много зле. Нета е бавен а се плаща всеки месец по близо 30 лв.
Същевременно в домът ни в София сме на Спектрум нет с ПОН, нещото за което говори и колегата Morfius и за същите пари (29 лв.) връзката е страхотна. Аз не съм никак доволен от тях.In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПровери дали Спектрум има покритие където живееш... ПОН а е истината за домашен.
Ако търсиш мобилен нет, МаксТелеком имат смисъл само в големите градове.
Иначе ПОНа на Спектрум е добър, но при нас нямат покритие.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
От кое не си доволен, от ПОН а ли... че така си го написал двусмислено
---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:45 ----------
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеПо скоро търся мобилен.
Иначе ПОНа на Спектрум е добър, но при нас нямат покритие.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
В квартала няма ПОН.
Иначе е доста добър, работил съм с него и наистина е страхотно. За съжаление ги има в съседния квартал, но не и при нас.
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕ за мобилен може би имат някакъв смисъл... виж дали може да тестваш преди да подписваш.Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 12:51.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеНе бих казал, че MaxTelecom имат особен смисъл дори и в големите градове. В магазина на жената в София се ползва въпросният оператор и връзката е много зле. Нета е бавен а се плаща всеки месец по близо 30 лв.
Същевременно в домът ни в София сме на Спектрум нет с ПОН, нещото за което говори и колегата Morfius и за същите пари (29 лв.) връзката е страхотна. Аз не съм никак доволен от тях.Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщениеКолега като не си го ползвал недей да изкаваш крайно мнение.От година и повече съм с тях,вярно трафика не е като при Мегалан или някои други водещи оператори,но от 2-3 месеца трафика е по висок.Един път не ми е спирал нета до сега и най важното го ползвам на всякъде в града или в другите големи градове без проблем.В момента няма мобилен нет на тази цена а тя е 19,90 лв. на месец.Аз си го взех предплатен за 6 месеца,после ако искаш го зареждаш всеки месец цената е същата.Може да се ползва и по голям трафик но май е по скъп.Пример свалям си филм 10-15 мин. и съм готов.
Единствената причина поради която не сме ги сменили е тази, че хазяите не дават да се дупчат стените и да се прекарват каквито и да било кабели!In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЗдравейте колеги. Искам да попитам някой който ползва услугите на MaxTelecom дали е доволен от тях, че ми се върти идеята да сменя настоящия си доставчик. Благодаря предварително.
Като цяло го ползвам много рядко - в месеца веднъж да ми притрябва. Това, което забелязах - на открито работи много прилично, но например у нас трябва да съм точно до прозореца, за да хване сигнал. Живея в панелен блок. Пробвал съм и в едно две заведения, които са на партер - не успява да се върже към мрежата.
Моят съвет е: отиди до някой техен офис и поискай устройство за тестови цели. На един приятел в Пловдив му осигуриха такова, но мисля че искат да оставиш някакви пари като гаранция и срокът, за който го дават, беше 1-2 дни.There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
с Маxtelekom съм от 2 месеца и горе долу го бива при мен в Перник връзката е перфектна но в София беше зле.Но ти го включват и го пробваш 2-3 дни и ако ти хареса чак тогава подписваш договора а и първите 3 месеца плащаш само по 10 лв.вече без Алфа,но да видим до кога!
Comment
-
Здравейте, колеги, сори, че спамя темата на колегата, но ми предстои включване към мобилен нет - за лаптоп - и се чудя коя компания да предпочета. Видях, че и Мтел и Мах Телеком предлагат подобен мобилен usb нет. Ще се използва на 90 % в центъра на Сф и Плд. Водя се главно от цената и що-годе приличната скорост за сърфиране.
Comment
-
На Ментел нета е през 3G мрежата, а на Макстелеком е Wimax, така че не са много съпоставими, друг е въпроса, че като опукаш няквите там мегабайти трансфер и скоростта пада на 128 килобита, което си е 16 килобайта, което от своя страна си е ужасно бавно.
На макстелеком ping-а е доста зле, 300 милисекунди и то на близки сървъри е нормалния, даунлоуда на повече от 12 мегабита и то преди 2-3 месеца за около 20мин не съм го виждал (нищо че плащам за 16), ъплоуда го бива - 3-4 мегабита.
И това е при много добър сигнал, при среден или нисък хич не ми се мисли, каква ще е картинката.
Като за безжична връзка си е със съвсем нормални параметри според мен.166 2.4 JTD
Comment
Comment