Интересно ми е (а вероятно и на други с кучета), как ги превозвате.Аз моето го возя всяка седмица и съм разработил цяла система за предпазване на купето от косми, одирания и взможност докато карам кучето да ми седне в скута(това му е любимо),и съм забелязал, че когато съм с него полицаите са много благосклонни или направо ме пускат да продължа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как си превозвате кучетата?
Collapse
X
-
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
-
Аз моето куче го возя в багажника на комбито. Единственият и проблем е бас касата, която много често дъни хит касов, ритъм басов
Даже скоро я събрах в багажника заедно със сгънатата количка на малкия.
И това в 156 swsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
И моето е немска овчарка ,вози се отзад и всичко става косми-няма чистене забиват се навсякъде.Закачил съм един чаршаф на задните и предните подглавници и става нещо като корито,отделно е вързано за средния колан с верига и нашийник за да не идва при мен.Иначе е по- умно от много хора които познавам.Гледах как разпознава колата -души дръжките,и двигателя по звука.Никога не бърка.А как се справяте с космите?Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ моето е немска овчарка ,вози се отзад и всичко става косми-няма чистене забиват се навсякъде.Закачил съм един чаршаф на задните и предните подглавници и става нещо като корито,отделно е вързано за средния колан с верига и нашийник за да не идва при мен.Иначе е по- умно от много хора които познавам.Гледах как разпознава колата -души дръжките,и двигателя по звука.Никога не бърка.А как се справяте с космите?
И това,което имах предвид горе е,не че е глупав,а по-скоро е див на кантонерски петел,но той си е и малък още.Няма година.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
За това си взех късо космест типСъс скоч му е майката.Взимаш от най широкия и с него лепиш и дърпаш ,ката кола маска хахаха Прахусмукачката неможе да се справи толкова добре.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИ моят хубостник го возя,като колегата на първата снимка.Отварям му вратата и той си знае
За протокола - немска овчарка,като малко биче и почти толкова умна.. Реша го, гребена му е 20 и няколко лева-марков
(на жена ми всички гребени четки взети заедно са по евтини
)и пак много косми из колицата ми
Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:35.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ моето е немска овчарка ,вози се отзад и всичко става косми-няма чистене забиват се навсякъде.Закачил съм един чаршаф на задните и предните подглавници и става нещо като корито,отделно е вързано за средния колан с верига и нашийник за да не идва при мен.Иначе е по- умно от много хора които познавам.Гледах как разпознава колата -души дръжките,и двигателя по звука.Никога не бърка.А как се справяте с космите?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИмам белгийски овчар, 45кг магаре, и е същото, косми в несвяст, постилам какво ли не......Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
А, много просто-с кожен салон съм , купил съм си покривало за задните седалки на кола, което е около 20 лева, има на най-различни цени покривала с добра защита за колата. Виж там в Д-р Стефанов, сайт за онлайн кучешки аксесори.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА, много просто-с кожен салон съм , купил съм си покривало за задните седалки на кола, което е около 20 лева, има на най-различни цени покривала с добра защита за колата. Виж там в Д-р Стефанов, сайт за онлайн кучешки аксесори.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Нашето куче е бобтейл и съм го качвал няколко пъти в колата...непосилна задача ми се струва. Кучето го е страх да се вози в кола, става му лошо, връща обяда...ужас! На всичкото отгоре е като китеник: рошаво с дълга пухкава козина
Но интересното е че в Алфата му е добре. Като го кача в Опела и почва да страда горкото...става му лошо. А преди в Алфата го слагах на пасажерката седалка отпред и то на 145-цата там нали е много широчко и му беше идеално. Пускам климатика да духа на студено да си диша животното и рай
За съжаление Алфата я няма вече, а кучето не харесва ОпелиIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment