If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моето е маниак по колите - като мен.Умира да се вози-като разбере, че ще ходим някъде с колата и откача.Сяда си отзад и е готово за път.Мисля ,че няма предпочитания към марката само да е кола.
Моя така го возех и нямяше проблеми Пускам да му духа въздух долу в краката и се размазваше от кеф.От София до морето така се возеше и разходка в стария град Търново Беше готино куче но......... вече го няма.Имам и специялна бризентова мушама за задна седалка но не е удобна.
И моята така на пасажерската седалка, ту на седалката легне, ту в краката, а като и доскочее сяда на седалката и се пули през прозореца
За това си взех късо космест тип Със скоч му е майката.Взимаш от най широкия и с него лепиш и дърпаш ,ката кола маска хахаха Прахусмукачката неможе да се справи толкова добре.
А, бе тя и моята е късокосместа ама тия тънки и твърди косми като игли нямат махане. Тиксото грам не помага, поне при мен с плюшения салон на капата, та май само 3 часова борба с прахосмукачката се оказва ефективно... (да е жива и здрава приятелката ми )
A в Делтата още не се е возила ама и да стане ще е в багажника с махната кора, че някак си отвътре нещо не ми дава да я пусна да мърфолеви рекарото
Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Моето е маниак по колите - като мен.Умира да се вози-като разбере, че ще ходим някъде с колата и откача.Сяда си отзад и е готово за път.Мисля ,че няма предпочитания към марката само да е кола.
Кучетата са практици, не им дреме за дреболии
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Ето как се возим ние....в багажника събираме по 2 големи и 1 малко от породата... имахме и едно инцидентно пътуване до Турция с 5 ( пет ) кучета от които 4 мъжки които искаха да се бият и едно женско за което се боях някой да не смачка
Но оцеляхме...да не забравя,че освен 5-те кучета бяхме и 3 магарета вътре
А на тези снимки пътувахме до Германия за рентген на младоците които бяха много , ама много примерни по време на цялото пътуване .
Attached Files
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Comment