If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ем то косури няма,ама 30 лева някак нереално изглежда!Той badmadafaka за тва те пита да не използва 1 игла много пъти,защото част от стойноста е точно в консумативите (доколкото съм запознат всяка игла е за еднократна употреба )!Все пак би ли споделил кой е тоз майстор и къде се намира,че отдавна ми се въртят едни татуси из главата,но пък много скъпи ми се виждат.Иначе татуса ти е страшен !!
The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Браво, добре е станало, харесва ми и на мен.
Цената наистина е ниска (ама няма да се запътя чак до Сф за един татос...)
пс: Днес изрових телефона на моя 'художник'...утре ще му звъня... за бой сте, ей!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Ем то косури няма,ама 30 лева някак нереално изглежда!Той badmadafaka за тва те пита да не използва 1 игла много пъти,защото част от стойноста е точно в консумативите (доколкото съм запознат всяка игла е за еднократна употреба )!Все пак би ли споделил кой е тоз майстор и къде се намира,че отдавна ми се въртят едни татуси из главата,но пък много скъпи ми се виждат.Иначе татуса ти е страшен !!
Чувал съм за момчето много неща ,но не го познавах лично.Питах го днес ,за още едно тату,той ми каза ,чак Март месец,до тогава е зает.
Каза ми ,че на ден рисува по 15 човека макс(според зависи)(мен ме нарисува за макс 30 мин) (:
Мойто тату ,го бодва с 7 игли ,с една игла се правят само контури.Да сменят се постоянно,за едноократна употребаса.Не са евтини,но сам си направи сметка днес като минат 10 като мен по 30 лева - са ти 300 лева ,кажи го 100 за игли да даде и 50 лева някакви консумативи (боя ,йод ,марли и т.н) 150 му остават ??????
А ако минат 3-ма с татуси за по 100 и 5 с по 30 ,смятай си сам (:
Който има интерес,да ми пише на лс
Браво, добре е станало, харесва ми и на мен.
Цената наистина е ниска (ама няма да се запътя чак до Сф за един татос...)
пс: Днес изрових телефона на моя 'художник'...утре ще му звъня... за бой сте, ей!
п.п- така ще кажеш,просто по-лесно е с причина (:
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
как можах да забравя искам да кажа мерси на #ogi100 ,защото идеят която даде ми допадна доста и сега съм много доволен (: Мерси
Браво бе,добре е станало,на мен отдавна ми се въртят разни работи в главата,ма незнам кога ще се наканя,я ми прати координати на Л.С.да ги имам.Искам нещо от вътрешната страна на предмишницата,ма незнам какво точно,някакъв надпис най-вероятно.Лошото е че съм разглеждал много,и немога да си харесам
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колега сори ,че ти спамя в темата ама не мога да не се похваля и аз От доста време исках да си я направя и това и означава ник-а ми Още не е довършена щото 4 часа ме рисува пича и направо ми се е.а бойната слава След една седмица ще е завършека
Attached Files
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Колега сори ,че ти спамя в темата ама не мога да не се похваля и аз От доста време исках да си я направя и това и означава ник-а ми Още не е довършена щото 4 часа ме рисува пича и направо ми се е.а бойната слава След една седмица ще е завършека
супер якото
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Ууу супер ще стане бате Много Стар Крафт май си играл
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Мхм Изнасях ги само с хидрички На едно място ми искаха 150 лева на по-малка площ но на човека му викат пияницата макар , че първия си го правих при него но този е по големичък и ще ми вземат 300 Но все пак е подарък от жената за годишнината ни така че
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Шого, ти си тотално изтрещял, батенце! Къртиш! НА колегата с надписа - евала страшна е станала! Само да вметна, че на гръбнака боли адски много, защото е тънка кожата и има много нервни окончания.
AlfaFen145 пусни ми ако обичаш на ЛС как да се свържа с момчето
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Браво бе,добре е станало,на мен отдавна ми се въртят разни работи в главата,ма незнам кога ще се наканя,я ми прати координати на Л.С.да ги имам.Искам нещо от вътрешната страна на предмишницата,ма незнам какво точно,някакъв надпис най-вероятно.Лошото е че съм разглеждал много,и немога да си харесам
Мърджи,слушай сега брат,ако нямаш татуировка ,ще ти дам един съвет.
Ще те заведа при тоя пич ,там ще му обесниш какво искаш ,къде и как и ще нарисувате нещо заедно ,ако не ти харесва или си си харесал няколко неща тегли всичко и ще зглобим нещо .
п.п- едно мнение бате,моля те не си прави от вътрешната страна на мишницата ,ти си печен олигофрен ,не искам да ставаш един от ВСИЧКИТЕ ,Амор -фешън стайл ...остави това ,но ти казвам ,че ще ти писне много бързо!!!!Направи си някъде,където не я виждаш много ..Един познат си направи на ръката и сега я крие,защото за половин година му писна..На мен и двете са ми от зад ,точно поради тази причина ,затова понякога забравям ,че имам тату и й се кефя като я гледам ..
Човече това е брутално,не ти завиждам с толкова много контури и светлосянки ,представям си кво ти е (:
Извинявай ,но искам да ти предложа нещо ,само предлагам ... На хидрата не и ли е малко празно вратлето ,защо не й измислите нещо като сухожилия и някакви връзки ,които минават на доло ,така изглежда много празна ? или се лъжа (: Успех ,чакаме цялата да я видим
Ууу супер ще стане бате Много Стар Крафт май си играл
Батка ,зерга ,1 12-ка кучляги и РЪШ ....евалата !!
Дайте както се събираме за баскет ,се съберем да направим едно Лост темпълче 2.2 или БИГ ГЕЙМ
ЬАХЬАХЬАХАЬ
Шого, ти си тотално изтрещял, батенце! Къртиш! НА колегата с надписа - евала страшна е станала! Само да вметна, че на гръбнака боли адски много, защото е тънка кожата и има много нервни окончания.
Мерси ,батка чесно да ти кажа ....почна ме от горе ,до средата беше поносимо ,надоло мислих ,че ще припадна или ще изпадна в шок ...и на крака ме болеше ,но такава средоточена болка на едно място не бях усещал...мислих си ,че иглата е поне 10 сантиметра и ме разрязва брутално силно и бързо...а това с нервните окончания е гадно,защото аз без да искам ,някви части от тялото ми се стягаха и отпускаха и чувството е неприятно...мога да го сравня само с едно : всички сте изпитвали чувството на ГОЛЕМИЯ АДРЕНАЛИН ,когато почваш да се въртиш много ,да гледаш много неща и да не знаеш какво да гледаш и какво да мислиш,така се чувствах през повечето ,време бях в дупка и не знаех кво става ....
п.п.п-а тази ми е първата ,която ми беше малка ,а сега се замислям за крачол в същия стил или да й направя светлосянки ,но по на там ,не сега (:
Comment