Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е тази ЗАРАЗА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз със алфата нямам такъв проблем, обаче ланчата прави така и какво ли не пробвах само дюзи не съм почиствал, дали пък може да е верно от тях ама не ми се вижда логично

Comment

И аз никога не съм имал подобни изпълнения...
      www.facebook.com/workshox

Comment

Аз съм доволен , че се преборих с проблема нищо и няма на колицата просто МПХ /коресилин и клечки за уши/ 0.5 л спирт в резервоара/светнала лампа/.
        Зареждане единствено на една и съща бензиностанция/Еко Елада/
        С търсачката вижте има теми дето съм пускал по въпроса за моята кола.
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Сложин в бензина STP за почистване и ще видим как е резултата.
          Почти 90% съм убеден, че е от дюзи , ама въпроса е къде тук да отида на ултразвуково почистване. В нашият град по сервизите гледат на TS като индианец пишеща машина
          Заради това като тръгна за части първо си разпечатвам картинката от е Per a и нагледно обяснявам какво търся, защото вече нямам нерви да обяснявам .

@ Yon Четох писанието ти , но при оборотите на ПХ спат. Мотора мърка , не тресе,не пропуска, не променя обороти .само доката позагрее малко се дави.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

При мен нещата стоят така:

смяна въздушен филтър,бензинов филтър,ламда сонда,свещи,кабели за свещи.

Почистване МПХ и дросела.

Подобрение има но не на 100% след смяна на кабелите на свещите.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от kris11
              Сложин в бензина STP за почистване и ще видим как е резултата.
              Нищо няма да стане с добавка. Аз от вече поне 500км карам с добавка на Редекс.
              За почистване с утразвук Боян беше казал до Пирамидата на Сливница - 40лв.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

При мен добавката не даде подобрение. Изобщо ако някой смята, че тези добавки помагат, нека да пише.
                146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
                  При мен добавката не даде подобрение. Изобщо ако някой смята, че тези добавки помагат, нека да пише.
                  Слагал съм сигурно 20 вида добавки от какви ли не фирми.Резултата е 1 и същ-никакъв,може и да "прочистват нещо си там" но реален резултат аз не виждам. "ALFA CORSE" къде се прочистват дюзите дай адрес
                  Alfa156 Against All

Comment

Това е във Варна, а ти гледам си от София, така че няма да ти свърши работа...
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

С тая тема влезнахте в бисерите Направо ми падна шапката като прочетох уж сте интелигентни хора а то кво излезе тука само глупости
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        С тая тема влезнахте в бисерите Направо ми падна шапката като прочетох уж сте интелигентни хора а то кво излезе тука само глупости
                        Е го капацитето! Дека си,бе?
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                          Е го капацитето! Дека си,бе?
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

добре дошееел. а ся ни осфетли, вместо ни обесняш колко сме глупави, еле я
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                              @ Yon Четох писанието ти , но при оборотите на ПХ спат. Мотора мърка , не тресе,не пропуска, не променя обороти .само доката позагрее малко се дави.
                              Точно от тая зараза /лепва се по бензиностанциите/ се отървах. Не губя мощност при студен мотор в прехода от празен ход.
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Мда, на Пирамидата ми чистиха дюзите на боксера с ултразвук за 40лв. Ама преди това смених свещи, кабели, бобини, горивен и въздушен филтър, махнах катализатора. Добавка Редекс слагах, ама файда не видях сякаш. И сега боксерчето върви доста добре, няма никакво замисляне. ТС-а има замисляне само първата минута, после е ОК.
                                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                                X