If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз със алфата нямам такъв проблем, обаче ланчата прави така и какво ли не пробвах само дюзи не съм почиствал, дали пък може да е верно от тях ама не ми се вижда логично
Аз съм доволен , че се преборих с проблема нищо и няма на колицата просто МПХ /коресилин и клечки за уши/ 0.5 л спирт в резервоара/светнала лампа/.
Зареждане единствено на една и съща бензиностанция/Еко Елада/
С търсачката вижте има теми дето съм пускал по въпроса за моята кола.
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Сложин в бензина STP за почистване и ще видим как е резултата.
Почти 90% съм убеден, че е от дюзи , ама въпроса е къде тук да отида на ултразвуково почистване. В нашият град по сервизите гледат на TS като индианец пишеща машина
Заради това като тръгна за части първо си разпечатвам картинката от е Per a и нагледно обяснявам какво търся, защото вече нямам нерви да обяснявам .
@ Yon Четох писанието ти , но при оборотите на ПХ спат. Мотора мърка , не тресе,не пропуска, не променя обороти .само доката позагрее малко се дави.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Сложин в бензина STP за почистване и ще видим как е резултата.
Нищо няма да стане с добавка. Аз от вече поне 500км карам с добавка на Редекс.
За почистване с утразвук Боян беше казал до Пирамидата на Сливница - 40лв.
При мен добавката не даде подобрение. Изобщо ако някой смята, че тези добавки помагат, нека да пише.
Слагал съм сигурно 20 вида добавки от какви ли не фирми.Резултата е 1 и същ-никакъв,може и да "прочистват нещо си там" но реален резултат аз не виждам. "ALFA CORSE" къде се прочистват дюзите дай адрес
Мда, на Пирамидата ми чистиха дюзите на боксера с ултразвук за 40лв. Ама преди това смених свещи, кабели, бобини, горивен и въздушен филтър, махнах катализатора. Добавка Редекс слагах, ама файда не видях сякаш. И сега боксерчето върви доста добре, няма никакво замисляне. ТС-а има замисляне само първата минута, после е ОК.
Comment