Известие

Collapse
No announcement yet.

Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжево и вагончето...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Харесва ми, защото е различно. Ако искаш дай информация в първия пост как стана смяната на талона, какво се плаща, искат ли документи от сервиза и т.н. Благодаря предварително.
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Браво доста добър цвят
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Благодаря на всички за добрите думи. Радвам се, че на пътя ще има още една красива Алфа, която ще привлича погледите.

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        . Помисли и за джанти
        Мислил съм, но май ще си остане с тия. Вероятно ще ги боядисам светло графиитени и толкоз. Писна ми да изправям джанти и да купувам гуми и да се разправям с фактури към застрахователите, както беше със 17-ките и 18-ките на старата ми 166-ца. Пък и вагона ще го кара основно приятелката ми, а тя има невероятния талант да "цели" дупките.

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Да те питам за тавана, за местата около уплътненията, как се процедира, гледам е мацнато с боя предварително откъм вратите.
        Тъй като колата беше черна, първо бяха изпръскани колонките, рамките на вратите и "фалцовете" - за да не се вижда черно, когато се отворят вратите. По тази причиня бяха свалени всички уплътнители.

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Дано останеш доволен от светенето на лупичките, гледам добре са ги лъснали бочджийте.
        Специални благодарности. При тестовете и регулирането на фаровете всички присъстващи отбелязаха, че светят страхотно, дори по-добре от фабрични лупи на нов автомобил. Абе страхотия, отново ти благодаря страшно много.

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Rock n' roll на Симеоновско шосе, коя ли Алфа не е минала от там .

п.п. Колко ти излезна цялото боядисване? Може и на ЛС. А вписването на новия цвят в талона колко време и какви процедури изисква?
        Нямам представа колко точно пари ще излезе. Голяма част ще плати застрахователя, тъй като, както казах, колата имаше много дребни щетички (предна и задна броня, 3 от вратите също бяха одрани, предния капак бе дран от котки), така че на практика ще трябва да доплатя за няколко детайла и за колонките и "фалцовете". Още не е минала последния оглед, вероятно ще знам до десетина дена.

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщение
        Харесва ми, защото е различно. Ако искаш дай информация в първия пост как стана смяната на талона, какво се плаща, искат ли документи от сервиза и т.н. Благодаря предварително.
        Това ме интересува и мен, и то много. Какво трябва да се направи, трябвали да се минава на каналите и т.н.

Доколкото разбрах, трябва да се отиде в КАТ, да се подаде молба за смяна на цвят и да се издадат нови голям и малък талон. Не знам обаче колко ще струва и дали няма да ми скъсат нервите.
        Last edited by pinko; d.m.y г., 19:44.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Че ще ти скъсат нервите това е ясно, но ми е интересно наименованието на цвета - кой и как ще го определи, иначе самият талон е към 100лв.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Супер е станало, няма друга такава! Поздравления за идеята и за изпълнението!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ухааа... браво

Лупичките кой ги вгражда, че и аз имам мерак за едни такива, ама хич не ме бива да чопля фарове?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ехааа, супер свежичко и слънчево се е получило,браво !Много ми харесва,много!
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Ухааа... браво

Лупичките кой ги вгражда, че и аз имам мерак за едни такива, ама хич не ме бива да чопля фарове?
                  Фаровете ги направи колегата mirchozo. Много читава изработка, лупите са Валео, светят перфектно, регулировките си работят, абе никакви забележки нямам. Толкова добре светят, че на практика не ти трябват дълги

Препоръча ми го V_A_N_K_A_T_A, аз още като видях неговите фарове и особено като ги видях как светят, вече бях тотално зарибен. Хубавото на този вариант е, че няма никакви цигании, никакви "ангелски очи", никакви светкащи гирлянди тип коледна елха като при Холцвагин или Алди. Просто дискретни и перфектно светещи лупи.

Цената също е много добра, единственото неудобство е, че ще трябва да пратиш фаровете до Добрич. Но с куриерите това става за един ден и струва под 10 лева.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

И аз преди време си мислех за този цвят на моята Алфа и да ти кажа добре е. Отива си със салона ти!

Евала за идията аз я приемам.
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Цената също е много добра, единственото неудобство е, че ще трябва да пратиш фаровете до Добрич. Но с куриерите това става за един ден и струва под 10 лева.
                      И колко е добра цената, че вече се изкьоравих с мойте сток мъждилки?
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Уф, не исках да пиша тук цената, за да не се разтълкува като реклама, ама получих поне 50 лични съобщения и нямам време да отговарям на всички.

Цената е 170 лева без разходите за куриер (около 20 лева за София). Пращате вашите фарове на колегата mirchozo в Добрич и ги получавате обратно с лупи. Ксеноновите крушки са си от вас.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          ....тука в монтана се прдлагат рециклета....ще ти стъпят на .....20лв и 30-се стинки.......заповедай.........

пп.....пинко, последното нещо което искам е да ти осирам темата,сори...........ма колегата е за
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            ....тука в монтана се прдлагат рециклета....ще ти стъпят на .....20лв и 30-се стинки.......заповедай.........

пп.....пинко, последното нещо което искам е да ти осирам темата,сори...........ма колегата е за
                            От вашия край купувам само видинско домашно вино, да знаеш
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз може би ще съм единствения който ще критикува пребоядисването!

Лично за мен СПОРТВАГОНА е най-красив точно черен.
                              Затова и такъв си купих. Просто като черна колата има съвсем друго излъчване.
                              Вярно- черния е най-отвратителния цвят за поддръжка, ама кеф цена няма...
                              Аз на моята съм и замислил освежаващо боядисване напролет - ама пак черна...

Иначе самата боя е супер, гледам и много добре е боядисано - професионално.

Важното е колега на теб да ти харесва.
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Ииии - направо лъвче е станало
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X