Харесва ми, защото е различно. Ако искаш дай информация в първия пост как стана смяната на талона, какво се плаща, искат ли документи от сервиза и т.н. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжево и вагончето...
Collapse
X
-
Благодаря на всички за добрите думи. Радвам се, че на пътя ще има още една красива Алфа, която ще привлича погледите.
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение. Помисли и за джанти
---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДа те питам за тавана, за местата около уплътненията, как се процедира, гледам е мацнато с боя предварително откъм вратите.
---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеДано останеш доволен от светенето на лупичките, гледам добре са ги лъснали бочджийте.
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеRock n' roll на Симеоновско шосе, коя ли Алфа не е минала от там.
п.п. Колко ти излезна цялото боядисване? Може и на ЛС. А вписването на новия цвят в талона колко време и какви процедури изисква?
---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:25 ----------
Първоначално публикувано от piqnica Покажи съобщениеХаресва ми, защото е различно. Ако искаш дай информация в първия пост как стана смяната на талона, какво се плаща, искат ли документи от сервиза и т.н. Благодаря предварително.
Доколкото разбрах, трябва да се отиде в КАТ, да се подаде молба за смяна на цвят и да се издадат нови голям и малък талон. Не знам обаче колко ще струва и дали няма да ми скъсат нервите.Last edited by pinko; d.m.y г., 19:44.
Comment
-
Супер е станало, няма друга такава! Поздравления за идеята и за изпълнението!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеУхааа... браво
Лупичките кой ги вгражда, че и аз имам мерак за едни такива, ама хич не ме бива да чопля фарове?
Препоръча ми го V_A_N_K_A_T_A, аз още като видях неговите фарове и особено като ги видях как светят, вече бях тотално зарибен. Хубавото на този вариант е, че няма никакви цигании, никакви "ангелски очи", никакви светкащи гирлянди тип коледна елха като при Холцвагин или Алди. Просто дискретни и перфектно светещи лупи.
Цената също е много добра, единственото неудобство е, че ще трябва да пратиш фаровете до Добрич. Но с куриерите това става за един ден и струва под 10 лева.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеЦената също е много добра, единственото неудобство е, че ще трябва да пратиш фаровете до Добрич. Но с куриерите това става за един ден и струва под 10 лева.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеИ колко е добра цената, че вече се изкьоравих с мойте сток мъждилки?
Цената е 170 лева без разходите за куриер (около 20 лева за София). Пращате вашите фарове на колегата mirchozo в Добрич и ги получавате обратно с лупи. Ксеноновите крушки са си от вас.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеИ колко е добра цената, че вече се изкьоравих с мойте сток мъждилки?
пп.....пинко, последното нещо което искам е да ти осирам темата,сори...........ма колегата е за156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение....тука в монтана се прдлагат рециклета....ще ти стъпят на .....20лв и 30-се стинки.......заповедай.........
пп.....пинко, последното нещо което искам е да ти осирам темата,сори...........ма колегата е заGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Аз може би ще съм единствения който ще критикува пребоядисването!
Лично за мен СПОРТВАГОНА е най-красив точно черен.
Затова и такъв си купих. Просто като черна колата има съвсем друго излъчване.
Вярно- черния е най-отвратителния цвят за поддръжка, ама кеф цена няма...
Аз на моята съм и замислил освежаващо боядисване напролет - ама пак черна...
Иначе самата боя е супер, гледам и много добре е боядисано - професионално.
Важното е колега на теб да ти харесва.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
Comment