If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бих искал да попитам, ако някой има директни впечатления от този автомобил - поведение,комфорт и т.н
Имам в предвид новия Forester след 2007 година.
Благодаря!
Бих искал да попитам, ако някой има директни впечатления от този автомобил - поведение,комфорт и т.н
Имам в предвид новия Forester след 2007 година.
Благодаря!
Всъщност новия модел е от 2008 г., официалното представяне за Европа беше през март.
Добра кола е, удобна, комфортна, проходима, но е относително шумничка, най-вече окачването.
Но внимавай с турбобензиновия мотор - произведените до края на 2009 г. имат някакъв проблем с мазането и температурата на основните и биелните лагери. На първия тестдрайв през март 2008 г. в Гърция един такъв Форестер (на 2000 км, автомат) ми роди в ръцете малки форестерчета. Първо рязко падна мощността (сякаш затегна), после се чуха некви звуци като от кафемелачка и една от биелите се подаде през блока. Хем не съм го газил, знаеш кви са ограниченията на скоростта в Гърция.
Лично аз бих препоръчал дизеловия боксер - хем върви повече от задоволително, хем е удивително икономичен. Обаче той не се предлага с автомат и се появи по-късно.
Аз харесвам Субаро, но пред форестър ще те посъветвам да огледаш Легаси комби или Аутбек (поне според мен е по-добро или повече ми харесва)
Предполагам като цена аутбека е като форестъра http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...233&f1=details
Все пак ако твърдо си решил Субаро може да погледнеш в Субаро форума за силни и слаби страни на моделите. До колкото съм чел там препоръчват да се прегледа от някакъв техен майстор щото субито когато се наложет ремонти не е от ефтините - майстора спец по Субаро , Митко мисля беше. Аз от интерес съм попрочитал това онова.
Здрава машина,лесна за обслужване,части съм си купувал от Гърция /съединител орг./ и Дубай /орг. биалетки/.Говоря за моя кокал Митака е малко резачка но ги разбира нещата Субито е по скъпо за подръжка от Лексуса но не е плашещоС оглед на това че рядко да не кажа не се чупии не скърца нищо по купетоОстаналото е въпрос на мераци и възможности.Имам съсед с 2 Форестъра от новите дизел и бензин и ги експлоатират много серьозно.Не съм чул да се оплакват от нещо по колите.
И от мен плюс за Субару.
Конкретно от последния Форестър нямам впечатления, но имам от Легаси и по-стария Форестър. Отлични коли са, единствен минус е скъпата поддръжка, но както казва и Санто - чупят се рядко, пък и предполагам щом си се спрял на кола на 2-3 години вече си направил сметка колко можеш да си позволиш за поддръжка.
Има един форестър, който е около 2004-2006/7, който се води 2.5 XT, двигателят е като на импреза WRX и има страшна динамика - почти като на импрезата. Но пък е малко грозничък отзад.
За съжаление, в легаситата от този период май не се слагат турбо бензини.
Имах 2 години Трибека и мога да кажа само хубави неща,всъщност съм я ремонтирал само веднъж за 40 000км,но вината си беше донякъде моя или по-скоро тъпотия.Имах я от нова от САЩ и съм страшно доволен,само внимавай със сервизите и се мятай смело.
Comment