If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честит празник на всички дами!
Бъдете нежни, красиви вдъхновени и прекрасни!
Бъдете себе си!
Нека да имате много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки свой ден!
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Въпреки че навън времето е променливо, аз пожелавам не само честит празник на дамите, но им пожелавам да бъдат по-щастливи, по-усмихнати и да са предимно слънчеви, и вътрешно за себе си, и за тези около тях!
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
"Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли!
Страсти и неволи
ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях.
Булото на срам и грях -
не ще го хвърлят върху тях
страсти и неволи.
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли...
Не искат и не обещават те! -
Две хубави очи. Музика, лъчи
в две хубави очи. Душата на дете..."
Мисля, че посланието на Яворов е най-подходящо за поздрав към нежната част от форума. Бъдете все така красиви, умни и привързани към Alfa Romeo скъпи дами!
'ми да поне веднъж в годината трябва да се маха мустака и да се купуват нови гащи
Толко често?
И т`ва задължително ли е?
@ Боянски, за някои мъжееее също е помислено, бре - цЕл втори фебрюъри си имат. Крайно време е да се поучиш от челния им опит, примери и у форумо - бол
Докато я караш по старата традиция: с достойнство да държиш на думата си, да имаш ценности и да уважаваш себе си и другите (демек - да си в разрез с модерния мониеррр, начин на мислене и поведение) - нема прокопсаш
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
е значи к'во се получава? Женита си имат празник, педерастите си имат празник, а мъжете да се ебът по дупе! Бахти дискриминацията!
ПС - както казва един пич а.к.а Шматко - "Life without women would literally be a real pain in the ass."
Е, ако мъжете правят това, което предлагаш, всъщност спокойно могат да ползват 2 февруари
Предлагам ти по-добро тълкуване: ако жените си имат 8 март, а крехките мъже - 2 февруари, значи за истинските мъже остават останалите 363 дати в годината
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment