Браво, коли с този тип возия и убийствено удобни седалки вече няма на пазара -сега са уж бързи каруци с пейки .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз какво си купих!
Collapse
X
-
браво! поздравления!
DS-a ми е любима кола и на мен
има едно предаване по Discovery - "Wheeler dealers" където правеха един такъв.
УНИКАЛНИ СА.
задължително да пуснеш снимки за реставрацията, ще ги гледам с интересAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Колеги, май взех че купих и един Cx 2.5 GTI 1988 година. В много добро състояние е и на смешни пари. Направо не се сдържах. Като оправя документите и другите дреболии ще го на снимам.
P.S. Някой беше ме питал с какви двигатели са Ситроените: DS-a е 2000 кубика, бензин 98 коня, Cx-a 2500 кубика, дизел 73 коня, а другия Cx е 2500 кубика, бензин 138 коня.Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
-
Уникална е!Едно време много я хараесвах,ако имах възможност бих си взел и аз.
Честито Колега!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщениеКолеги, май взех че купих и един Cx 2.5 GTI 1988 година. В много добро състояние е и на смешни пари. Направо не се сдържах. Като оправя документите и другите дреболии ще го на снимам.
P.S. Някой беше ме питал с какви двигатели са Ситроените: DS-a е 2000 кубика, бензин 98 коня, Cx-a 2500 кубика, дизел 73 коня, а другия Cx е 2500 кубика, бензин 138 коня.
Другия път да дойдеш с GTi-тоVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Ся ше тряя да търсим монахини за колегата
Уникални са, едно време имаше пред нашия блок един такъв сютюен, голяма машина беше ей..., особено на фона на москвичити и джигулитта беше като космически кораб.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Уникални автомобили, поздравления колега! Много набиване на средства е това, но накрая резултата радва изключително много! Като малък исках да взимам един СХ GTi но не ми достигаха парите и го изпуснах! Колата беше 87г. и имаше 4 ел. стъкла!
Cuore Sportivo...
Comment
Comment