Известие

Collapse
No announcement yet.

2 неща от , които си ги знаем и не ги спазваме.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз си ползвам метрото и за 10 минути съм в центъра, като освен, че е по бързо от кола, няма засичания от простаци, висене в задръствания и мушене по разни дупки, с цел паркиране.И 5000 лв да ми стане заплатата няма да ходя на работа с друго освен метро
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
      За паркирането е манталитета, Феро...
      Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Самосъзнанието бих казал аз .
      Ми то манталитета на пътя е малко по различен от тоя в живота, макар че имат общо......и в тая връзка ако инфраструктурата го позволяваше, манталитета на пътя щеше да е по различен......ако например повечето междуградски пътища бяха двулентови, и не се налагаше да се дреме по 10-20 км зад някой тир, драйверския манталитет щеше да е друг, и много по малко хайвани щяха да правят рискови изпреварвания......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

То дори бях чел някъде някакво изследване, което показва, че човек "става друг", когато седне зад волана . Но това няма да го коментирам сега.
        Мен голямата ми болка и мъка е, на фона на цялия този дефицит за паркоместа, да дойде некой джигит и да паркира на диагонал, така че да заеме място поне за две коли.
        Е това, като го видя посинявам от яд!!!
        Ма не знам как се лекува това?!
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
        X