Известие

Collapse
No announcement yet.

Покер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Не всъщност, това е професия за доста хора. Иначе доходи от над 2500 лева+ на месец с покер, оправдават според мен "професията" покерджия за страна като нашата.
    Така е , съгласна съм.
    Не мисля , че това е занимание за хора без акъл, а точно обратното.
    ПОнеже съм в течение и то с години на това занимание и знам, че като се прави с акъл, мислене и разумна преценка, резултата е доста добър.
    Питала съм брат ми защо все нощем играят, а отговорът е:
    Нощната таррифа е по-скъпа )
    Явно е така и действително доходите са много добре, ако човек знае какво прави и най-вече кога и къде как да действа.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

аз никога не съм играл на карти,даже и не ги познавам коя каква е,през 1997 ма пролетта седях няколко дни в Пловдив,имаше една уличка с некакви сергий с дрешки наредени по тях на една разкривена уличка невзрачна на която на ъгъла имаше мисля пицария и там имаше една будка за цигари на входа на една кооперация,и на нея виждам един познат дето пък е последният човек който ще очаквам да срещтна в Пловдив,та той ни каза че е нещо като охрана и че в мазето или подземието на тая сграда играят карти и идват от цяла България само некви тузове и разигравали дебели кешовици на покер,явно се котира добре това забавление.

Comment

Working...
      X