Известие

Collapse
No announcement yet.

някой да я е гледал вече?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой да я е гледал вече?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...255&f1=details

Колеги говорих с тези от автокъщата и се разбрахме да отида в събота да я гледам.Дали случайно някой не я е гледал вече,защото за 2003г. 5500лв ми се виждат малко.Ще бъда благодарен ако някой сподели мнението си относно автомобила.Ако темата не е за тук да я преместят

Веднага от снимките ти давам 2 забележки... даже 3:
    - надписа 2.4 JTD... дори 4-класниците от близкото училище ще го залепят по-добре, по-правилно и по-НЕкриво...
    - този капак на пасажерския еърбег не ми харесва... освен ако не се окаже, че с времето се кривят като тези на 156-ците
    - може и от снимките да е, ама външните и вътрешните стопове, ми се чинят различни...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

стоповете и надписа най вероятно са криви от удар за който трябва да загледам в пода на багажника и ламарината на която се затваря багажника.Аербега ще го видя на място.Ама мисълта ми е дали според вас цената е реална за тази година?

Comment

Волана е претапициран и гумата на съединителя е изтъркана до желязо.Реална е цената.Тя не си знае километрите.

Comment

Разбирасе, че не е реална... Ако ти не разбираш помоли някой приятел (майстор,монтьор) да дойде с теб и да я качите на канал.Ако си заслужава търси и косурите и нещата за правене и ще свалиш цената още повече.За да може като я стегнеш да ти легне що годе прилично.Но иначе за тая година трябва да струва най-малко 8 хиляди даже е найстина малко но да го кажем 8.И ако е под 170 180 хиляди километра във никакъв случай не е вярно.Не казвам, че ако е 170 или 180 ще е вярно но има вероятност да е връщан по-малко но от това по малко абсурд.

Comment

Копчетата изглеждат доста захабени, особено тези на волана и тези до запалката. Дясният еърбег и кривата жабка също правят впечетление....
            2003-та година не трябва ли да е с диодни стопове?! Другото много интересно нещо е, че не пише пробег...
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Гробница, най-добре не се занимавай
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

2003 с касетка?
                Нещо послъгват ми се чини...
                Удряна е поне отзад.
                Толкова разбирам аз
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе хора големи сте максималисти, то по тея дреболии няма истинска кола в mobile-то. Недейте се хваща за копчета изтъркано тва било удряна била. Ами че то за толкова години коя кола не е удряна. Важно е дали е направена кадърно а това само на място може да се прецени, колега отивай и гледай двигателя да мърка и съединител да има другото външно не е такъв кусур... Изглежда добре струва си да я погледнеш...
                  AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                  Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                  AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    2003 с касетка?
                    Че има ли без касетка?
                    sigpic33201
                    930 Quattroporte

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
                      Че има ли без касетка?
                      Естествено, че няма, няма и без диодни мигачи (как ли познаха по снимките), ама в тая тема мнения са изказвали все хора, които явно не са притежавали 166.

Жабките често са криви, капаците на ербега - също, а стоповете си изглеждат много добре. Вероятно е имала лек удар отзад вдясно, но изглежда поправена добре. Врътките се изхабяват за дни (от някаква калпава гума са), а бутоните просто са леко мръсни, доколкото виждам.

Много добре си изглежда колата, поне според снимките.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

2003 не са ли с диск плеър или аз се бъркам нещо???
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ами попринцип това ще ми е третата алфа евентуално и досегашните са били все читави.Това че има тук-там жулнато не ме притеснява.Обаче от 166 конкретно не са ми ясни изобщо и затова се обърнах към вас за съвет какво да гледам точно откъм мотор и ходова част главно.

Comment

Както отбелязаха по горе гумата на педалите е индикатор за много километри,но и аз почти не съм виждал италианска кола без износени педали,може да им е калпава гумата, на моята гумата на съединителя също е до метала ,но мотора си е ок , когато я купувах видях почти всичко ,което е правено по нея включително и места където е пребоядисвана ,но все пак я взех защото е направена перфектно,просто я виж на живо и я огледай бавно и внимателно и ако решиш ,че това е твоята кола я взимай,мисля ,че реалните километри в паметта на компа не могат да се манипулират.Все пак това са карани коли не може без известни компромиси.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

бе те и гумите на педалите не са голяма индикация. Аз моята като я взех това беше едно от нещата дето първо смених. И след има няма 20 000 градско тази на съединителя беше почнала да си изглежда леко износена. Много си зависи и този дето я е карал какви обувки е обичал да носи
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X