Бе аз взех чисто нова гума за съединителя от Стамболийски и не се е изтъркала, ама се скъса отгоре...за има няма 10 хил км. Аз също мисля, че в такива случаи човека просто си я вижда, прави диагностика и я отнася..
Известие
Collapse
No announcement yet.
някой да я е гледал вече?
Collapse
X
-
Колега според мен изтриването на гумите на педала или волана не е обективна предпоставка да си правиш изводи за колата.В крайна сметка колкото съм чел по форумите за този двигател дори и на 300 000 км да е ако е подържан нищо му няма и може още толквоа да те изкара.Проблема е, че за 300 000 км. му се изтриват гумите на педалите, волан, скоростен лост и българина веднага си прави грешни изводи ...а то всъщност няма как да стане.В крайна сметка за да се продаде колата продавачите са принудени да сменят гумите на педалите, да обшият волана, да сменят топката на скоростният лост........това ли предпочиташ да видиш напудрена колааз не.Според мен наистина прегледай двигателят как е и задължително дали моста на колата е изпънат дали няма изместване на геометрията ако е имала удар.Не е важно дали е имала удар а дали е направена като хората.
Поздрави.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Според мен колегата pinko го е казал много точно, а и има опит с такава кола, а не е като да търси кусури по снимки... Волана е претапициран? Ами екстра - спестява ти одма едни 150-200 лева, щото на 8 години трябва да не си го пипал волана, че да не е износена кожата... Педалите изхабени..? За около 10К километра за втори път сменям на един фиат гумите на педалите... Тапицерията изглежда супер, а според мен тоя материал ако е карана на уволнение и не си знае километрите (както са преобладаващите мнения) ще е доста износен, че и скъсан тук-таме... Има обаче един фактор с който аз съм се сблъсквал няколко пъти - на снимките колата някакси изглежда като изкарана от шоурума, но на живо е пълна тоталка, не знам как го постигат
И още един съвет, който нямам претенции да е меродавен, щото такава кола не съм имал, но ако си се бил насочил към някоя алфа от по-нисък клас (примерно 156) и тая ти е привлякла погледа защото просто цената и изглежда нереално ниска съдейки по годината и снимките, замисли се пак и попрочети разни нещица из раздела им относно поддръжката на 166-цата и цените, защото това е класическата кола, при която получаваш в пъти повече отколкото си платил за нея, но като дойде време за ремонт, разбираш (както по оня виц за майбах-а) защо "не ги карат много"
Иначе колата изглежда супер и ако не друго, задължително си струва да се види на място... За което успех и да кажеш каква е била случката
Comment
-
Точно така ,badmadafaka е напълно прав колата има всичко за което си си мечтал ,но поддръжката е убийствена,плюс това тези коли се продават трудно и не държат висока цена.Реално е да свалиш поне 10% от цената от раз.Аз лично ако трябва да избирам сега пак бих си взел такава без да се замисля,истинско удоволствие е да си в нея.Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:44.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
ами попринцип знам,че подръжката на 166 е по скъпа отколкото на сегашните ми 2,ама кеф цена няма.146-цата я купих февруари 2010г и още като я видях си я познах,че ще е моя. и тя имаше външни забележки ама ги преглътнах и не съжалявам,че съм я купил.Все пак взимам кола на старо а не чисто нова и няма как всичко да и е идеално.Вече е на 30 000 км откакто е в мене ама искам нещо по-голямо е мисля,че 166 е моята кола.Надявам се да не остана разочарован от тази която ще гледам в събота и дано да има с какво да ви се похваля
Comment
-
Не се лъжи за разходите като съдиш по 146-цата. На 166 всичко е по 2 и по 3 пъти по скъпо от на 146. Казвам ти го от личен опит. Преди имах 145 1.9 JTD и горе долу всичко от консумативи до ремонти беше точно на половина като цени в сравнение с Алфата от подписа ми. Само смяната на ролки, ремък, масло и филтри ти е около 700 лева. Колата е страхотна като модел, но не е "бюджетен" автомобил. Ако смяташ, че няма да имаш проблем с тези цифри отиди, огледай я хубаво и ако ти хареса отивай в някой сервиз да я проверят.Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
-
Не без значение е ,че и колата е регистрирана,това ще ти спести доста ,ще можеш да получиш и инфо за смяната на масла ,ремъци и други,това ще забави във времето и ще размине във времето разходите за които пише M.Gruev има гражданска и преглед доколкото виждам.Ами успех при евентуална покупка,аз моята я търсих 6 месеца докато си хресам.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИнтересно е, че в началото масово се оплю колата, после Пинко пусна мнение "наабарот" и темата придоби обратния смисъл.
Ми кво чудно има - тия накъдето са тръгнали, аз оттам се връщам.
Или по-точно се върнах още в края на 2008 г., когато продадох 166-цата след 2 години "съвместно съжителство".
Comment
-
И аз ще ида да я видя в събота, но от почти година търся 166 и не съм попадал на читава. Явно тук се внасят само морги.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ми на мен колата ми изглежда "уморена",или е на много неравна настилка или има някви проблеми с окачването,багажника нещо не ми се вижда читав с тая табелка ЖТД отстрани,а колкото до салона,плюша се чисти лесно и само от едно пране изглежда свеж и тая цена е наистина много евтина за колата,ако е 150 коня и с навигация-уууаааAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение2003 не са ли с диск плеър или аз се бъркам нещо???Отпред винаги са били с касетофон.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВсички са със СД чейнджър, ама в багажникаОтпред винаги са били с касетофон.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМи кво чудно има - тия накъдето са тръгнали, аз оттам се връщам.
Или по-точно се върнах още в края на 2008 г., когато продадох 166-цата след 2 години "съвместно съжителство".Last edited by fred; d.m.y г., 19:51.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment