Темата и анкетата ми е породена от факта, че все по-често когато звъня на приятели с мтел-ски номера, се оказва, че всъщност те вече не са на Мтел и чувам странен сигнал при позвъняване. Любопитно ми е, колко колеги от форума си остават в Мтел и колко не.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?
Collapse
X
-
С МТел приключих отдавна , още когато се появи алтернатива .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Тва ще ми е 2рата работа, като се прибера в БГ156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Аз пък такива бивши М-телисти директно ги отсвирвам, като чуя тоя сигнал за прехвърляне. Чуя ли го - затварям.
Comment
-
Аз приключих с М-тел преди 1 година а съм им абонат от 98 година.Късмет или 6-то чувство ама не можах да усетя тръпката да получа сметка от 300-400 лвAR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Разкарвам ги веднага щом имам възможност (т.е. взимам си номера). Но още не мога да реша къде да се прехвърля. Имам и глобулски номер от 3 години, засега нямам оплаквания от тях, но пък доста приятели се оплакват. Така че ако някой сподели мнение за алтернативите ще е от ползаGTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Към Мтел съм от мноого години.Не мисля да ги сменям
п.п.
Имам и друга карта ,заради хора които са към Vivatel“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Аз също съм от около 10 години абонат на Мтел и досега не съм имал кахър. Но последните 3-4 години тази карта е фирмена. С изключение на проблемите, които имаха към края на миналата година със системата си и фактурите пристигаха с голямо закъснение, нямам други проблеми.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
За сега оставам, но ако продължават с тия глупости с билинга може да им бия шута.
Инак проблеми не съм имал никакви (от бая годинки) до преди 3 месеца, обаче от тогава ни фактури ни вест, ни кост... и после ще ни ги тръснат (за 6 карти и не ясно за колко месеца) на куп, драго нали...Last edited by morfius; d.m.y г., 12:27.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Е, и аз за 10 год. нямам други оплаквания, освен астрономическата сума, която ми струваше картата, и обърканите с по 15-20 лв последни две сметки. В резултат трябваше да се разправям да подавам молби за възстановяване и т.н., което не ми е хоби. Само че странното е, че до миналата година картата се водеше фирмена и не е имало проблем (поне не съм забелязала). Моето лично мнение е, че се гаврят само с хора, с фирми не смеят.GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Ами аз току що получих няква космическа сметка от мтел , която възлиза на сбора от нормалните ми сметки за 1 година назад.А това е напълно невъзможно, понеже от тоя телефон почти не говоря и обикновено сметката ми на месец е таксата плюс минус 1 лв отгоре, а тоя път е няква фантасмагория.Моментално им драснах една жалба и ако не си коригират бъговете в цифрите дето са ми натряскали, ще се почва явно ходене по мъките .
Хич нямам намерение да им плащам и 1 ст отгоре.
Преди 2 години и нещо така има проблеми с бтк, искаха да ме съдят .
Обаче след почти година ходене по мъките в крайна сметка се справих с тях и бях първия случай- частно лице да осъди бтк, при постъпили хиляди жалби.
Та вече имам опит и нямам намерение на мтел да им се давам по никакъв начин.
Въпросът не е в тая и оная сума, малка или голяма...
Въпросът е принципен !Last edited by milenamr; d.m.y г., 12:41.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
Comment