Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко колеги се прехвърлиха от Мтел към друг оператор?

Темата и анкетата ми е породена от факта, че все по-често когато звъня на приятели с мтел-ски номера, се оказва, че всъщност те вече не са на Мтел и чувам странен сигнал при позвъняване. Любопитно ми е, колко колеги от форума си остават в Мтел и колко не.
    131
    Оставам в Мтел
    40.46%
    53
    Оставам в Мтел, но си взех и друга карта
    16.03%
    21
    Приключих с Мтел.
    43.51%
    57
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

С МТел приключих отдавна , още когато се появи алтернатива .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тва ще ми е 2рата работа, като се прибера в БГ
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз пък такива бивши М-телисти директно ги отсвирвам, като чуя тоя сигнал за прехвърляне. Чуя ли го - затварям.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Аз приключих с М-тел преди 1 година а съм им абонат от 98 година.Късмет или 6-то чувство ама не можах да усетя тръпката да получа сметка от 300-400 лв
          AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
          http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
          Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
          BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Разкарвам ги веднага щом имам възможност (т.е. взимам си номера). Но още не мога да реша къде да се прехвърля. Имам и глобулски номер от 3 години, засега нямам оплаквания от тях, но пък доста приятели се оплакват. Така че ако някой сподели мнение за алтернативите ще е от полза
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

само аз ли плащам сметка от 50-60лв за 4 карти в мтел и до сега не са се опитали да ме прекарат
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз също, mim. За почти 10 год, нито 1 път не са се опитали да ме преметнат.
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Към Мтел съм от мноого години.Не мисля да ги сменям
                  п.п.
                  Имам и друга карта ,заради хора които са към Vivatel
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

дам, и аз съм около 10 години
                    даже едно време трябваше да се изръся доста за самата карта, че не хванах нито една "примоция"
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Аз също съм от около 10 години абонат на Мтел и досега не съм имал кахър. Но последните 3-4 години тази карта е фирмена. С изключение на проблемите, които имаха към края на миналата година със системата си и фактурите пристигаха с голямо закъснение, нямам други проблеми.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

За сега оставам, но ако продължават с тия глупости с билинга може да им бия шута.

Инак проблеми не съм имал никакви (от бая годинки) до преди 3 месеца, обаче от тогава ни фактури ни вест, ни кост... и после ще ни ги тръснат (за 6 карти и не ясно за колко месеца) на куп, драго нали...
                        Last edited by morfius; d.m.y г., 12:27.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Е, и аз за 10 год. нямам други оплаквания, освен астрономическата сума, която ми струваше картата, и обърканите с по 15-20 лв последни две сметки. В резултат трябваше да се разправям да подавам молби за възстановяване и т.н., което не ми е хоби. Само че странното е, че до миналата година картата се водеше фирмена и не е имало проблем (поне не съм забелязала). Моето лично мнение е, че се гаврят само с хора, с фирми не смеят.
                          GTV 2.0 TS '95
                          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

от 6 месец на мтел сме с тях - никакви проблеми
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Ами аз току що получих няква космическа сметка от мтел , която възлиза на сбора от нормалните ми сметки за 1 година назад.А това е напълно невъзможно, понеже от тоя телефон почти не говоря и обикновено сметката ми на месец е таксата плюс минус 1 лв отгоре, а тоя път е няква фантасмагория.Моментално им драснах една жалба и ако не си коригират бъговете в цифрите дето са ми натряскали, ще се почва явно ходене по мъките .
                              Хич нямам намерение да им плащам и 1 ст отгоре.
                              Преди 2 години и нещо така има проблеми с бтк, искаха да ме съдят .
                              Обаче след почти година ходене по мъките в крайна сметка се справих с тях и бях първия случай- частно лице да осъди бтк, при постъпили хиляди жалби.
                              Та вече имам опит и нямам намерение на мтел да им се давам по никакъв начин.
                              Въпросът не е в тая и оная сума, малка или голяма...
                              Въпросът е принципен !
                              Last edited by milenamr; d.m.y г., 12:41.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                              X