Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда от смяна на талони ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли нужда от смяна на талони ?

Има ли нужда от смяна на голям и малък талон ако си облепя предния капак тавана и багажника с фолио. Колата ми е светло сив металик а фолиото е имитация на карбон.
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Да, има нужда, освен ако не ти се рискува да ти спрат колата от движение. Ако е сребриста и идеята ти с фолиото НЕ е само да стане двуцветна, има и сребристо "карбоново" фолио, с което според мен няма да има нужда да сменяш талони, защото дефакто няма да промениш цвета на колата

Comment

Абе тва карбоново фолио къде се продава?
      Трябва ми черно.
      Нали говорим за релефното?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ето тук се продава

http://eftini.com/avto-aksesoari-3d-...c-12_1413.html

http://www.redline-tuning.com/magazi...ovo-folio.html
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
          Същото се продава в БМВ форума по 20лв на линеен метър. Истинското вече на 3М варира в цената, но е около 60-80лв за линеен метър.

п.п. По въпроса на колегата - смяна на талона се налага, ако повече от 30% от площта на колата е с променен цвят.
          Last edited by Abar7h; d.m.y г., 17:49.
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

Мерси
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да предимно идеята ми е да стане двуцветна. Пък и ще седи яко, всяка втора кола е сива Имам познат който е с фолио на предния капак и тавана и не е имал проблеми с досадните катаджийчета ама знае ли човек какво може да се случи. Също така да попитам каква е цената за смяна на талони и какво се прави

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Абе тва карбоново фолио къде се продава?
                Трябва ми черно.
                Нали говорим за релефното?
                Имаше и по илиенци същото като тва от саитовете и май по-евтинко,ако нете мързи се разходи и виж.
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

От Варна до Илиенци май ще му излезне мааалко по-скъпо отколкото от сайтовете...

Търтей, я раздуй ти какви планове кроиш - на Гей Телевизията ли ще и слагаш някакви черни карбони..? Мисля и сам се сещаш, че всичко под 3М е компромис Тук има колеги, които правят директно каквото искаш с такова фолио и са доста навътре в нещата - слагат се някакви грундове под него за да лепне по-добре, абе изпипват се нещата... Ама да не ме модерират, че правя на някого реклама, кажи ако те интересува на ЛС/скайп

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                    Да предимно идеята ми е да стане двуцветна. Пък и ще седи яко, всяка втора кола е сива Имам познат който е с фолио на предния капак и тавана и не е имал проблеми с досадните катаджийчета ама знае ли човек какво може да се случи. Също така да попитам каква е цената за смяна на талони и какво се прави
                    прав си да , защото така им даваш още един повод да се заяждат за пари

а какво е това сиво карботоново фолио ?
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      От Варна до Илиенци май ще му излезне мааалко по-скъпо отколкото от сайтовете...

Търтей, я раздуй ти какви планове кроиш - на Гей Телевизията ли ще и слагаш някакви черни карбони..? Мисля и сам се сещаш, че всичко под 3М е компромис Тук има колеги, които правят директно каквото искаш с такова фолио и са доста навътре в нещата - слагат се някакви грундове под него за да лепне по-добре, абе изпипват се нещата... Ама да не ме модерират, че правя на някого реклама, кажи ако те интересува на ЛС/скайп
                      На търтея говорех.
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                        По въпроса на колегата - смяна на талона се налага, ако повече от 30% от площта на колата е с променен цвят.
                        Това отпадна много бързо след влизането му в сила и не важи, няма го в закона вече Каквато и интервенция да направиш колега, трябва да се разходиш за да си смениш талона ако е в друг цвят
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                          а какво е това сиво карботоново фолио ?
                          Фолиото наподобява карбонови нишки и е релефно

Comment

Абееееее, тия не познават парите бе.....
                            sigpic

Comment

Сега в закона до колкото си спомням пишеше че до 20% от автомобила може да е различен цвят или примерно само капака, но тук си трябва, макар едва някой някъде ще ти каже нещо, но все пак, издай си нов талон все пак е 30лв!
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X