Има ли нужда от смяна на голям и малък талон ако си облепя предния капак тавана и багажника с фолио. Колата ми е светло сив металик а фолиото е имитация на карбон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда от смяна на талони ?
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
п.п. По въпроса на колегата - смяна на талона се налага, ако повече от 30% от площта на колата е с променен цвят.Last edited by Abar7h; d.m.y г., 17:49.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Да предимно идеята ми е да стане двуцветна. Пък и ще седи яко, всяка втора кола е сиваИмам познат който е с фолио на предния капак и тавана и не е имал проблеми с досадните катаджийчета ама знае ли човек какво може да се случи. Също така да попитам каква е цената за смяна на талони и какво се прави
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе тва карбоново фолио къде се продава?
Трябва ми черно.
Нали говорим за релефното?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
От Варна до Илиенци май ще му излезне мааалко по-скъпо отколкото от сайтовете...
Търтей, я раздуй ти какви планове кроиш - на Гей Телевизията ли ще и слагаш някакви черни карбони..? Мисля и сам се сещаш, че всичко под 3М е компромисТук има колеги, които правят директно каквото искаш с такова фолио и са доста навътре в нещата - слагат се някакви грундове под него за да лепне по-добре, абе изпипват се нещата... Ама да не ме модерират, че правя на някого реклама, кажи ако те интересува на ЛС/скайп
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеДа предимно идеята ми е да стане двуцветна. Пък и ще седи яко, всяка втора кола е сиваИмам познат който е с фолио на предния капак и тавана и не е имал проблеми с досадните катаджийчета ама знае ли човек какво може да се случи. Също така да попитам каква е цената за смяна на талони и какво се прави
а какво е това сиво карботоново фолио ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеОт Варна до Илиенци май ще му излезне мааалко по-скъпо отколкото от сайтовете...
Търтей, я раздуй ти какви планове кроиш - на Гей Телевизията ли ще и слагаш някакви черни карбони..? Мисля и сам се сещаш, че всичко под 3М е компромисТук има колеги, които правят директно каквото искаш с такова фолио и са доста навътре в нещата - слагат се някакви грундове под него за да лепне по-добре, абе изпипват се нещата... Ама да не ме модерират, че правя на някого реклама, кажи ако те интересува на ЛС/скайп
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеПо въпроса на колегата - смяна на талона се налага, ако повече от 30% от площта на колата е с променен цвят.Каквато и интервенция да направиш колега, трябва да се разходиш за да си смениш талона ако е в друг цвят
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеа какво е това сиво карботоново фолио ?Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99
Comment
-
Сега в закона до колкото си спомням пишеше че до 20% от автомобила може да е различен цвят или примерно само капака, но тук си трябва, макар едва някой някъде ще ти каже нещо, но все пак, издай си нов талон все пак е 30лв!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment