Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена ксенон!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Пак казвам братле, нито в Бг, нито където и да било лупите са задължителни...най-малкото има коли с фабричен ксенон без лупи....
    А заставал ли си пред кола с фабричен ксенон без лупи и пред кола с афтърмаркет без лупи.
    Пример:
    Опел Астра(полицейската) или Голф 4 с рефлектори ти варят очите с афтърмаркет + това нямат нивелация. Нещото което е от изключително значение из Европа.
    Рено лагуна, БМВ Е39, Мерцедес Е-класа (очиларка) и ха невероятно не сме заслепени защото рефлекторите са различни и ксенона не е 8000К и освен това имат особено важната регулация.
    В Австрия с такива фарове те спират, а след теб и колата от движение. Пък ти обяснявай че нямаш сестра....! По-интересното е че работи тази система защото до момента не съм видял кола с афтърмаркет ксенон. Ако имаше сметка да се сложи ксенон за 60 лв. то тогава хората нямаше да плащат по 2-3 000лв. за фабричен като си поръчват колите.
    Със здраве
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Аз ще подпиша такъв акт само ако докажат, че светлините ми са неизправни с подвижно устройство на място или на друго място за тяхна сметка - залепил съм си лепенката за техн.преглед, нося си фактурата, че съм закупил ксеноните от реномиран магазин, регулирал съм си наистина фаровете. Проблема е изцяло техен на полицаите.
      Може би и самонивелираща система си инсталирал? По цяла европа са забранени тия китайски боклуци, ама ние понеже много знаеме си караме с тях. Като искаш ксенон даваш 2000 лв, за да стане като хората, щото може и да не знаеш, ама не е само до регулиране на фаровете.
      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:45.
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Може би и самонивелираща система си инсталирал? По цяла европа са забранени тия китайски боклуци, ама ние понеже много знаеме си караме с тях. Като искаш ксенон даваш 2000 лв, за да стане като хората, щото може и да не знаеш, ама не е само до регулиране на фаровете.
        Е коя е тая цяла Европа, като в цяла Европа карат 364 дни в годината с китайските ксенони и 1 ден с халогенките, щото има технически за минаване....ако си мислиш, че всичките тея китайци работят за България и Румъния, много се лъжеш
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Е коя е тая цяла Европа, като в цяла Европа карат 364 дни в годината с китайските ксенони и 1 ден с халогенките, щото има технически за минаване....ако си мислиш, че всичките тея китайци работят за България и Румъния, много се лъжеш
          Говоря за страни като Германия, Англия, Австрия, Швеция, Финландия, Швейцария да не забравя... Тая Европа, по- добрата!
          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:05.
          Lexus IS200

Comment

Говоря за страни като Германия, Англия, Австрия, Швеция, Финландия... Тая Европа, по- добрата!
            И кво за тях?Я кажи....много ги обичам аз такива коментари...

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И кво за тях?Я кажи....много ги обичам аз такива коментари...
              От сромните ми посещения в тия страни съм стигнал до следния извод- хората там уважават другите хора. А ти като сложиш ксенон за 52 лева и 48 стотинки ми бъркаш в очите.
              Lexus IS200

Comment

От сромните ми посещения в тия страни съм стигнал до следния извод- хората там уважават другите хора. А ти като сложиш ксенон за 52 лева и 48 стотинки ми бъркаш в очите.
                От скромните ми 3-4 години там ще ти кажа, че живееш в заблуда....не смятам да те осведомявам подробно....

А ксенона за 52лв и ксенона за 520 и тоя за 5 бона, ако е поставен като хората и след това фара е орегулиран и е в добро състояние, няма да ти пречи....и обратното....

А в добрата Европа, дето викаш, напоследък дори си ходят с чайнииз ксеноните на прегледите и си минават като пичове....

аз пак те питам, тоя йбей спроед теб за България и Румъния ли е пълен с десетки хиляди комплекти ксенони?

OEM & Ventura Garage

Comment

От скромните ми 3-4 години там ще ти кажа, че живееш в заблуда....не смятам да те осведомявам подробно....

А ксенона за 52лв и ксенона за 520 и тоя за 5 бона, ако е поставен като хората и след това фара е орегулиран и е в добро състояние, няма да ти пречи....и обратното....

А в добрата Европа, дето викаш, напоследък дори си ходят с чайнииз ксеноните на прегледите и си минават като пичове....

аз пак те питам, тоя йбей спроед теб за България и Румъния ли е пълен с десетки хиляди комплекти ксенони?
                  Прави каквото искаш, ама после не се оплаквайте, че ви глобяват или че на някой му е паднало пердето и ви е ошамарил на някой светофар.

П.С. Предполагам не си останал със заблудата, че ибей работи само за UK или европа Но да- според мен в Европа предимно соц лагера се възползва от тия китайски благинки и една разходка по коя да е западно европейска столица го доказва.
                  Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:23.
                  Lexus IS200

Comment

Прави каквото искаш, ама после не се оплаквайте, че ви глобяват или че на някой му е паднало пердето и ви е ошамарил на някой светофар.

П.С. Предполагам не си останал със заблудата, че ибей работи само за UK или европа Но да- според мен в Европа предимно соц лагера се възползва от тия китайски благинки и една разходка по коя да е западно европейска столица го доказва.
                    Батка, излез от филма....честно

OEM & Ventura Garage

Comment

Не е лошо както казват колегите да излезеш от филма.
                      Щом компетентните органи са допуснали регистрацията на моя автомобил без саморегулиращи се фарове, допуснали са продажбата на тези осветителни тела в магазините, заверили са ми опцията за проверка на фаровете в контролният лист при техническия преглед, не виждам за какво да се притеснявам.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Абе не всички коли имат самонивелация на ОРИГИНАЛНИТЕ ксенонови фарове - напр. Волво ХС90 си има система за измиване, ама няма нивелация, просто задните амортисьори са Sachs Nivomat (апропо, струват над 900 лева парчето).
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Стига се опалквахте от китайските ксенони...както колегата от UK каза, има китайчета насвякъде.
                          Ако фара е регулиран и не е повреден вс е ок. Щото на мен ми се случва да ми вадят очите повече халогенни крушки, отколкото ксенони.
                          Просто си регулирайте фаровете. Проблема не е ксенона!!!
                          Опцията на нова кола, нова струва 30к лв струва 800лв!!!! Какви 3000лв спомена коелгата, това да не е ферари
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В САЩ по улиците китайчета колкото искате
                            156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
                            Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Стига се опалквахте от китайските ксенони...както колегата от UK каза, има китайчета насвякъде.
                              Ако фара е регулиран и не е повреден вс е ок. Щото на мен ми се случва да ми вадят очите повече халогенни крушки, отколкото ксенони.
                              Просто си регулирайте фаровете. Проблема не е ксенона!!!
                              Опцията на нова кола, нова струва 30к лв струва 800лв!!!! Какви 3000лв спомена коелгата, това да не е ферари

TT2 Адаптивни предни светлини AFL /Би-Ксенонови фарове следящи пътното платно, Система за измиване на фаровете под налягане/ 2 347 без ДДС
                              ето това е копнато директно от офертата която ми беха предоставили и ето толкова палтих за фаровете и то не на Ферари ами на хлопел....., но пък за сметка на това сега им се кефя на фаровете във всеки един миг, в който карам колата. Това са може би най-разумно похарчената част от парите точно за тая кола

Last edited by ves_v8; d.m.y г., 15:41.
                              In God we trust, all others pay cash.
                              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Ако дам толкова пари за фарове няма да я карам моята кола - ще седя пред нея да се любувам на фаровете.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X