Известие

Collapse
No announcement yet.

Ланча Либра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ланча Либра

Здравейте търся си кола ,тъй като си продадох 145-цата преди време.
    Искам Италианска да бъде харесах е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...093&f1=details
    Има ли нещо по специфично по тези коли и тн...
    Търсех 147-ца ,но нещо не мога да намеря читава до коло 3500 4000 хиляди искам да е дизел и 4 врати ,накарах се на 2 врати та затова.
    Помогнете кой каквото знае.
    Днес тази я покарах добра е стегната возия тих двигател и няма много забележки се пак за 4000бона я пазарихме мисля че може и още малко да падне
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Разгледай си подфорума на либра - ще разбереш проблемите и.
    2.4 незнам.. виж 1.9 евро 3 - 115 коня и 275нютона с 30 по-малко от 2.4.
    Пестиш от го и данък
    Хубаво е да има подгряване на горивото ,че на кратки разтояния не загрява бързо , кодовете да има , босе с бас и чейнджър също.
    Бре екстрите да и са налице и работещи
    Окачването си е с 1 носач - разтропват се тампоните на стабилизиращата щанга.
    Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
    Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Колега за 40 000 км засега съм сменил един дебитомер,една ролка която издаваше страни звуци и съединител(ама то с тоз чип и тежък крак), и онзи ден компресора на климатика здаде багажа.по окачване не съм сменял нищо,но предния собственик беше сменил доста по окачването преди продажбата.друг неоткриваем дребен дразнещ проблем е радиото,при мен спира от самосебе си без причина и до 30 мин. пак само си тръгва!
      Като цяло съм доста доволен от машината!
      А да най-големия + за мен е разхода,при що годе нормално шофиране 5-6/100, но и при зверска експлоатация не надвишава 7-8.5/100
      Така,че успех с покупката и все пак боксера си е боксер,повече му се кефя
      Last edited by yo; d.m.y г., 18:55.
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Боксера е страхотен мотор , но исках обновяване на автопарка изпадна добра сделка и продадох старата колица.Сега е ред на нова ,та сега съм в процес на търсене.
        Само да питам в багажника ченджера и и сд-то за навигацията едно ли е или са 2 отделни , че тази която съм харесал има само едно устройство в багажника.
        Иначе вози добре ДВГ работи тихо равномерно и колата не тропа по дупки.

Comment

Либрата е чудесен избор. И аз вече малко повече от година и 30 000 км си карам с удоволствие без почти никакви проблеми /да чукна на дърво/
          В багажника чейнджъра и навито са 2 устройства. за навигацията е като СД-ром, а на чейнджъра се отваря капачето настрани и излиза касетата с дисковете.
          За проблема с радиото, който колегата по-горе спомена не важи специално за тази кола, защото ИЦС-а с и без навигация са различни. А тази е с GSM -> е с навигация -> бордовия комп работи по-добре и по-точно от тези без нави и не прави проблеми с радиото. А иначе самата навигация за БГ и Източна Европа е неизползваема.
          Проблем е наистина предната стаб щанга, но има вече издръжливи варианти. По един носач на страна. При нормално каране разхода е чуден.
          Конкретната кола от обявата изглежда мн добре и запазена и е с по-добрия двигател (140 к.с.), така че колега ще останеш доволен
          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Оги с тези две деца ще ти е малка. Аз в момента имам такъв проблем .. всичко ми е "тясно". По-добре търси комби варианта.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Тая ще я кара повече жената , аз нали ме знаеш ,че съм си по вановете за сега аз ще съм си с витото.
              То заради това търсех 147 ма до 4 бона нема с 4 врати и дизел.

Comment

седан се паркира по-трудно от комби/хечбек
                това по женски, от опита ми с алфата

ние търсехме либра комби ама така и не намерихме читав екземпляр
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

А някой има ли впечатление от мерцедес А класа дизелче.Да сподели дали са сполучливи.

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                    А някой има ли впечатление от мерцедес А класа дизелче.Да сподели дали са сполучливи.
                    Според изследването на TopGear за 2006 е една от най-лошите коли - на 145-то място от 152.

http://www.topgear.com/content/carsu...cedes/a-class/

Освен това този модел е известен със склонноста си към преобръщане.

http://www.youtube.com/watch?v=Um-XlKerWvA
                    Subaru Legacy 3.0R
                    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                      Мерцедес малолитражка е най-безсмислената кола, която може да съществува.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Оги .. земи едно пунто мк2 jtd и пей сърце майко .
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          Оги .. земи едно пунто мк2 jtd и пей сърце майко .
                          Пък и вътре не е по-тясно от А-класата,колкото и невероятно да звучи
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

За сега съм решил на 1.во място алфа147 на 2ро 156 на 3то 166 и либрата за която питах.

Срока ми е до 20-ти май до тогава трябва да съм взел нещо.
                            Ако някой знае някаква читава до около 4к лв да казва.

А класата ми хареса заради дизайна ,но щом е толкова пък несполучлива отпада.
                            Жената най много иска 147 и на мен ми харесва доста ,но пък 4 вратките са доста кът за тези пари с които разполагам.
                            2000 мотора на 147 колко коня е 150 или 155 щото има една в мобиле за тези пари.
                            И автоматика на алфа добър ли е или създава ядове

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Мерцедес малолитражка е най-безсмислената кола, която може да съществува.
                              Защото.....
                              Не е добре да се плюе така. Ако имаш опит с тая кола - сподели го. Моят скромен опит показва, че въобще не е лоша алтернатива за градска кола.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                              X