Предпочитам да е дизел , но ако харесам бензинова пак може да я взема.Даже до сега май само бензинови съм набелязал и 1-2 дизелови
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ланча Либра
Collapse
X
-
Колега тъй като темата ти е за либра малко скромно мнение за конкретно тази либра на която си постнал линка.Ако излезе читава след диагностика според мен си заслужава.Този вариант на 2.4 е с по голямо турбо, дюзи...по съвършенният вариант от 136 конски сили.Има чувствителна разлика в динамиката на колата а разхода е колкото на малолитражка ако колата е читава. Според мен качи жена ти на дизела да я покара и ако тогава не й хареса тогава гледайте бензин, но да ти кажа и моята не искаше дизел , но сега е на друго мнение.....малко гори ...много върви.
Поздрави и успех с избора.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеВече е решено 147 ще бъде , защото най вече и на двамата ни се иска да е алфа.
А колегата RPWWD не мога да го разбера какво има в предвид за шофьорските умения на жената ,но само да кажа , че на нея мога и рейс да и купя без да се притеснявам.Тя е най внимателния шофьор който познавам и същевременно спазва възможно най-много знаци.Така че не ми пречи да и взема каквото и да било.Не че я хваля но нито срещам нито познавам друг на пътя да внимава колкото нея.Друго имам предвид, 156/147/ГТ са едни от най-неманеврените коли за градско шофиране благодарение на късата рейка и за отрицателно време ще я очука като войнишка каска, дори и в Пазарджик.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеДай малко снимки на селеспиидчето :) И честито за колата. Ако трябва да съм честен ,на мен следващата кола би ми се искало да е ГТ Селеспиид . Няма такова удоволствие от карането .
Снимките са в фейсбука в профила ми-http://www.facebook.com/media/set/?set=a.205684039462106.52297.100000615349034Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
Comment