Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамници във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измамници във форума

Колеги отваряйте си очите на 6 когато се договаряте с някого за части и прочие. Аз се опарих малко от един колега, който също продава части за Алфа 145.

Exclusive
    Alfa 145 2.0 16V TS
    Location Sofia

Разбрахме се за бубина, два спирачни диска и мигач.

Получих един почти чисто нов диск за 1.6 и един износен за 2.0 при което няма как да се обърка, понеже размерите са различни, единият е видимо по- голям. Въпросният човек изобщо не отговаря след като ми ги изпрати.
    Бубината беше счупена от към лулата и корпусът и като цяло пукнат.

Снимка тук
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

бои по канчето на тези хора!!!
    ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
    ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
    ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Ццц,как може да има такива хора,и то алфисти?!
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Навсякъде е пълно с измамници и изобщо не се учудвам, че има такива и във форума - съжалявам за теб, но колкото и да внимава човек не може да живее без доверие. Имал си малшанса и на всеки от нас може да се случи. Все пак е добре да се напомня на хората да си опичат акъла.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Време е, да се научите, да си отваряте пратките, преди да се разписвате....
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Не става без доверие, така е...
            Навсякъде е пълно с хора, които явно не вярват в кармата... Но не се замислят тя дали вярва в тях
            Не се ядосвай, едва ли те е измамил с повече от няколко десетки левчета... Пък и след случката не е зле да се замислиш дали си струваше да си купиш n-та употреба спирачни дискове в крайна сметка...

Comment

Според факта че си се опитвал да си купиш такива жизненоважни части не говори много красноречиво. Но нека оставим това на страна, и да обърнем внимание на онзи измекяр жалък. СВЕЩИ ДА СИ КУПИ С ТИЯ ПАРИ! Като имам казвам СВЕЩИ нямам предвид искрови/запалителни свещи
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Колеги, не е виновен човека, че колегата си е дал паричките при него за боклуци.... в крайна сметка си има утвърдени имена във форума който продават части втора употреба, и за 5-10 лв по евтин чарк без доказан произход, качество и най вече съвместимост по добре си купувайте части от хората който само с това се занимават... жалко колега но другия път ще знаеш, аз пазаря основно от Никола
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

верно има измам кяриз на секъде,работят им мозъците на гладните,не случайно много фирми не търгуват с България по нета и не пращат стоки на сам,то не беха фалшиви долари,банкомати точене,чеиндж на валута на улицата,жетони от лед в машините,бутала от спринцовки в телефонните автомати....е това е положението некое е обърнал на авточасти.
                  Last edited by Old Fox; d.m.y г., 11:22.

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                    Според факта че си се опитвал да си купиш такива жизненоважни части не говори много красноречиво. Но нека оставим това на страна, и да обърнем внимание на онзи измекяр жалък. СВЕЩИ ДА СИ КУПИ С ТИЯ ПАРИ! Като имам казвам СВЕЩИ нямам предвид искрови/запалителни свещи
                    Единият диск е чисто нов има няма 100- 200 км карано с него, а той каза че и двата са в такова състояние и снимал само единият Всички знаем, че спирачни дискове се карат около 40-60К км. Принципно, защо трябва да се дават пари в това нямане, като може да се намери нещо което си заслужава на сметка. Никой като си сложи нови дискове не очаква да смачка предницата след 200км

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                    Колеги, не е виновен човека, че колегата си е дал паричките при него за боклуци.... в крайна сметка си има утвърдени имена във форума който продават части втора употреба, и за 5-10 лв по евтин чарк без доказан произход, качество и най вече съвместимост по добре си купувайте части от хората който само с това се занимават... жалко колега но другия път ще знаеш, аз пазаря основно от Никола
                    Хайде стига глупости моля ви .. съвместимостта е доказана, защото твърди че ги сваля от 1.4и.е ТС който са идентични с моите .. да но само единият диск другият е от 2.0и.е ТС. И той го знае и вижда .. утвърдени те .. и съм платил пари не стотинки. Както и да е .. дано не ви лъже някой съфорумец, че не е хубаво. БГработа.
                    Last edited by flipz; d.m.y г., 23:00.

Comment

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
                      Единият диск е чисто нов има няма 100- 200 км карано с него, а той каза че и двата са в такова състояние и снимал само единият Всички знаем, че спирачни дискове се карат около 40-60К км. Принципно, защо трябва да се дават пари в това нямане, като може да се намери нещо което си заслужава на сметка. Никой като си сложи нови дискове не очаква да смачка предницата след 200км

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Хайде стига глупости моля ви .. съвместимостта е доказана, защото твърди че ги сваля от 1.4и.е ТС който са идентични с моите .. да но само единият диск другият е от 2.0и.е ТС. И той го знае и вижда .. утвърдени те .. и съм платил пари не стотинки. Както и да е .. дано не ви лъже някой съфорумец, че не е хубаво. БГработа.
                      Колега, извинявам се ако съм те убидил не съм го искал, просто ти давам съвет да си отваряш очите и да се доверяваш на доказаните имена, не знам колко парички си дал за тези дискове ама в сливен са по 35-45 лв парчето НОВИ, ако си дал повече жалко, найстина знам че е криза ама айде като е криза да се избиеме и да изтрепем хората по пътищата заради налоялни и безсъвестни продавачи, залагай на сигурното, ако не се убиеш ти ще утрепеш някой невинен.. би ли си го простил после за 5-10 лв разлика в цената?????????????

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                        Колега, извинявам се ако съм те убидил не съм го искал, просто ти давам съвет да си отваряш очите и да се доверяваш на доказаните имена, не знам колко парички си дал за тези дискове ама в сливен са по 35-45 лв парчето НОВИ, ако си дал повече жалко, найстина знам че е криза ама айде като е криза да се избиеме и да изтрепем хората по пътищата заради налоялни и безсъвестни продавачи, залагай на сигурното, ако не се убиеш ти ще утрепеш някой невинен.. би ли си го простил после за 5-10 лв разлика в цената?????????????
                        Не мисля, че в темата основно е какво си е купил колегата, а в това, че е бил заблуден.

За напред снимки и на двата артикула и опция отвори преди да платиш. 2-3 лв струва, ако купувача се откаже значи не е добре.

А и това за утвърдените продавачи на части втора употреба също не е вярно. Това че даден човек не се занимава основно с дадена търговия не значи, че не може да му се вярва.

Иди в еконт и му вземи данните просто да си ги имаш и пробвай пак да му звъннеш но този път от друг телефон.
                        Мен един път ме набиха с пращане на пратка и купувача въобще не си потърси пратката и си го набих с двупосочен куриер, да ти кажа хич не беше приятно.
                        Можеш също и да го прецакаш като го накараш да ти прати на измислен адрес нещо тежко да си го набие и той поне за твое успокоени. Даже му го направи 2-3 пъти и съвсем ще се откаже от търговията с куриер.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

да бе съгласен съм с теб, но поне може да се поразпита може ли да се има доверие на човека има си и таква тема тука лоялни и нелоялни няма какво да обяснявам факт е че момчето се е опарило и толкова, исках да кажа просто да проверява по добре нещата преди да купува така, всички караме алфи на всички ни се чупят колите и всички пазарим части, всеки се е парил и си е намерил лесното, аз просто дадох на колегата най удачния вариант

Comment

Никой не е имал за цел да обиди колегата Един път така колело на снимки ми хареса, като дойде трябваше да дам поне 100 лв в ремонти. Понабутах се леко с 25 лв за доставки, но не и със 100 лв за колело. Вече 2-ра ръка . ПОЧТИ НИКОГА. Това ще ти е обеца на ухото Поздрави и дано не се случва на никого повече.
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Просто трябва да се отварят пратките преди да се вземат, това е истината Всичко е точно, няма обидени и тн. но както казах за 10 лв няма да се отрепем разбира се човека предложи нови дискове за това се навих защото те до 200 км се разработват както се казва да паснат с феродото. Сега ще си купя един чисто нов и комплекта е готов. Аз гледам първо в axm сайта и там не видях под 50 лв и за това попитах в форума ако някой му се намират и иска да се отърве.

Цяла година не ми се налагаше ремонт по Алфата, сега от веднъж ме изненадва Ламдата трябва да сменям, дискове .. преди година смених носачите, а сега при пълен десен и дупка или неравност хлопва. Странното е че само при пълен десен .. а като си карам в права посока и на дупките не хлопа.

Алфичка си я обичам и само нещо да тропне и на сервиз

Comment

Working...
                              X