Първоначално публикувано от The_Game
Покажи съобщение

И викате 2-3 лева струва да отвориш преди да платиш..? Аз почти разпродадох една кола на части, като цените съм ги обявявал да са с поне 5-10 лева под най-ниската която намирам във форума, имаше случаи (не един), хора да идват от другия край на София и да ми казват "Ми аз гледах много обяви ама твойта понеже е с 5 лева по-ниска..." Между другото от въпросната кола и аз платих скъпа екскурзия до Хасково на цялата скоростна кутия, и аз дадох целия двигател напълно оборудван с колектори, стартер и какво ли не още и току-що обслужен за 200 лева и после селското тарикатче ме прецака да платя на нотариуса прехвърлянето на двигателя (което струваше 60-тина лева), но това е положението - живееш в държава в която преобладават тъпи селски тарикатчета, които играят на дребно, защо някакъв си авто форум да е различен или изключение..? Модовете са направили каквото могат - направили са тема в която се пишат измамниците и ако не ти се рискува просто не търгуваш с такива...
На мен честно казано ми е жал за такива малоумни типчета, които се кефят и се мислят за страшни играчи, че са измамили някого с 20-30-40 лева... Такива хора са обречени това да им е най-голямата радост в живота и просто не си заслужават да бъдат коментирани.
И да, по-добре пътувай с рейса докато събереш пари за нови дискове, и друг път съм казвал, че не знам да съществува закон или правило всеки да кара кола на всяка цена

Comment