Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамници във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
    Можеш също и да го прецакаш като го накараш да ти прати на измислен адрес нещо тежко да си го набие и той поне за твое успокоени. Даже му го направи 2-3 пъти и съвсем ще се откаже от търговията с куриер.
    Ако това би те успокоило в такъв случай, според мен няма много разлика между тоя тип и теб...

И викате 2-3 лева струва да отвориш преди да платиш..? Аз почти разпродадох една кола на части, като цените съм ги обявявал да са с поне 5-10 лева под най-ниската която намирам във форума, имаше случаи (не един), хора да идват от другия край на София и да ми казват "Ми аз гледах много обяви ама твойта понеже е с 5 лева по-ниска..." Между другото от въпросната кола и аз платих скъпа екскурзия до Хасково на цялата скоростна кутия, и аз дадох целия двигател напълно оборудван с колектори, стартер и какво ли не още и току-що обслужен за 200 лева и после селското тарикатче ме прецака да платя на нотариуса прехвърлянето на двигателя (което струваше 60-тина лева), но това е положението - живееш в държава в която преобладават тъпи селски тарикатчета, които играят на дребно, защо някакъв си авто форум да е различен или изключение..? Модовете са направили каквото могат - направили са тема в която се пишат измамниците и ако не ти се рискува просто не търгуваш с такива...
    На мен честно казано ми е жал за такива малоумни типчета, които се кефят и се мислят за страшни играчи, че са измамили някого с 20-30-40 лева... Такива хора са обречени това да им е най-голямата радост в живота и просто не си заслужават да бъдат коментирани.
    И да, по-добре пътувай с рейса докато събереш пари за нови дискове, и друг път съм казвал, че не знам да съществува закон или правило всеки да кара кола на всяка цена

Comment

Ето този е търговеца ... имайте едно на ум

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=55158

човека никога нямал повече да си купи алфа, защото бил сменил 2 двигателя .. дано на никой нормален човек не се случи
      Що се отнася до разплатата .. подобни хора винаги го отнасят по един или друг начин, просто е малка сумата за да се занимавам, но другите да внимават.
      Целта ми е по- скоро някой друг да не се опари с нещо по- скъпичко.
      Last edited by flipz; d.m.y г., 11:34.
      Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Working...
      X