Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям интерес към марката!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колкото и "стандартно" да звучи, аз кола без клима бих си взел само и единствено ако я купувам с ясната идея, че ще се изкоруби всичко и ще се прави "бегачка"... В никой друг случай
    Ама то пък ако си фен и ти се занимава едва ли е чак толкова сложно да и се присади тая "екстра"...

Comment

Нали има 4 ел. стъкла :Д не ми трябва климатик ма човека и днес не ми дигна и се отказвам... Има и други Алфи...

Comment

А джам не отварям, освен ако нещо не ми сервират Само на климатик съм независимо от сезона
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Е ние тука в западните покрайнини на София отваряме всички прозорци на колата ако може и багажника в движение и Сръбското на макс,не дай си боже и колата да е с туба :Д

Comment

На 98% от 155-ците задните джамове са с ръчка. Иначе 8 клапановите са с верига, сменяш само пистови ремъци евентуално и хубаво масло. После газ и това е. Има и доста неща втора ръка, като за лоу бюджет. Яки коли са, щом на моята не изпадаха буталата на 14000 оборота..., иначе създават дребни ядове с хидравлика, спирачни апарати и т.н. А какъв багажник имаат....
            Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              На 98% от 155-ците задните джамове са с ръчка. Иначе 8 клапановите са с верига, сменяш само пистови ремъци евентуално и хубаво масло. После газ и това е. Има и доста неща втора ръка, като за лоу бюджет. Яки коли са, щом на моята не изпадаха буталата на 14000 оборота..., иначе създават дребни ядове с хидравлика, спирачни апарати и т.н. А какъв багажник имаат....
              Ми щом издържат до 14000 оборота предполагам имат и Ванкелови мотори,това в кръга на майтапа ма как е стигнала 14000 оборота тя си е подминала 2пъти прекъсвача

Comment

ми за 2 минути бе ;Д

2 х 7 ;D
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

За миг от 150 км/час ударих втора предавка и помля клапани
                  Arena Coast Customs

Comment

От 5та 2ра е лоша комбинация...
                    Важното е че си я оправил.

Comment

Това си е предумишлено убийство бе мен....сори за спама на колегата дето е пуснал темата,ама не издържах!
                      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                      Ex...
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                        Това си е предумишлено убийство бе мен....сори за спама на колегата дето е пуснал темата,ама не издържах!
                        По-скоро убийство в състояние на афект или на временна невменяемост.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          По-скоро убийство в състояние на афект или на временна невменяемост.
                          Нали обеща твоята да я тествам с Фуриозо бре, ако не уцелим 4та ще видим дали и с нея ще стане така.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                          X