If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-добрия вариянт за теб(според мен) е 8в,като по-евтин за поддръжка двигател,16в може да ти дойде нанагорно,предвид финансовата част.И на 155 задния мост се разчеква,но по-рядко отколкото при пежата.От тези 2-те в мобилето аз бих избрал,черната защото е поддържана във форумен сервиз,но километрите са и множко.
Здравей колега желая ти успех в избора.Алфите имат основен закон ,колкото са повече клапаните ,толкова повече стават тежки ремонтите ,и ако за начало си решил да се впускаш в тежки ремонти ,и приключения то тогава 2.0 16v е твоята кола
Изчаквам само малко да ми мине бала и ще действам по-въпроса иначе съм харесал 3 мотора.
1.8 т.с.
2.0 8в
2.0 16в
За 16 клапанов мотор виж форума на 147/156. По-скъп е за поддръжка, лично аз мисля,че върви повече. Търси си 8 клапанов, но ако ти изпадне гледан и пазен 16-клапанов, недей да се чудиш - струва си! Като цяло 155 е мноо як модел, особено за нашите шибани пътища. За мен няма друга толкова сполучлива алфа.Карал съм 3 модела, може би има и по-добри, но смятам ,че това е най-доброто. А за задния мост не се безпокой - в сравнение например със 166 ремонта ще ти се стори като смяна на накладки
Е да ше гледам да е нещо малко по-така да не е много пък и гола все пак но заради марката и звука на мотора това си ме привлича от малък още. http://www.cars.bg/u23393 - това даже немога да го гледам,но все пак. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...631&f1=details тази не е лоша и ми е в района.Гледам че има нещо на задната колона някаква модификация ли е при Алфата това или просто лепенка
Без да искам съм пропуснал да я вида че има такава запазена кола и се продава на перфектна цена.
Ако не се продаде до 1-2 месеца може да я видиш с Софийски номера.В момента просто чакам да ми мине бала щото нали знаете там кви пари падат,мине ли след това съм готов от тук от там и ако се задържи може да я купя.
Ще видя тези дни да се разбера с човека да мина да я вида на вас как ви се струва.
Като състояние изглежда много добре. Има повечето екстри. Отзад лекия удар можеш да го използваш като повод за смъкване на цената, както и това, че е със старото купе (без раздувките). За 1300-1400 си струва да я вземеш според мен!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Днес в късния следобед се връщах от София към Плевен - е, ми никой не ме изпревари.
Напъваха се разни нови джипки и други новопроизведени туристически автомобили и умираха по Хемус - все пак 160-170км/ч. в завой, дори и по магистрала си е сериозно работа, като се има впредвид неравната настилка, а за правите участъци няма да споменавам за скоростта защото не е прилично.
В такива моменти човек разбира какво кара и изпитва удоволдствие от шофирането.
Аз съм напълно доволен от по-голямата машина, която притежавам.
По отношение на разхода ми даде РС-то 8,7,като се има впредвид, че съм с Рейсинг за 2,91лв./л., но това няма значение - може и да ходя пеша, да се возя с градски трансорт или да карам колело, но това е живата истина.
Днес в късния следобед се връщах от София към Плевен - е, ми никой не ме изпревари.
Напъваха се разни нови джипки и други новопроизведени туристически автомобили и умираха по Хемус - все пак 160-170км/ч. в завой, дори и по магистрала си е сериозно работа, като се има впредвид неравната настилка, а за правите участъци няма да споменавам за скоростта защото не е прилично.
В такива моменти човек разбира какво кара и изпитва удоволдствие от шофирането.
Аз съм напълно доволен от по-голямата машина, която притежавам.
По отношение на разхода ми даде РС-то 8,7,като се има впредвид, че съм с Рейсинг за 2,91лв./л., но това няма значение - може и да ходя пеша, да се возя с градски трансорт или да карам колело, но това е живата истина.
Аз съм по същия начин, хем че съм с доста по-стара кола . Ако е със здраво окачване и хубави гуми няма кой да се опре на Алфата по завои.
---------- Post added at 07:44 ---------- Previous post was at 07:43 ----------
Дано като ходя да я гледам на живо да е още по-хубава.
И за 1300лв ако я смъкне направо си я взимам с мене.
Моята за 1300 точно едва ли ще я дам, но можеш да я видиш и да прецениш.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Не знам защо за някои хора е абсолютно задължително обявената цена да се смъкне... Значи имаш примерно 2000 лева, но нямаш 2200 да речем, така ли..? Или е някакво чувство на превъзходство, че си прецакал другия..? И може да е топ колата но ако не свалят някакви мизерни 100 лева няма да я купите..? Нали уж Алфа се купувала със сърцето и т.н...?
Ми то обслужването на 16-винтиловия ТС по правилния начин струва към 1000 лева, наистина ли са толкова важни 100-те лева, които евентуално биха ти свалили от цената, имайки предвид, че още поне хиляда трябва да дадеш задължително по колата..?
Не съм някакъв играч, който има излишни пари, но да не купиш кола само защото не са ти свалили цената със 100 лева ми се струва цигания...
Иначе за тази от линка в "мобиле", като и гледам лентата на задния номер е много вероятно да е на някой от форума
Comment