Известие

Collapse
No announcement yet.

освежаване на джантички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Според мен щеше да е по-добре ако беше с някакво тъмно графитено, а не с черно... Нещо не ми харесва особено как стои, но е много възможно да е от снимките, а на живо да изглежда по-хубаво

Само дето тоя спрей за 5 лева не съм убеден, че ще изтрае много дълго - трябваше да вземеш спрей с автобоя фор дъ уйн (няколко пъти по-скъп е но има защо)
    И това вече го е правил колега, но не успявам да му намеря темата...
    На черната обаче и стоят уникално, точно защото колата е черна (пак не е ясно дали на живо ефекта ще е същия, защото на снимката всичко черно някакси се слива, а на живо се вижда разликата)
    Да аз казах, че съм го видял от тук и се извинявам, че копирам но ми харесва. Относно спрея него ми казаха него взех виждал съм джанти боядисани целите с такъв спрей и все още не са мръднали от доста време насам.
    Ще видим колко ще искарат
    Но е нормално на живо като го видиш като си близко до него да не се слива и да виждаш разликата но отдалече като го погледнеш определено стой много готино.За това и хората са казали "к'во ти пука от самолет нали не се вижда"
    Last edited by Nikolov; d.m.y г., 22:17.

Comment

Такава тема има:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E6%E0%ED%F2%E8
      и даже мисля, че не е само една.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Добре де аз я пускам за мен си ... и аз да се похваля.И това ли е нарушение в тоя раздел вече.Като гледам има хиляда еднакви теми и за рожденни дни и тем подобни ама няма една тема направена.Ако толкова съм сгрешил извинявам се явно ще трябва вече само на лично да се пише...

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Ex, това е младото, действа и не го мързи, много добре е станало
          Еххх аз ем съм дрът,пък се видях в приключение да полирам моите.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Браво колега,много добре се е получило.
            146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Браво колега ....поздрвления за резултата....страшни са ......
              sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Благодаря на всички

Comment

Добре е станало,а лак сложи ли отгоре,ако е само спрея без грунд и лак,ще падне много бързо.
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Добре е станало,а лак сложи ли отгоре,ако е само спрея без грунд и лак,ще падне много бързо.
                    То се води черен лак не съм пръскал друго и мисля, че ще издържи доста

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                      Добре де аз я пускам за мен си ... и аз да се похваля.И това ли е нарушение в тоя раздел вече.Като гледам има хиляда еднакви теми и за рожденни дни и тем подобни ама няма една тема направена.Ако толкова съм сгрешил извинявам се явно ще трябва вече само на лично да се пише...
                      1-во,поздравления за труда и успеха в крайна сметкамн.добре се е получило.колкото до това ,че си се издразнил за забележката...не се нерви,както във живота ,така и тук,от втреме на време ,все за нещо ще се издразниш...споко,щом аз с мойте нерви съм още тука значи всичко е наредоще веднъж "браво" за ентусиазма
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        1-во,поздравления за труда и успеха в крайна сметкамн.добре се е получило.колкото до това ,че си се издразнил за забележката...не се нерви,както във живота ,така и тук,от втреме на време ,все за нещо ще се издразниш...споко,щом аз с мойте нерви съм още тука значи всичко е наредоще веднъж "браво" за ентусиазма
                        Благодаря и за поздравленията и за съвета

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                          То се води черен лак не съм пръскал друго и мисля, че ще издържи доста

Колега евала за ентосиазма наистина много добре са станали наистина постарал си се като гледам.Но има едно ОБАЧЕ!!!!!!!!! Верно сичко само 5лв. ти е излязло няма спор но проблема е там че ти е излязло 5лв. Понеже Космоса са най смотаните спрейове които ги има на пазара ако беше дал още 2-3 лева повече щеше да си още по доволен!!! Искрено се надявам до месец 2 да не почне да пада Космоса както става в повечето случаи !!!!! Кажи на мивкаджйте да пръскат от далеч!!!

Иначе като изключим Космоса джантите са много добре!!!!!!
                          Поздрави!!!!!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            Колега евала за ентосиазма наистина много добре са станали наистина постарал си се като гледам.Но има едно ОБАЧЕ!!!!!!!!! Верно сичко само 5лв. ти е излязло няма спор но проблема е там че ти е излязло 5лв. Понеже Космоса са най смотаните спрейове които ги има на пазара ако беше дал още 2-3 лева повече щеше да си още по доволен!!! Искрено се надявам до месец 2 да не почне да пада Космоса както става в повечето случаи !!!!! Кажи на мивкаджйте да пръскат от далеч!!!

Иначе като изключим Космоса джантите са много добре!!!!!!
                            Поздрави!!!!!!!!
                            Благодаря!
                            Относно Космоса нямам си на идея какви са казаха ми черен лак да взема това ми дадоха не ги разбирам изобщо дано остана доволен.Ако ли не ще ги пръснем пак всичкото време е наше.

Comment

Космос са гадни спрейове,затова споменах за лака.
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                Космос са гадни спрейове,затова споменах за лака.
                                Сигорно сте прави ама докато не се опари човек няма да се научи.Ще пиша за оплаквания ако има

Comment

Working...
                                X