Известие

Collapse
No announcement yet.

R.I.P. Батето

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tifoza Покажи съобщение
    Ясно е че такива като теб мечтаят и бленуват да съборят тоя на Съветската армия,но няма да стане,успокой се. Ще има и на Батето паметник на друго място за да дразни злобари и комплексари,качества които велика личност като него никога не е притежавал,за това и ще е обичан вечно и завинаги.
    Пууу, разкри ме, пред такива велики думи, пред кончината на тоя титан, се просълзих, усетих, колко съм малък и колко е голяма вселената, отивам да злобея в храстите /с бутилка джони ъф корс ще се докомплексирам/.
    ПП вие почвайте с паметника, да не се затрие спомена
    Last edited by fred; d.m.y г., 21:43.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Не мога да съм спокоен, как така-да го обожествим, ще използваме постамента на шмайзера за бутилка Джони, а такива пък като теб, тъкмо ще се кланят, докато ние злобеем в храстите /такива като мен де /
      Добре де,разбирам че не може да превъзмогнеш комплексите си,злобата си,политическата си зависимост,но тук говорим за чисто човешки качества.Поне се замисли че не аз,хората са казали: за умрял или добро или нищо...ако не можеш да кажеш нещо дбро-замълчаваш и това е!

Comment

Аре леко с определенията и квалификациите, аз не те определям какъв си и не съм ти искал мнението. Като гледам какви дитирамби се изливат си казах мнението, дискретно мисля, нямаше и да пиша повече, ако не бяха твоите ЛИЧНИ определения.
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:05.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Абе айде да отваряме думи за комплекси, защото по големи комплекси са да славословиш глупостите на един ...
          АЗ не помня да съм казал нещо лошо, казах да му направим паметник, ти отови дума с лични нападки, не помня да съм те определил какъв си, не че нямам мнение, нали.
          Не ме интересува мнението ти,но не го налагай,моля те...Нужно ли е да ти пвтарям че не аз,хората са казали: за умрял или добро или нищо....ти господ ли си,кав си...разбрахме че не го харесваш,но добре че не са всички като теб...

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Аре леко с определенията и квалификациите, аз не те определям какъв си и не съм ти искал мнението. Като гледам какви дитирамби се изливат си казах мнението, дискретно мисля, нямаше и да пиша повече, ако не бяха твоите ЛИЧНИ определения.
          Добре,извинявай....моля те не пиши повече....
          Last edited by tifoza; d.m.y г., 22:12.

Comment

Я ходи се кланяй на портрета....
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Я ходи се кланяй на портрета....
              ще отида,но на твоя няма да има кой да се кланя....

Comment

Опазил ме Бог от поклонници като теб....
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Опазил ме Бог от поклонници като теб....
                  опазен си,то никой няма да има за теб...кой те брои за нещо....
                  Last edited by tifoza; d.m.y г., 22:49.

Comment

Бог да го прости! Това се казва за починал човек. Другото е неетично, да не казвам по-силни думи.
                    Батето може и да е имал много грехове, но беше колоритен и запомнящ се, а такива не са много ...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

в Австрийският хотел в Сандански метна цветята с се саксийте да си направи езерце с водорасли...и от там си направи царска корона от динена кора сложил си я на главата и чисто гол с 2 момичета голи под ръка е влязъл в басейна мисля че просто трудно има аналог тоя човек,май нямаме друг такъв бохем и плейбой от старата ни и модерна история.

Comment

Мисля че темата леко се отклони.
                        Нека спрем до тук.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                        X