Forza Левски !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Само ЛЕВСКИ оле, оле, оле !
Collapse
X
-
Това което най ме впечатли е самочуствието(с покритие разбира се), колективната игра и атакуващия стил!!! Едно голямо БРАВО!!! Дай боже повече БГ отбори да тръгнат по пътя на Левски.
П.С. Абе тоя Божков до кога ше мъчи ЦСКАто?????98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
ЛЕЕЕЕВСКИ ШАМПИООООН ЛЯЛЯЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯ
Ааа не още не мога да повярвам какво се случи снощи - изнесоха поредната футболна лекция нашите момчета !!!
Единствено съжелявам, че не успях да ида до Верона за мача, но мисля да се поправя при някое от гостуванията от Шампионската лига.
Иначе тази нощ беше луда атмосфера на паметника Левски след мача - около 1000 човека пяхме, палихме факли и се снимахме пред паметника, който беше затрупан със цветя и сини шалчетаAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Синята лавина мачкааааааааааевала на момчетата просто играха прекрасно
малко ме е яд че ни вкараха 2 гола,отпуснахме се за момент след гола и хоп ни вкараха но нищо де важното е че показахме за 2 година на цяла Италия кой е по-силния отбор
П.С.Сега стискаме яко палци и както каза Пент най-силните отбори да дойдат да играят в СофияFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Честито на Левски,сега дай боже и останалите да продължат-все пак представят БългарияAlfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Дано не се травматизират сините, шотооо такъв тупан ше ядат.... жална им майка... Иначе браво с много късмет влезнааа (не ми казвайте, че да ти се падне отбор без 1 гол в евротурнирите не е късмет) ЕВАЛА !
А Цецка падаааа, е вече и тия си имат Кошмара от сръбско/словенско. Остава да намерят и червения беверен и са там.... деба и черепахиНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
Comment