Известие

Collapse
No announcement yet.

Литекс моторс?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

то па във футболното първенство един футбол ти си седнал да го мислиш.
    От друга стана евтино 4х4 пикап ще се купува доста , защото какъвто и да е нов не струва по-малко от 50 бона .И ще заемат мястото на Дачия пикап като товарен автомобил от лекотоварният клас .
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

За футбола простоо няма какво да се говори въобще. ..
      А според мене са почнали да се купуват май българските ни коли, виждам ги по улиците често, а специално за пикапа доста добре ми се вижда и на мен – дизайн, оборудване, всичко точно, цената е изгодна.

Comment

Имаше тест драйв в Козлодуй на тия китайски каруци!Карах джипа и пикапа и смея да твърдя,че джипа се нарежда сред най ужасните коли които съм карал някога,а пикапа става,но трябва да е с дизелов двигател,който е изцяло китайски.Джипа беше под всякаква критика,стърчащи кабели,ужасно некачествен интериор,скоростната кутия беше ужасна,двигателят е лишен от каквато и да е било динамика,единствено външният вид ми хареса.Пикапа е доста по-добре,но пак казвам само с дизелов двигател!Като цяло останах много разочарован,защото аз лично очаквах поне малко от малко да бъдат наред нещата,а то...
        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
        Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Очакванията малко или много е хубаво да се правят на база на реалността. Не може да искаш оборудване за много пари, а да даваш 3 пъти по-малко. За мен съотношението цена-качество е много добро. Естествено всеки има лично мнение.

Comment

Working...
          X