имам един въпрос,медина мед не бяха ли фирма за регенерат,и може би за това са толкова евтини
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аз ли не виждам или това е супер евтина гума?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНай-добре да си купиш от тях и ще разбереш - иначе струват с 50лв.повече на гума от това което е написано за въпросните. Ако те интересуват технически характеристики има тема в Общ Технически Раздел, в която можеш да разбереш за тях.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз вече си взех Пирели.. Онзи ден като валеше, ги тествах на детелината на бул. България- нямам забележки
През друтото време на топлите дни връткаше гуми и губеше сцепление в завоите.
Всъщност ти ме подсети ще ги продавам 4бр. 205/55/16 на споменатите от мен гуми, но не съм се сещал да ги обявя.Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:03.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ аз нямах забележки към тях, но темрмпературите в България са такиви, че само през максимум 45дни в годината са добри - поне така беше с P6000.
През друтото време на топлите дни връткаше гуми и губеше сцепление в завоите.
Всъщност ти ме подсети ще ги продавам 4бр. 205/55/16 на споменатите от мен гуми, но не съм се сещал да ги обявя.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИскаш да кажеш, че пирели произвеждат гуми само за южна Европа ли? Надявам се, че не ги мислиш за по- глупави от нас и че са се сетили за тия неща. Едва ли ще се лишат от един пазар, като Германия например.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Такаааа ше спрете ли да се лаете като кучета А? Кой кво изка да си кара.Немога да разбера защо продължава та съществуват теми като тази.Има теми в които можете да изразите своето усовлетворение от дадени продукти.А тва кой с какви гуми кара е все тая.Аз няма да карам с нови гуми никога и моята мотивация са нашите пътища,ай кажете ми да си купа нови.Направо ми се повдига от такива тъпи теми и мнения!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТакаааа ше спрете ли да се лаете като кучета А? Кой кво изка да си кара.Немога да разбера защо продължава та съществуват теми като тази.Има теми в които можете да изразите своето усовлетворение от дадени продукти.А тва кой с какви гуми кара е все тая.Аз няма да карам с нови гуми никога и моята мотивация са нашите пътища,ай кажете ми да си купа нови.Направо ми се повдига от такива тъпи теми и мнения!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМен пък ме кефи да се изсвяткам в завоите и да усетя, че имам диафрагма.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ колко па да се изсвяткяш ако изкаша да се обзаложим а?Аз съм със стари гуми ма няя влезна с по-малка скорост от тебе а.Не че с това ще покажа колко съм велик-щото несе мисля за такъв но само гумите неса определящ фактор според мен.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕстествено, че не са само те - състоянието на окачването играе също в играта.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеБоооооожееееее............. колко мъка имало по тоя свят.........
Колега, явно не си карал с мишелин.....
Жалко, че нямам снимки от чисто новите Pilot Primacy 225/45/17, на които протектора се отлепи малко преди Пазарджик - от 4 гуми, на две се случи едновременно или на прекрасното 195/50/15 Pilot Exalto, което се напука на втората година повече от 12 годишна Fulda, или пък на невероятните Energy размер 195/65/15, две от които виждаш ли се изкривиха, без да е влизано в дупки с тях или да са карани с неправилно налягане...
Щях да забравя и уникалните 205/55/16 Alpin Primacy, на два сезона гума, с която интересно че при първия сняг една Avensis Verso почна да не тръгва и да не спира, та като ги смени колегата с Gislaved нещата си дойдоха на мястото...Last edited by Max; d.m.y г., 23:46.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеИ несамо това колега.Още нещо и то по-важно е ЗКУ-то устройство.Ако ще и с чисто нов автомобил да си ако неможеш да държиш пътя ще се пребиеш.А това с колко евтини гуми караш е твой проблем до една степен докато не направиш някоя глупост и неси казаш че си спестил от нещо за да стане нещото.Който има да не пести,а който няма да си има поне 2 на ум за това как си потдържа колата и какви гуми кара.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа, колега - и с Жигулата на баща ми преди 30г. стигах до Варна за 3ч. и сега със 166-та стигам за същото време.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение.Поздрави на всички и спрете с негативизма който се изгражда в този форум,не води до нищо добро това!Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
Comment