Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз ли не виждам или това е супер евтина гума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

имам един въпрос,медина мед не бяха ли фирма за регенерат,и може би за това са толкова евтини
    Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
    Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Най-добре да си купиш от тях и ще разбереш - иначе струват с 50лв.повече на гума от това което е написано за въпросните. Ако те интересуват технически характеристики има тема в Общ Технически Раздел, в която можеш да разбереш за тях.
      Аз вече си взех Пирели.. Онзи ден като валеше, ги тествах на детелината на бул. България- нямам забележки
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Аз вече си взех Пирели.. Онзи ден като валеше, ги тествах на детелината на бул. България- нямам забележки
        И аз нямах забележки към тях, но темрмпературите в България са такиви, че само през максимум 45дни в годината са добри - поне така беше с P6000.
        През друтото време на топлите дни връткаше гуми и губеше сцепление в завоите.
        Всъщност ти ме подсети ще ги продавам 4бр. 205/55/16 на споменатите от мен гуми, но не съм се сещал да ги обявя.
        Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:03.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

И аз нямах забележки към тях, но темрмпературите в България са такиви, че само през максимум 45дни в годината са добри - поне така беше с P6000.
          През друтото време на топлите дни връткаше гуми и губеше сцепление в завоите.
          Всъщност ти ме подсети ще ги продавам 4бр. 205/55/16 на споменатите от мен гуми, но не съм се сещал да ги обявя.
          Искаш да кажеш, че пирели произвеждат гуми само за южна Европа ли? Надявам се, че не ги мислиш за по- глупави от нас и че са се сетили за тия неща. Едва ли ще се лишат от един пазар, като Германия например.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Искаш да кажеш, че пирели произвеждат гуми само за южна Европа ли? Надявам се, че не ги мислиш за по- глупави от нас и че са се сетили за тия неща. Едва ли ще се лишат от един пазар, като Германия например.
            Не ми се иска да давам оценка на един световноизвестен производител - просто този модел, който споменах не пасва на нашите условия, а струва колкото други маркови гуми с по-добри характеристики.
            sigpic

Comment

Фиренцата е с дот 2008 в маргел, аз търсех същият размер и си взех от бггуми за 135лв./бр. дот 2010

Спортива супер З са ми другите две гуми за 139лв./бр. от диана.
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Такаааа ше спрете ли да се лаете като кучета А? Кой кво изка да си кара.Немога да разбера защо продължава та съществуват теми като тази.Има теми в които можете да изразите своето усовлетворение от дадени продукти.А тва кой с какви гуми кара е все тая.Аз няма да карам с нови гуми никога и моята мотивация са нашите пътища,ай кажете ми да си купа нови.Направо ми се повдига от такива тъпи теми и мнения!
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                  Такаааа ше спрете ли да се лаете като кучета А? Кой кво изка да си кара.Немога да разбера защо продължава та съществуват теми като тази.Има теми в които можете да изразите своето усовлетворение от дадени продукти.А тва кой с какви гуми кара е все тая.Аз няма да карам с нови гуми никога и моята мотивация са нашите пътища,ай кажете ми да си купа нови.Направо ми се повдига от такива тъпи теми и мнения!
                  Мен пък ме кефи да се изсвяткам в завоите и да усетя, че имам диафрагма.
                  sigpic

Comment

Мен пък ме кефи да се изсвяткам в завоите и да усетя, че имам диафрагма.
                    Е колко па да се изсвяткяш ако изкаш да се обзаложим а?Аз съм със стари гуми ма няя влезна с по-малка скорост от тебе а.Не че с това ще покажа колко съм велик-щото несе мисля за такъв но само гумите неса определящ фактор според мен.

Comment

Е колко па да се изсвяткяш ако изкаша да се обзаложим а?Аз съм със стари гуми ма няя влезна с по-малка скорост от тебе а.Не че с това ще покажа колко съм велик-щото несе мисля за такъв но само гумите неса определящ фактор според мен.
                      Естествено, че не са само те - състоянието на окачването играе също в играта.
                      sigpic

Comment

Естествено, че не са само те - състоянието на окачването играе също в играта.
                        И несамо това колега.Още нещо и то по-важно е ЗКУ-то устройство.Ако ще и с чисто нов автомобил да си ако неможеш да държиш пътя ще се пребиеш.А това с колко евтини гуми караш е твой проблем до една степен докато не направиш някоя глупост и неси казаш че си спестил от нещо за да стане нещото.Който има да не пести,а който няма да си има поне 2 на ум за това как си потдържа колата и какви гуми кара.

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                          Боооооожееееее............. колко мъка имало по тоя свят.........
                          Колега, явно не си карал с мишелин.....
                          Колега, запази си мъката за себе си , карал съм и карам доста различни автомобили обути с всякакви (и премиум, и евтини) марки и модели гуми, винаги купувани нови и мога да ти кажа, че впечатленията ми (а и не само моите) от Michelin последните години са, че качеството е ужасно занижено.
                          Жалко, че нямам снимки от чисто новите Pilot Primacy 225/45/17, на които протектора се отлепи малко преди Пазарджик - от 4 гуми, на две се случи едновременно или на прекрасното 195/50/15 Pilot Exalto, което се напука на втората година повече от 12 годишна Fulda, или пък на невероятните Energy размер 195/65/15, две от които виждаш ли се изкривиха, без да е влизано в дупки с тях или да са карани с неправилно налягане...
                          Щях да забравя и уникалните 205/55/16 Alpin Primacy, на два сезона гума, с която интересно че при първия сняг една Avensis Verso почна да не тръгва и да не спира, та като ги смени колегата с Gislaved нещата си дойдоха на мястото...
                          Last edited by Max; d.m.y г., 23:46.
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

И несамо това колега.Още нещо и то по-важно е ЗКУ-то устройство.Ако ще и с чисто нов автомобил да си ако неможеш да държиш пътя ще се пребиеш.А това с колко евтини гуми караш е твой проблем до една степен докато не направиш някоя глупост и неси казаш че си спестил от нещо за да стане нещото.Който има да не пести,а който няма да си има поне 2 на ум за това как си потдържа колата и какви гуми кара.
                            Да, колега - и с Жигулата на баща ми преди 30г. стигах до Варна за 3ч. и сега със 166-та стигам за същото време.
                            sigpic

Comment

Да, колега - и с Жигулата на баща ми преди 30г. стигах до Варна за 3ч. и сега със 166-та стигам за същото време.
                              Въпреки че съм млад и зелен още в шофирането съм карал над 50 автомобила като различни марки.Нетвърдя че не правя глупости,но е много важно в някой моменти да се мисли много трезво.Карал съм коли на дъжд особенно с чисто нови гуми и пак несъм си позволявал да превишавам скоростта спрямо пътната обстанивка.Това аз който мрази да спазва ограничения каквито и да били.Много си зависи от човека.Спирам да пиша да не спамя само.Поздрави на всички и спрете с негативизма който се изгражда в този форум,не води до нищо добро това!

Comment

.Поздрави на всички и спрете с негативизма който се изгражда в този форум,не води до нищо добро това!
                                Подкрепям!
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X