Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аз ли не виждам или това е супер евтина гума?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПрави си шоуто, но си опичай акъла спрямо даденостите които имаш - внимавай за живота си, на тези които возиш и на околните.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеРазбирасе!Има си моменти и места където може и където неможеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
215/45-17 е много тъп (рядък) размер и за това гумите залежават по складовете.
Точно преди месец, именно в 'МединаМед' (аз продавам техни гуми) проверих и аз за такъв размер, да си сменя гумите на мойта кола - излезна същото нещо - стари гуми на уникални цени
Сега, разковничето - освен, че в момента гумите на моята кола са абсолютно същите (Kleber Hydraxer 215/45-17), са и произведени в края на 2006г., т.е. аз вече имам същото нещо, което продават там и беше излишно да купувам същите гуми, за това просто продължих да си карам с моите
Мнението ми (базирано на ~40'000км. с тях) е, че тези гуми ще те изненадат с поведението си на мокро, БЕЗ да прекаляваш!
Освен, че изглеждат много добре, тихи са и се държат прекрасно на сухо, дори с по-висока скорост, на мокро се държат по същия начин
Изобщо не се притеснявай и изобщо не съжалявай за покупката си - аз карам същите гуми вече три години и съм сигурен, че по-нищо не отстъпват на друг модел от 2010г..... а струват два-три пъти по-малкоsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ колко па да се изсвяткяш ако изкаш да се обзаложим а?Аз съм със стари гуми ма няя влезна с по-малка скорост от тебе а.Не че с това ще покажа колко съм велик-щото несе мисля за такъв но само гумите неса определящ фактор според мен.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТи, че ще влезеш в завоя не се съмнявам, ама дали ще излезеш
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение215/45-17 е много тъп (рядък) размер и за това гумите залежават по складовете.
Точно преди месец, именно в 'МединаМед' (аз продавам техни гуми) проверих и аз за такъв размер, да си сменя гумите на мойта кола - излезна същото нещо - стари гуми на уникални цени
Сега, разковничето - освен, че в момента гумите на моята кола са абсолютно същите (Kleber Hydraxer 215/45-17), са и произведени в края на 2006г., т.е. аз вече имам същото нещо, което продават там и беше излишно да купувам същите гуми, за това просто продължих да си карам с моите
Мнението ми (базирано на ~40'000км. с тях) е, че тези гуми ще те изненадат с поведението си на мокро, БЕЗ да прекаляваш!
Освен, че изглеждат много добре, тихи са и се държат прекрасно на сухо, дори с по-висока скорост, на мокро се държат по същия начин
Изобщо не се притеснявай и изобщо не съжалявай за покупката си - аз карам същите гуми вече три години и съм сигурен, че по-нищо не отстъпват на друг модел от 2010г..... а струват два-три пъти по-малкоAlfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПринципа е същия - по-добре да имаш чисто нова гума от 2006г., отколкото незнайно как употребявана от същата година
Човек се спростира според възможностите си в момента, но по-важното е да остане човек, защото гуми всякакви, но "хора" малко.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment