...
Известие
Collapse
No announcement yet.
За използването на мигачите при престрояване...
Collapse
X
-
мдаа определено съм съгласен-макар аз самия да не го пускам понякога но по преценка както се казва когато съм си цар на пътя-т.е. няма кой да уведомя за нещо и трябва дет се вика ротинно да го пусна но в други случай е хубаво определено,но с простащината няма оправия винаги ще ги има онези Малки Тарикати дет все си мислят че са преебали някой по някакъв начин-истината че таковат единствено себе си!
Лека и успешна седмица на всички съфорумци!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Преди време с Милена пуснахме една такава тема - жестоко афектирани заради "шоферлъка" на някакво келеменце (за съжаление с Алфа), но ни обвиниха и определиха като хейтъри задето, видите ли, сме били така нагли да искаме всички да спазват правилата за движение по пътищата ...
Много добре знам какво има в предвид автора на темата, но за съжаление спазването на ред и дисциплина на пътя напоследък явно се смята за бабешко или педалско поведение...
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение... обаче какво ти пречи да натиснеш ръчката отляво на волана бе "шафиоре"..?! Хората са го мислили и са ти го направили на такова място, че да ти е почти естествено да го побутнеш преди да тръгнеш да въртиш волана...
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Не знам аз направо като съм в София и карам там каквото и да използвам все тая, отделно някой от най-вляво завива надясно на сфетофара и обратно, карат по тротоари, по забранени, абе всеки си прави каквото си иска...Та се научих да си стоя в средната летна и да съм спокоенКато по чудо никой не ме е шибнал
С една дума при Вас е джунгла
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 16:51.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaДа ти кажа това е само на пръв поглед - много по-опасно е според мен в малките градове, където предимство има тоя, който гледа по-лошо, но това е друга тема...
А пък и щом съм пуснал темата и хора пишат в нея, значи има и такива, дето не им е "все тая"Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеПреди време с Милена пуснахме една такава тема - жестоко афектирани заради "шоферлъка" на някакво келеменце (за съжаление с Алфа), но ни обвиниха и определиха като хейтъри задето, видите ли, сме били така нагли да искаме всички да спазват правилата за движение по пътищата ...
Много добре знам какво има в предвид автора на темата, но за съжаление спазването на ред и дисциплина на пътя напоследък явно се смята за бабешко или педалско поведение...
Иначе по темата, не е грешка, че не си пуснал мигач в дадена ситуация, човешко е и на всеки се случва......
НО поне този който е виновен в случая да вдигне ръка и да се извини на другия водач.........
А не както е в повечето ситуации, ВИНОВНИЯ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПСУВА НЕВИННИЯ............
Тва в повечето случаи е запазена марка на таксиджиите..........
Аз ни казвам просто.
Колега не ти свети мигача...........
И те са опулват и ма гледат кат някво изкопаемо.......
Беееее, да няма лоши работи и инциденти на пътя, пък другото е хабене на нерви...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Простака не се съобразява с правила, даже смята, че са създадени да се нарушават.Като отиде, както казвам често в нормална държава бързо влиза в крак с изискванията, ма като няма кой да изисква..Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениееее мигачът дава предимство„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Вчера като си пътувах в дъжда към Пловдив си включвам мигача,че искам да изпреваря,ама разни педали си карат със 70 (защото вали и ги е страх с 90)по осовата линия -пътя е широк три коли се разминават спокойно(защото отстрани има малко локви,може би са прави ?!) и въобще не ме отразяват, не се преместват дори със сантиметар надясно,направо ми скъсаха нервите(а аз съм спокоен,много спокоен).Все едно всички се бяха наговорили да ми правят напук,незнам колата ли не харесваха,що ли?Никой не ми отстъпи ,а мигачите си мигаха ли мигаха.Мъже ,жени никой- още съм бесен .Когато някой подаде мигач винаги му правя място и не се чувствам засегнат, че ме изпреварва,това си е негово право,нали?Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:37.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment