Първоначално публикувано от WhitePower
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся адвокат за дело за побой над дете
Collapse
X
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ на моят син преди 10-тина години му забиха два шамара, че е пускал високо музиката, но не съм съдил никой, защото нападателят беше прав.
масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш винаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение2 шамара е едно , и е бил виновен
масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш вина
Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:29.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз на твоето спокойствие се чудя.. Как се сдържаш да не ги закараш на Витоша на разходка тия пишлягари.
Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment