Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся адвокат за дело за побой над дете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
    ако някой ги беше тикнал на топло сега нямаше да има проблем
    Да, нямаше. Вероятно има и случаи, които е почти невъзможно да се повлияят и да трябва да бъдат изолирани от обществото. Но при децата винаги има как. Заради това и вземам отношение по твоя случай, защото са пишлемета, независимо имат ли навършени години за законно пълнолетие. Повече работа има, ако някой тръгне да се занимава с тях и да поправи пропуснатото от родителите, но пък се постига и ефект.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      И на моят син преди 10-тина години му забиха два шамара, че е пускал високо музиката, но не съм съдил никой, защото нападателят беше прав.
      2 шамара е едно , и е бил виновен
      масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш вина
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
        2 шамара е едно , и е бил виновен
        масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш вина
        Аз на твоето спокойствие се чудя.. Как се сдържаш да не ги закараш на Витоша на разходка тия пишлягари.

Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:29.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Аз на твоето спокойствие се чудя.. Как се сдържаш да не ги закараш на Витоша на разходка тия пишлягари.

Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.
          ще замълча
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Working...
          X