Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОТЕСТ V - 15 МАЙ, ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН И ПЪРВИ ЕВРОПЕЙСКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Ама се намеква нещо, че почват да се мъдрят бивши структури от ВИС, платени от Трактора
    И какво, стана ТИМ с/у ВИС ?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Нещо такава
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

И остава въпроса, а сега какво...?
        С овчо примирение нищо не се променя, протестите все се намира някой да ги използва... алтернативи?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          И остава въпроса, а сега какво...?
          С овчо примирение нищо не се променя, протестите все се намира някой да ги използва... алтернативи?
          А кога може да си сигурен че няма политическа сила или интереси зад всичко и че не те манипулират? Както написах по горе с тези протести се удря едно от най силните пера за приходи към бюджета - акцизите. Нито Биби ме кефи нито някой друг, и съм съгласен че не трябва да са толкова високи само че да не се използват интересите на хората като бутаща сила за нечия политическа кариера. Иначе и на мен отдавна ми писна да горя акциз, да пия акциз и да ям акциз.
          145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
            А кога може да си сигурен че няма политическа сила или интереси зад всичко и че не те манипулират? Както написах по горе с тези протести се удря едно от най силните пера за приходи към бюджета - акцизите. Нито Биби ме кефи нито някой друг, и съм съгласен че не трябва да са толкова високи само че да не се използват интересите на хората като бутаща сила за нечия политическа кариера. Иначе и на мен отдавна ми писна да горя акциз, да пия акциз и да ям акциз.
            Там е проблема, че няма как да си сигурен
            Ако сега е така, утре може да е инак...
            Но това което се опитвам да обяснявам отдавна е, че трябва да се гонят постижими цели, а не популистки... защото използвачите най-обичат популистките, постижимите не са им интересни обикновено.
            Няма как държавата да се откаже от акциза в настоящето положение, ще рухне... трябва да се удари по положението, а не по последствията.
            Протест ако има за горивата, трябва да е само за 1 - за пълна либерализация на пазара.
            А как и защо може да се промени положението вече е една друга тема... както се казва често.

Comment

Струвами се, че хората се интересуват само и единствено от доходите си, никой няма да си мръдне пръста да мърмори камо ли да протестира ако разполагаха с повече пари. За либерализиране на пазара не ми се вяра да хукнат по площадите и да губят времето, протеста се прави за нещо конкретно и с някаква евентуална видима полза.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Проблемът, както и за всички други беди ни е, че нямаме активна гражданска позиция, като общество.Ако има такава, то би имало, какот е по света, граждански организации, които да се занимават и организират активно такива мероприятия.
                А че сме си овце, така е, затова съм си турили и тая картинка /аватара/, много ни подожда на всички
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

А що пък се страхувате от подкрепа? Съвсем в реда на нещата е с някакви групи да имаш общи интереси и да си ги тикате заедно, за други интереси да са ви различни мненията и да не се подкрепяте. Съвсем стандартна политика. Какво значение има какъв е човекът зад една идея, ако идеята е добра?
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

и хитлер е имал интересни политики в социалната сфера, но не бих го подкрепял заради останалото ... това е крайно поляризиран пример, но колкото да покаже логиката
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Тук е по-скоро обратното - с Хитлер да подкрепите една и съща социална кауза, а ти да си против работата с евреите.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Абе, давайте да отиваме,пък да видим какво ще излезе!
                        Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                        X