Известие

Collapse
No announcement yet.

@ до KGB

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Колата няма никакво значение - всичко е до възпитание
    Аз и с Браво-то и с Клио-то, и сега с Пунто-то пак правя глупости - простак съм по образование :P
    Тоя па,оно си му личи и по физиономията каква кола кара,бе!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      Аз и с Браво-то и с Клио-то, и сега с Пунто-то пак правя глупости - простак съм по образование :P
      Според теб - да, НО според мен не е така
      Ти ако седнеш зад волана на Опел, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
      Ако седнеш зад волана на Голф, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
      Ако седнеш зад волана на Мерцедес, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
      Ако седнеш зад волана на БМВ, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
      Ако седнеш зад волана на Ауди, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
      Ако седнеш зад волана на....
      ...да продължавам ли

Мисълта ми е, какво е виновна машината, че я управлява тъп, прост, селяндур
      Имаше едно изказване в един филм, нещо от сорта: "Оръжията не убиват - хората убиват с оръжията " - хвани смисъла
      sigpic

Comment

Според теб - да, НО според мен не е така
        Ти ако седнеш зад волана на Опел, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
        Ако седнеш зад волана на Голф, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
        Ако седнеш зад волана на Мерцедес, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
        Ако седнеш зад волана на БМВ, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
        Ако седнеш зад волана на Ауди, ще се промениш ли като човек, характер, възпитание
        Ако седнеш зад волана на....
        ...да продължавам ли
        кики ти си прав ама за лично бе бих си закупил доста от изброените коли та да ме видят зад волана на такава е чист късмет
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          кики ти си прав ама за лично бе бих си закупил доста от изброените коли та да ме видят зад волана на такава е чист късмет
          Аз говоря принципно
          Същото важи и с обратна сила - сложи един прост, тъп, селяк зад волана на Брера и Брера ще стане циганското ферари
          sigpic

Comment

Тази тема е дъвкана, дъвкана и сега пак се предъвква.
            Няма значение какво караш, ако си с манталитет на постак. Колата няма да те промени!!! Пък и замислете се каква е възрастовата граница на притежателите на подобни автомобили (18-20г.), ами какво по-различно очаквате от едно лапе, което с цената на всичко иска да докаже колко голям "гъзар" е.
            А и това със "селенията и селяните" е вече съвсем друг въпрос, въпрос на гледна точка и мога да кажа, че има още много други показатели, по които тя се измерва!!!
            sigpic
            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
              Тази тема е дъвкана, дъвкана и сега пак се предъвква.
              Няма значение какво караш, ако си с манталитет на постак. Колата няма да те промени!!! Пък и замислете се каква е възрастовата граница на притежателите на подобни автомобили (18-20г.), ами какво по-различно очаквате от едно лапе, което с цената на всичко иска да докаже колко голям "гъзар" е.
              А и това със "селенията и селяните" е вече съвсем друг въпрос, въпрос на гледна точка и мога да кажа, че има още много други показатели, по които тя се измерва!!!
              Между СЕЛЯК и СЕЛЯНИН няма нищо общо,СЕЛЯК е манталитет! Ама с въпросния тъпъгьоз ше се разправям утре,няма да се изплъзне като пръдня у гащи
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

...Ама с въпросния тъпъгьоз ше се разправям утре,няма да се изплъзне като пръдня у гащи
                Абе заеби, не се занимавай...
                sigpic

Comment

Ама с въпросния тъпъгьоз ше се разправям утре,няма да се изплъзне като пръдня у гащи
                  На мен голфаджия ми изкриви ламарината докато съм бил на "неговото" място за паркиране. Какво направих аз ли? Нищо. Знам го кой е, къде му е колата, всичко, но въпреки това няма да му го върна. Далеч под нивото ми е да върша тъпотии. Тъпаци има и ще има, не искам аз да влизам в тази категория. А и какво, само ще си трошим колите докато не остане нищо от тях ли ...

Първоначално публикувано от BatVas
                  е вярно че се дразня когато види знак 40км/ч и кара с 40. - направо ми изпъва нервите.
                  Като бях навън карах с ограниченията, стриктно ги спазвах, никъде не превиших скоростта. Единствения тип който ме изпревари (на място забранено за изпреварване) и се мушеше между колите много здраво, превиши поне с 30-40 ограничението, беше със софийска регистрация Друго няма да казвам. Не помня каква беше колата като точен модел, но беше VW някакъв по-нов. Някъде из Австрия (мисля) беше това, на връщане.

И между другото - ако всички спазват ограничението нямаш си и на идея колко по-спокойно се шофира, въобще се отпускаш и ти е приятно. Не като в София - спазваш/не спазваш знаците - все ще се намери някой да ти опъне нервите, и да ти скапе деня.
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                    Не като в София - спазваш/не спазваш знаците - все ще се намери някой да ти опъне нервите, и да ти скапе деня.
                    проблемът на движението в софия е от съвсем различно естество - градът просто не е предвиден за население от 2 милиона а е смятан за макс 750 000
                    и докато не се направи метро/читав адски транспорт оправия нема да има

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      проблемът на движението в софия е от съвсем различно естество - градът просто не е предвиден за население от 2 милиона а е смятан за макс 750 000
                      и докато не се направи метро/читав адски транспорт оправия нема да има
                      Както каза колегата WASP, ако всички спазват елементарни правила на движение, няма да се получават такива задръствания. Колко пъти се е случвало да чакате в лентата за направо и някой оптимист от най-дясна прави ляв завой (и обратно) и оттам всички скачат на спирачките? Колко пъти сте виждали жена (да не се обиждат дамите във форума) да се гримира, шофирайки? Колко пъти някой си говори по телефона, рови в жабката и едновременно превключва скоростите с лявата ръка, примерно на Цариградско? Страшна картинка! Ами ако изгуби управление и се метне върху някоя спирка? Не че не се е случвало вече, при това не само веднъж...
                      Малко повече разум на пътя няма да навреди на никого!
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                        Като бях навън карах с ограниченията, стриктно ги спазвах, никъде не превиших скоростта. Единствения тип който ме изпревари (на място забранено за изпреварване) и се мушеше между колите много здраво, превиши поне с 30-40 ограничението, беше със софийска регистрация Друго няма да казвам. Не помня каква беше колата като точен модел, но беше VW някакъв по-нов. Някъде из Австрия (мисля) беше това, на връщане.

И между другото - ако всички спазват ограничението нямаш си и на идея колко по-спокойно се шофира, въобще се отпускаш и ти е приятно. Не като в София - спазваш/не спазваш знаците - все ще се намери някой да ти опъне нервите, и да ти скапе деня.
                        абсолютно е така, като бях в Германия ми беше толкова гот да си карам и въобще НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛА НЕОБХОДИМИСТ ДА ПРАВЯ НАРУШЕНИЯ. Но там хората освен, че са дисциплинирани са също много бързи, не заспиват по светофарите, не кесят по половин час на десен завой и т.н. Обаче тука някои дедек или девица като застанат на някое кръстовище и започнат да си чакат и просто нямам време и нерви да ги чакам и ги режа, от ляво, от дясно от където може...... или пък колоните по светофарите. И толкова лошо да се пласират тия хора - не мога да ги разбера, дясната лента празна, а в средната колона от 50 коли но това е то България..........
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Да ,но ако всички се движеха поправилата задръстванията ще са още по-"грандиозни".А забелязал ли си ,колко от шофьорите карат по релсите ........ в насрещното,завиват и минават на червено.
                          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                            ...А забелязал ли си ,колко от шофьорите карам по релсите .......
                            Нормално е, при положение, че има две ленти в едната посока, но в едната са паркирали коли, които никой не глобява/заскобва/премества и шофьорите търсят начин да се изтеглят, а няма от къде другаде освен по релсите, просто защото има нужда от две свободни ленти за движение
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                              .... и ги режа, от ляво, от дясно от където може......
                              големо резгане пада
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

да зема да си самоцитирам мнението?
                                мноо коли има и тва е

Comment

Working...
                                X