Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
@ до KGB
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от lyuli
абсолютно е така, като бях в Германия ми беше толкова гот да си карам и въобще НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛА НЕОБХОДИМИСТ ДА ПРАВЯ НАРУШЕНИЯ. Но там хората освен, че са дисциплинирани са също много бързи, не заспиват по светофарите, не кесят по половин час на десен завой и т.н. Обаче тука някои дедек или девица като застанат на някое кръстовище и започнат да си чакат и просто нямам време и нерви да ги чаками ги режа, от ляво, от дясно от където може...... или пък колоните по светофарите. И толкова лошо да се пласират тия хора - не мога да ги разбера, дясната лента празна, а в средната колона от 50 коли
но това е то България..........
Трябва първо да променим начина си на мислене и тогава всичко останало!!!sigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от "търтей":19yho8wqда зема да си самоцитирам мнението?
ни сам толко дърт еле пък умрял[/quote:19yho8wq]Те класиците живи-умрели се самоцитират приживе, бре
Как да се самоцитират от централните...
П.П.
А иначе, в този ред на мисли, си по-дРът от гъската, дето са откъснали перото от гЪзо й, за да напишат с него Стария Заветsigpic
Comment
-
[quote=Kuku]Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от "търтей":3mmzg57sда зема да си самоцитирам мнението?
ни сам толко дърт еле пък умрял
Как да се самоцитират от централните...[/quote:3mmzg57s]
ни са знае дали пък да не можи и от централните - призраци нещо - спиритични сеанси али бали
а по-темата - ми що у варна да речем нема такива задръствания? нали пак сме същите "простаци"- та не е само до културата един вид
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от waspКато бях навън карах с ограниченията, стриктно ги спазвах, никъде не превиших скоростта. Единствения тип който ме изпревари (на място забранено за изпреварване) и се мушеше между колите много здраво, превиши поне с 30-40 ограничението, беше със софийска регистрацияДруго няма да казвам. Не помня каква беше колата като точен модел, но беше VW някакъв по-нов. Някъде из Австрия (мисля) беше това, на връщане.
И между другото - ако всички спазват ограничението нямаш си и на идея колко по-спокойно се шофира, въобще се отпускаш и ти е приятно. Не като в София - спазваш/не спазваш знаците - все ще се намери някой да ти опъне нервите, и да ти скапе деня.и ги режа, от ляво, от дясно от където може...... или пък колоните по светофарите. И толкова лошо да се пласират тия хора - не мога да ги разбера, дясната лента празна, а в средната колона от 50 коли
но това е то България..........
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Re: .
Първоначално публикувано от arieca155моите набл'дения са следните и по патя виждам 4е най-големите комплексари са голф 2.
Имал съм и 2 та модела Голф и за съжаление все още Голф 3Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей...а по-темата - ми що у варна да речем нема такива задръствания? нали пак сме същите "простаци"- та не е само до културата един вид
През лятото малко суматоха всяват туристите от селски и горски произход, дето сфетофар виждат за пръв път наживо, ама свиква се и с това
Първоначално публикувано от kris11...Имал съм и 2 та модела Голф и за съжаление все още Голф 3_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboе по логиката на пове4ето пишман "алфисти" аз като си имам и голф ГТД зна4и съм турбо селянин апонякога се чудя дали от скука или просто еи така се пускат подобни теми
наи интересното е че са със завиден реитинг
п.с. ако бях админ на секундата бих изтрил тая насрана тема
Аз например не смея да кажа че съм расист, че мразя негрите. Има негри които не ме дразнят. Дразнят ме негрите които викат "Йо" с 3 кг злато по тях и се правят на нещо повече от останалите, а дори не могат да пеят.
Мисля че схвана разликатаАлфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboе по логиката на пове4ето пишман "алфисти" аз като си имам и голф ГТД зна4и съм турбо селянин апонякога се чудя дали от скука или просто еи така се пускат подобни теми
наи интересното е че са със завиден реитинг
п.с. ако бях админ на секундата бих изтрил тая насрана темаАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от slav40...А забелязал ли си ,колко от шофьорите карам по релсите .......
И от тая гледна точка ,по-добре ,че няма кой да прилага законите иначе си е еб...ло ма...та.Само тези дето живеят по центъра не им е приятна цялата тая дандания ,щото нямат изгода от цялата тая работа и естествено ,че те ще надигат най-много глас....Други коментари просто са излишни.КРЪЦ ...........
Comment
Comment