Известие

Collapse
No announcement yet.

За хора с V6 двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tancho Покажи съобщение
    Е дайте нещо събота,неделя да можем и тези извън София да дойдем.
    Аз мога и в събота по обяд, но за не повече от час, така че ако искаш и/или има и други желащи може да се видим някъде в София? Отделно и в четвъртъка ще гледам да дойда на екото...
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Ок! Значи довечера ще Я поразкършим на Еко ...
      Fun: GTV 3.0 v6 24v
      Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

• Тази вечер 21ч. на Шела на околовръстното?
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Ами ела по-добре долу на екото, на бул България където и без друго има среща, аз също мисля да мина към 21:00
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Аз съм в бокса Следващият път ...

Comment

• Времето ще е супер до края на седмицата, ако сте навити да формираме нещо приятно за окото и ухото :Р

Comment

• Бива, бива ... Еко - четвъртък или нещо съботно/неделно ?

Comment

• Всеки ден нямам търпение да я чуя...
                  https://www.youtube.com/watch?v=bQivx_UZH48

Comment

• Трябва да сформираме нещо скоро пак... с колегата 156 сравнихме 2-та идентични 6така в две различни купета... аз лично не очаквах арезето така зверски да дърпа и в голямото купе на 166
                    Отбелязвам, че скоростната кутия на 166 е доста по дълга, също генерацията е доста по-тиха сравнение с ГТ.
                    Добра срещичка се получи, ако сме повече ще пробваме и някой друга снимка за десктопа

Comment

• Кога сте се събирали?
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        Трябва да сформираме нещо скоро пак... с колегата 156 сравнихме 2-та идентични 6така в две различни купета... аз лично не очаквах арезето така зверски да дърпа и в голямото купе на 166
                        Отбелязвам, че скоростната кутия на 166 е доста по дълга, също генерацията е доста по-тиха сравнение с ГТ.
                        Добра срещичка се получи, ако сме повече ще пробваме и някой друга снимка за десктопа
                        Чак пък дълги ... просто нещата се случваха маалко по-бавно от при гт-то Иначе този твоя звук не ми излиза от главата и сега мисля вече да ги махам тия гадни катализатори, че да си оправи басовите нотки малко Отделно и за рекарото доста се поразмислих, ама то май по-добре да си намеря едно ГТ. Голяма мания е, наистина!
                        Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                        Кога сте се събирали?
                        А ми в петък май беше
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Нещо за довечера да измислим?
                          Ама ако ще правим нещо да не е на ЕКО-то, защото е адската навалица там, няма къде да се спре, а и компаниите са делят по този начин... не знам кой го е измислил тва ЕКО, но въобще не се получава това което трябва да е :/

Comment

• За колко часа? Аз до 22 съм на работа.
                            3.2 V6

Comment

• Аз съм пас, докато не си махна катализаторите...
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Колега като ги махнеш кажи как си се справил със задните сонди и предните катализатори
                                Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Working...
                                X