Известие

Collapse
No announcement yet.

За хора с V6 двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• това като от напъване да се изп...ш
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Friend Покажи съобщение
      А тоя с Пежото дали не е настръхнал а ???
      Знае ли човек,но беше яко хаха

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
      това като от напъване да се изп...ш
      Хахаха, не го казах аз!!!
      Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
        Знае ли човек,но беше яко хаха
        А ти сигурен ли си че при теб гръмна ? Да не е било пежото с лошо работеща газова ?
        Mоже и той да си е помислил че ти си с газова хаха
        ...

Comment

• Колеги, издирвам стар маховик от 24 клапанов мотор. Трябва ми гривната за датчика за оборотите. Също така демфера - шайбата на коляновия вал която задвижва обслужващите ремъци. Помагайте
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Преди време карах една "Аlfa" 156 2.0 и днес имах възможност да покарам още една такава и трябва да кажа , че разликата между 2.0 и 2.5 V6 е доста усезаема меко казано. За мен "шестака" си заслужава повече въпреки по-скъпата подръжка.
            Alfa-Romeo 156 2.5 V6
            Yamaha MT-09 Tracer

Comment

• 2.0 T.S. max torque 187 Nm @3500 rpm
              2.5 torque 180 Nm @2000 rpm

С пожелания за празни пътища и пълни резервоари !
              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров
                Гледам че се вадят теории и аз да си кажа моята.Не виждам нищо лошо
                А аз виждам, че човекът е "извадил" теорията: За мен "шестака" си заслужава повече въпреки по-скъпата подръжка.
                Темата е за фенове на шестаци. Моля те поредните рацерски изказвания ни ги спестявай, не са ни нужни. Ако ставаше въпрос за състезания нямаше да е това темата и раздела.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Аз съм балък и си карам шестак... Нищо против другите матори, те Алфа си ги правят как си требе...ама шестака откъде и да го погледнеш си е с пеесе процента повече от четворките - 6/4=1,5...мдааа
                  Подочувал съм и съм попрочитал тук-там от ТВ предавания и списания, че 3.0 12V е най-добрия 3 литров двигател правен въобще изобщо по света и околностите...а случайно даже го карам...
                  Ама те тия дето пишат по списанията и дрънкат по Топ Гиър примерно, не са участвали в хипер престижните, авторитетни, неоспорими и най-меродавни гонки от ОМВ до първия светофар и обратно, документирани с около 23 сек. клипове, на които се виждат три улични лампи и останалото мрак...
                  Те тва дет го пише по менюълите за шестаците - въртящ момент, мощност, ускорение, макс. скорост, разход - тва е конспирация на ОПЕК, да набутват балъците да си купуват калпави шестаци, та да се харчи петролеца...добре, че си имаме рацери-тестпилоти, дека да ни отварят очите - благодарско, поклон, аплаузи!!!

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                    Аз съм балък и си карам шестак... Нищо против другите матори, те Алфа си ги правят как си требе...ама шестака откъде и да го погледнеш си е с пеесе процента повече от четворките - 6/4=1,5...мдааа
                    Подочувал съм и съм попрочитал тук-там от ТВ предавания и списания, че 3.0 12V е най-добрия 3 литров двигател правен въобще изобщо по света и околностите...а случайно даже го карам...
                    Ама те тия дето пишат по списанията и дрънкат по Топ Гиър примерно, не са участвали в хипер престижните, авторитетни, неоспорими и най-меродавни гонки от ОМВ до първия светофар и обратно, документирани с около 23 сек. клипове, на които се виждат три улични лампи и останалото мрак...
                    Те тва дет го пише по менюълите за шестаците - въртящ момент, мощност, ускорение, макс. скорост, разход - тва е конспирация на ОПЕК, да набутват балъците да си купуват калпави шестаци, та да се харчи петролеца...добре, че си имаме рацери-тестпилоти, дека да ни отварят очите - благодарско, поклон, аплаузи!!!
                    Ам Зашев вади бегачо и идвай на ОМВ то, да видиш с очите си как "Фиатовете" биат истински Алфи до припадък, еле па такива къде им изпадат кЪрданите
                    Ей батки майтап да става ма верно 6так се римува с спреляк хахахаха.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Ам Зашев вади бегачо и идвай на ОМВ то, да видиш с очите си как "Фиатовете" биат истински Алфи до припадък, еле па такива къде им изпадат кЪрданите
                      Ей батки майтап да става ма верно 6так се римува с спреляк хахахаха.
                      Хахаха, ейййй, скина се едно 25 годишно каре и диагнозата вече е "спреляк"
                      ...не издържа на пауъра на шестака!
                      Кой ви вкара само в тая заблуда, че дисциплината ОМВ -> светофар е като обиколка на Нордшлайфе?
                      Значи, темата гледам е за шестаци, а пък се напълни с малолитражки...Има си раздел Мероприятия, който го влече да си спретне там организация и да покани на писта, драг, Златен Орфей или Мюзик айдъл за звуци на ДВГ и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                        Хахаха, ейййй, скина се едно 25 годишно каре и диагнозата вече е "спреляк"
                        ...не издържа на пауъра на шестака!
                        Кой ви вкара само в тая заблуда, че дисциплината ОМВ -> светофар е като обиколка на Нордшлайфе?
                        Значи, темата гледам е за шестаци, а пък се напълни с малолитражки...Има си раздел Мероприятия, който го влече да си спретне там организация и да покани на писта, драг, Златен Орфей или Мюзик айдъл за звуци на ДВГ и т.н.
                        Буахахахах, евала майтапа стана само Венцо не зацепи за ко иде реч

П.С. Ама много са спрели Арезетата да си знаете
                        МИР
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Буахахахах, евала майтапа стана само Венцо не зацепи за ко иде реч

П.С. Ама много са спрели Арезетата да си знаете
                          МИР
                          Батко, зацепил съм, но ми идва в повече постоянното намесване и говорене за кушии на Васил. И аз съм за МИР.... принципно. Освен това моето Арезе отдавна тупти в друга кола.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                            Батко, зацепил съм, но ми идва в повече постоянното намесване и говорене за кушии на Васил. И аз съм за МИР.... принципно. Освен това моето Арезе отдавна тупти в друга кола.
                            Не че нещо ма ню твоя проект не беше ли тайна
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение

Като ти идва в повече не четеш.Аз така правя на места. А и със Стефан (високоволтовия) си имам закачка от доста време.Но всичко е с усмивка.Ама като те чета теб....... Приключих.
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• Ха ха тайна... Щом Григор знае нищо не е тайна
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X