Сега чак започнах да разбирам, че целта на темата освен да се изрази напълно справедливото възмущение - "днеска останах крайно възмутен, карам си аз към Стара Загора , и по - пътя пред мен някакъв с митсубиши Л200 ДЖИП!!!", е била и да се покаже, че "115 конъовия" ДЖИП не върви колкото чудото сътворено от боговете италианци. Предлагам темата да се премести на правилното й място, а именно в раздела за рацинг. Още един скалп на чужда марка падна. Оле!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо после се убиваме по пътищата
Collapse
X
-
Колега trustworthy,явно нещо грешно ме разбираш а и едва ли Вие можете да ми кажете,че не познавам правилата за движението!Само мога да Ви кажа,че за 7 години зад волана имам един акт и то за колан,така че моето разбиране за тази ситуация едва ли изобщо Ти дава някаква представа кой седи от другата страна на жицата!Въпросът ми беше когато някой се забие на задната ти броня и не се махне от там при положение че намаляш,пускаш десни мигачи и тн.какво правим тогава?Това че по Бг пътища е пълно с цървули е друг въпрос,всеки всеки ден се натъква поне на един такъв малоумник,който е решил да си покаже мъжеството!!!Лека вечер на всички,че при мен е вече късно!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеКолега trustworthy,явно нещо грешно ме разбираш а и едва ли Вие можете да ми кажете,че не познавам правилата за движението!Само мога да Ви кажа,че за 7 години зад волана имам един акт и то за колан,така че моето разбиране за тази ситуация едва ли изобщо Ти дава някаква представа кой седи от другата страна на жицата!Въпросът ми беше когато някой се забие на задната ти броня и не се махне от там при положение че намаляш,пускаш десни мигачи и тн.какво правим тогава?Това че по Бг пътища е пълно с цървули е друг въпрос,всеки всеки ден се натъква поне на един такъв малоумник,който е решил да си покаже мъжеството!!!Лека вечер на всички,че при мен е вече късно!!Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение... нека спазваме ограниченията до колкото е възможно и да не ставаме като останалата селтащина по пътя с глупави постъпки!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеАми много просто. Караш си и не му обръщаш внимание. Това да не ви е някой филм на ужасите дето Джак Изкормвача иска да ви изблъска от пътяФилмът е "Дуел" на Стивън Спилбърг!
Last edited by spe4elist; d.m.y г., 22:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеФилмът е "Дуел" на Стивън Спилбърг!
А иначе-днес ми стана интересно, като научих, че "простак", като дума и значение, я има само в българския и руския език.Не че няма простаци навсякъде, ама явно у нас да доста, щом си имат и думи, както и във великата русAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеНе забравяй, че той кара супервървежен туин скрап, и оня със джипа има по-малко коне под капака, така че той не е толкова голям пич, и от летящ старт нашия човек си го е бил поне с 3-4 коли, виж вече от място трудно ще го вземе щото е на 17" джанти, пък и гумите са му изпечени и върти до 6та скорост и се бие в прекъсвач...
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеСега чак започнах да разбирам, че целта на темата освен да се изрази напълно справедливото възмущение - "днеска останах крайно възмутен, карам си аз към Стара Загора , и по - пътя пред мен някакъв с митсубиши Л200 ДЖИП!!!", е била и да се покаже, че "115 конъовия" ДЖИП не върви колкото чудото сътворено от боговете италианци. Предлагам темата да се премести на правилното й място, а именно в раздела за рацинг. Още един скалп на чужда марка падна. Оле!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Ми излгежда хората мислят , че аз съм се гонил с тоя такаче , колега предлагам ти да приместиш темата в рейсинг раздела и аз да кажа мнение летящ на 5та от 110 км/ч 1 кола за алфата до 140 и нагоре щеше да разте разликата , после летящ от 60 км /ч на 3та 1-2 коли за алфата до около 100 от там нагоре предполагам щеше да разте прогресивно в полза на алфата.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеСамо мога да Ви кажа,че за 7 години зад волана имам един акт
Това не е никакъв критерии.
Аз за 12 години зад волана нямам нито един,даже и фиш нямам,и не съм дал една стотинка на полицай,но не мога да кажа че не съм правил поне по едно нарушение на ден.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеСега гледам модерен лафа ТИ ПИЛИ СИ ХАПЧЕТАТА? товаа за конете и т.н. се казва украсяване на случката не да ви я кажа с половин ред , идеята се разбира , а тя е пускам ляв мигач да изпреварвам и колата до мен настъпва КВО Съм ви виновен аз , айде темата в коша , че я усрахте с малумните си закачки господин 90км/чAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Към колегата, дето си мисли, че аварийната лента е Холидей Инн.
Приятел, аварийната лента е за ПРИНДУИТЕЛНО спиране, както ти сам посочи...пикаенето или чесането на мадурани не е ПРИНУДИТЕЛНО спиране....
Ако си мислиш, че някой ще ти позволи да се почесваш, а на 50см от тебе да фучат камиони по 20 тона със 100км/ч, значи изобщо не си наясно с нещата...
Спирането по причини, различни от повреда или например, защото на шофьора му е станало нещо са АБСОЛЮТНО забранени на аварийното платно.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment