Първоначално публикувано от trustworthy
Покажи съобщение
Всичко е въпрос , на разбиране колега , аз не настъпвам на всеки решил да ме минава като карам с 110-120 ми не правя друго пускам го да ме мини и СЛЕД това настъпвам и си спазвам дистанция след него на скороста която кара.
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
колега tanatos , нещо май не ме разбрахте , не аз съм го напъвал като ме е изпреварвал , а точно обратното на разрешен участък за изпреварване с перфектна видимост си, сигнализирах с ляв мигач при което като тръгнах да го изпреварвам въпросния индивид настъпа джипа си, при което го минах но доста по-бавно отколкто бих ако беше си поддържал скороста, след което ми се лепна на задната броня и направи глупаво изпреварване при което аз намалих зада не се пребие някъде!
ЕДИТ: с риск да бъда нападан и т.н. , ще кажа , че и аз съм постъпвал така , но при съвсем друга ситуация , караме в село с 60км/ч на забранен участък за изпреварване пред нас наближава завой, някав с някфа баничкарка тръгва с ляв мигач при , което честно ви казвам си казах ей сега тоя ще ме "ПЪРЖИ" 1 час и ще изкочи някой от завоя и аз ще отида просто настъпах пича с баничкарката си остана отзад и всичко по живо и по - здраво , но в тази ситуация , човека с баничкарката изобщо нямаше предпоставка за птп просто си остана отзад и това е , а аз вече се бях изравнил с него а той настъпва.., къде да ида?
Comment