Известие

Collapse
No announcement yet.

Мойта АЛФА или от какво съм доволен и от какво не

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 156 m-jet
    ...почти на ниво Ауди е...
    И кое е това ниво?
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Морското ниво,хихи
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Нивото на най-скъпите автомобили. И то се определя не от моето или вашето мнение, а от пазара.
        147 1.6 TS

Comment

A японските автомобили към евтините ли спадат, че не се споменават. Мджет визираше качеството, а не толкова цената
          Въпросът е ,че всеки гледа от своята камбанария.
          Аз спирам, че се развихря офтопик
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колега,

Мерцедес,Ауди,БМВ са всеприЗнати по цялото Земно кълбо като НАЙ ДОБРИТЕ автомобили, те са и от масово пройЗвежданите най скъпи , и като нови и като втора употеба

Както каЗа колегата по горе, мойто твойто и вобще нащо мнение никой не го брига...

Та можем само да се радваме, че Фиат пусна най после нещо действително хубаво и качествено, което може да се сравнява дори с Ауди.Скоро ще пуснат и 8Ц с МаЗерати мотор , едва ли ще си го купи някой от нас, цена от 130.000еуро нагоре, но поне имиджа на марката се качва, а скоро и съвместната раЗработка с Ауди ще пуснат на паЗара

Така,че Алфа е определено е във въЗход, дано не осерат нещо талянците

П.П. Между другото, тук се чу, че Ауди е предложил на Фиат да им дадат СЕАТ и да купят Алфа, и да им доплатят , колко са слухове или се води нещо Задкулисно наистина неЗнам.....

Comment

[quote="156 m-jet"]Колега,

Мерцедес,Ауди,БМВ са всеприЗнати по цялото Земно кълбо като НАЙ ДОБРИТЕ автомобили,

Аве уж си от Дойчланд пък какви работи ми говориш.Точно според немските класации,на първите места като най-качествени автомобили са поставени японските,след тях корейските и чак после Мерц,Ауди които са на нивото на френските и на всички останали.Точно пък Мерцедес са с много ниско качество в момента,говоря за масовите,не за СЛР Макларън например.Това много лесно може да се провери
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Аз от моята какво мага да кажа.

Преди 2 дена станаха 30 000 км от както я карам и .:
                +
                1. В класа си е с доста екстри и за цената си има клима, ел глупости и т.н., които при Голф (колитe се един клас) просто са си екстри.
                2. Двигателя е ОК с изключение, на някои проблеми, като МПХ, първа степен на перката за охлаждане, вариатор и т.н.
                3. Колата е ДИЗАЙНЕРСКА и хваща веднага око.
                4. Ходовата част зе мене е учудващо ЗДРАВА.

-
                1. Щума в купето е гаден, много скърца, ама пък и пътищата са ни кофти.
                2. Колата е по тежка от колкото у нужно, на което се дължи и високия разход. Как може да тежи почти колкото 156
                3. Малко ми е кофти, ама и от сервизите и от диагностиките има какво да се иска и то много, но това се отнася и за доста по разпространени и продавани коли в България, като Пежо, Рено, Шкода и ФВ.
                4. Частите също не са лесни за намиране.

Като цяло бих сменил моята кола за по-ново JTD или QV
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Имам познати които работят за дженерал мотърс (мъжът) и форд (жената) в USA. Та тои ми каза,че в щатите номер 1 за момента е Дайво а Мерцедес S класата нещо се издънила.

И го питам: е как така кореиците номер 1 ?

Ами много просто,американците искат кола която 4-5 години да си е чисто нова да няма дефекти ( ама никакви) !
                  На тях им трябва кола която да карат а не да ремонтират !

Доста съм очуден на това мнение, но го казва човек които гледа от първия ред !
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

А за моя звяр,съм много доволен.
                    След като я купих смених доста неща за да знам в какво състояние я карам и от една година ( 38000 км)насам сменям само консумативи.

Единствено несъм доволен от тракането на пластмасите и те се осещат най вече като влезнеш в град,на дълаг път е като совалка тиха и много комфортна

За момента няма какво повече да искам от тази кола.

Comment

Така, плюсове доста и различни няма да ги изреждам вие си ги знаете.
                      Минуси широка предна колона и при завой липсва видимост
                      Друго не се сещам
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
                        Така, плюсове доста и различни няма да ги изреждам вие си ги знаете.
                        Минуси широка предна колона и при завой липсва видимост
                        Друго не се сещам
                        Хаха това за колоната е верно, мислех че само Аз съм така и ше свикна ама миналата седмица При Слизане от Туричка черква(Санданско) при ляв тесен завой за малко да отнеса един Мотор.
                        Alfa 146 1.6TS 16v '98
                        Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Comment

Вярно че има такъв момент с предната колона на 145-цата.... Затова пък назад се вижда мн. добре. И въобще оптиката и е добра като се изключи този малък дефект
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                            Имам познати които работят за дженерал мотърс (мъжът) и форд (жената) в USA. Та тои ми каза,че в щатите номер 1 за момента е Дайво а Мерцедес S класата нещо се издънила.

И го питам: е как така кореиците номер 1 ?

Ами много просто,американците искат кола която 4-5 години да си е чисто нова да няма дефекти ( ама никакви) !
                            На тях им трябва кола която да карат а не да ремонтират !

Доста съм очуден на това мнение, но го казва човек които гледа от първия ред !
                            Колега това където си го написал няма нищо общо с истината тук в САщ Daewoo никой не ги зачита за автомобили, продават се съвсем малко бройки и се обезценяват бързо, освен това тази марка е собственост на General Motors.

Comment

Не мога да споря.Човека ми каза така а тои работи в дженерал

Comment

Тук се получава здраво офтопик, но това, че Дачия Логан тук се продава много нали не означава, че е №1 ...
                                147 1.6 TS

Comment

Working...
                                X