Известие

Collapse
No announcement yet.

Мойта АЛФА или от какво съм доволен и от какво не

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Темата аз я изкопах и не виждам лошо - тя си е още актуална.
    А колегата наистина нещо много нервен ми се вижда, та има нужда от смъмряне.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Остави го бе......невиждаш ли, че е още бебок....на децата им е простено
      имам чуството, че във всяко изказване си опъва нервите...не само в тая тема!
      По темата...страшно съм си доволен от автомобила...въпреки, че миналия месец ми създаде неприятности...но сле 16 години вярност!
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:38.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Темата аз я изкопах и не виждам лошо - тя си е още актуална.
        А колегата наистина нещо много нервен ми се вижда, та има нужда от смъмряне.
        По кротко пенсионери, аз не съм вадил нищо както се разбрахте помежду си. Забавлявам се доста в този форум. Нямам нищо лично към по опитните и отлежалите тук. Чест и почитания.
        аааааааа и забравих САМО ББ ОЛЕ.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

.
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:38.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            По кротко пенсионери, аз не съм вадил нищо както се разбрахте помежду си. Забавлявам се доста в този форум. Нямам нищо лично към по опитните и отлежалите тук. Чест и почитания.
            аааааааа и забравих САМО ББ ОЛЕ.
            Все повече започваш, да ми приличаш на общинар, който е получил поредната премия за добре свършена работа

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Все повече започваш, да ми приличаш на общинар, който е получил поредната премия за добре свършена работа
              Много си далеч от истината.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                Много си далеч от истината.
                ..за твойта истина и пет пари не давам!!!
                ..сигурно изобщо не ти е леко....нямаш ли живот извън нета?....та прескачаш от форум на форум!!?

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  ..за твойта истина и пет пари не давам!!!
                  ..сигурно изобщо не ти е леко....нямаш ли живот извън нета?....та прескачаш от форум на форум!!?
                  Еми провери в какъв часови диапазон пиша и ще разбереш. Е чак пък и пет пари да не даваш егати, дай поне некой чарколяк за колата, че трябва да се ремонтииииииииииииииииииииииииии. САМО ББ ОЛЕ.
                  К.М.

Comment

Бахти, на скромните ми 25 и пенсионер ме нарекоха...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Много съм доволен от Алфата си, още по доволен щях да бъда ако можех да си купя чисто нова такава /156 навремето/ или 159 /демек пари нема, хей /. Не карам много и щях да си я подържам добре.
                      Карал съм и други коли и от тях съм доволен, но избрах алфата.
                      Недоволен съм от посредствеността и простотиято около нас основно /встрани от темата, е сори, но това е страшно дразнещо, освен че ни удря и като общество, стандарт и прочее/
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:36.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

B гр.София ДАМИ и ГОСПОДА и особенно в квартал ФАКУЛТЕТО ,повечето от АЛФИЧКИТЕ се държат подобаващо с оглед цялостнато пътно положение в столицата .Забелязвам напоследък ,че гражданите от ромски произход МНОГО СЕРИОЗНО ОБЯЗДВАТ , някой отПОСЛЕДНИТЕ МОДЕЛИ НА ВЕЛИКАТА МАРКА .За НАС лично ,ВЛАДЕТЕЛИ на ТРАНЗАКСИАЛНИЯТ ОТДЕЛ -ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН е с малки изключения ,след като две години предупреждавам моят скъп БРАТ че тази АЛФА 75 не е товарен автомобил и че на 300 000 поне веднъж трябва да смени задни спирачни дискове и след като той ми заяви че има още живот в тях ,се наложи да си приберем транзаксиалната техника от ЕЛИН ПЕЛИН с пътна помощ .МДААААА жалната констатация е счупен сп.диск и откъснато ухо на спирачният апарат ,демек сваляне скоростна кутия и ми се създаде още извън класна работа - не че имам свободно време НООО ,ТРАНЗАКСИАЛНИЯТ ЦИКЪЛ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН !!
                        -Аз си мисля нещо, мисля си .
                        -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                        Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Това е моята кола,колкото и ядове да създава.щом си се качил,значи си се решил.ядове много,но и много приятни моменти.това е моето скромно мнение.
                          sigpic
                          156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Аз имам 155-ца от няколко месеца и решихда се изкажа и аз малко по темата .
                            Дразни ме това ,че вътре в колата скърца от към вратата и от към седалката.
                            Всичко друго си ми харесва ,има хубава стоика,добро поведение на пътя,добра визия и приличен пакет от екстри които предлага за парите си. За годините си ,а те веча са 13 е доста запазена.Колата си притежава свои собствен характер,с които още не сме свикнали напълно.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Да започна с минусите:

- Мноло лоша маневреност
                              - Много лоша видимост на страничните огледала
                              - Много скърца
                              - Много лошо вози, даже и без да се вижда дупка на пътя друса и се клатушка.
                              - Много се потят стъклата при дъжд
                              - Няма барче или поставка за чаши
                              - Лошо обезшумен ДВГ отсек
                              - Струва ми се, че има нужда от 6-та скорост(незнам това + ли е или - Искам да кажа, че много върви)
                              - Лоши спирачки
                              - Безбожно скъпи части (за нови говоря)
                              - Евтиняшка пластмаса на ресиверите под предното стъкло
                              - Добро окачване (още съм с оригиналните носачи)

Плюсове
                              - Не ръждясва
                              - Перфектни фарове
                              - Перфектно парно и климатроник
                              - Отлична устойчивост до 220 (на хубав път)
                              - Много удобна за каране на дълъг път
                              - Много здрав двигател
                              - Предостатъчно мощност
                              - Широка отзад
                              - Много екстри
                              - Огромен багажник
                              - Красива кола
                              - Удоволствие е да я караш таз хубавица.
                              Накратко да кажа, че много от днешните модерни нови коли вероятно няма да доживеят до 15 години и да ...изглеждат като 155.
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Газя я , като грозде за вино,галя я като най нежна любовница.И дА Я ПРИШПОРВАМ все харчи около 9 на сто.Откакто се прибрахме в БГ се разтропа сериозно,но я постегнах.Два дена не тропаше.Вече не ми пука.Нека си тропа. И тя душа носи.Още не ръждясва.скоро ще навърши пълнолетие.Направих и 360 000 км и смених сегментите и автоматите на клапаните.Да не забравя и две водни помпи и една бензинова,както и всички семеринги.Иначе ме ядосва,че не ми дава ,какво да човъркам по нея.Багажника го отварям с отверка и напън на главата ми по задния джам и моята седалка не се сваля от 5 години.Заварена е,но палувам на другата.А и да не забравя: Смених и амортисьорите преди две години.Ебава ме,ама си я обичам,досущ като капризна и много красива любовница
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X