Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата 1-ца BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
    Тази първа серия, както и 5та серия Гран туризмо са най-грозните възможни Бмв-та през последните години.Другите малко или много приличат на нещо, но тука се оляха. И въпреки това продажбите няма да са никак лоши.Успяха да изпедерастят и автомобилите, лошото е че не са само бмв.
    Ами Наско, какво друго да очакваш след времето на 90-те и тогавашната рецесия се появиха ей тези неща, първи бяха ония луди от Кьолн дето направиха Форд Ка с "невероятния" Ню ейдж дизайн... аз за мен съм убеден че от новите модели автомобили никой не ми харесва - точно никой! следващата ми кола ще бъде доста стара за съжаление не само аз споделям тая идея
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ти защо мислиш, че карам кола дето дизайнера я е сякал с брадва от парче дърво...Кога ли ще се престраша да взема нещо американско, ръбато и грозно което прилича на автомобил.От европейските остана единствено Г класата и Ровърите, но и ровър тръгнаха в една посока с новите си дизайни клоняща към гейското...Пежо-гей, Рено-гей, новите алфи- кривоглед гей, бмв-обсъдихме го , нисан - гей, сузуки-гей, опел-гей, фв - гей преял с вурстчета.Не се сещам една европейска масова марка дето да няма гейски дизайн. Може би само сааб засега не са разтворили бузките
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

тука не мога да се съглася. ню ейдж направи от фордовете автомобили. особено форд ка има неостаряващ и невероятен дизайн, но само да се помни че е женски автомобил и мъж няма място на шофьорската му седалка
        иначе автомобилния дизайн е отражение на нашето време - гейове и компютри
        точка

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Тази първа серия, както и 5та серия Гран туризмо са най-грозните възможни Бмв-та през последните години.Другите малко или много приличат на нещо, но тука се оляха. И въпреки това продажбите няма да са никак лоши.Успяха да изпедерастят и автомобилите, лошото е че не са само бмв.
          Да де, ама като влезнеш в 5-та серия ГТ и замлъкваш! Аз лично се качих в тази кошница след като бях покарам новата 740д с всички екстри и просто нямаше какво да кажа.......ебахти лукса! Отвън изобщо не я коментирам - Крис Бенгъл и неговите криви пръстенца са ми болна тема, но интериора е.....потресаващо луксозен.

От друга страна аз съм склонен да си купя безкрайно красива кола, та ако ще от вътре да е с табло на Дачия от 90-те!

1-цата е женска кола. Явно жените трябв да я харесат. Те да си кажат.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            Да де, ама като влезнеш в 5-та серия ГТ и замлъкваш! Аз лично се качих в тази кошница след като бях покарам новата 740д с всички екстри и просто нямаше какво да кажа.......ебахти лукса! Отвън изобщо не я коментирам - Крис Бенгъл и неговите криви пръстенца са ми болна тема, но интериора е.....потресаващо луксозен.

От друга страна аз съм склонен да си купя безкрайно красива кола, та ако ще от вътре да е с табло на Дачия от 90-те!

Не коментирам интериора и лукса, там БМВ е след лексус по лукс и интериор (говоря в по-новите модели).Няма такава подредба. За едни е важна фасадата, за други интериора. И аз харесвам лукса ама не бих се жертвал на бмв гт

На Бенгъл му признавам единствено 6-та серия.

1 серия ако е женска...какво остава за пежо 207 и другите въшки
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Абе всичките БМВ са еднакви отвътре,грозни отвън,имат само задно и мощен двигател и кво-миии нищо.Както казах и старата 1-ца беше гадна,ма се преживява,особено м пакета,а тая на нищо не прилича.А качеството на материалите и е по-зле от на моята 155-ца!
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение

Адаш, от няколко години наблюдавам теченията в дизайна (имам предвид всичко) и архитектурата значи в миналото е имало едни пичове като Батиста "Пинин" Фарина, Пиетро Фруа и доста други дето са направили едни неща, които сега служат за нещо като еталон за форми и структури ама само в учебниците Аз не искам да бъда атавистичен но има една кофти зависимост между тези, които правят дизайна и тези, които го потребяват - онези които правят карат тези, които потребяват да харесат нещо, след което онези които правят започват да ходят по свирката на онези, които потребяват и правят глупости. Най-смешното и тъпото е че всичко зависи само и единствено от конюнктурата на времето ...
                Само се загледай в центъра на София и кажи дали ти харесват новите сгради - вътре са супер лукс ама ...
                За съжаление сега и след време ще продължаваме да живеем и шофираме декорите на Готъм Сити ...
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Карам с 140км в най-лява лента...премигване на ксенон...фаровете на М3.... изтрелвам се в дясна лента сплашен от агресията...(е при алфите не само се сплашвам, а и разтрепервам ама да не задълбавам)...

Карам с 140км. в най-лява лента....премигване на ксенон...фарове на новата 1 серия...изтрелвам се в аварийна лента набивам кучките и умирам от смях
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Бенгъл си е Бенгъл... все пак е от италианската школа... ама явно без него им е тегаво в БМВ

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Карам с 140км в най-лява лента...премигване на ксенон...фаровете на М3.... изтрелвам се в дясна лента сплашен от агресията...(е при алфите не само се сплашвам, а и разтрепервам ама да не задълбавам)...

Карам с 140км. в най-лява лента....премигване на ксенон...фарове на новата 1 серия...изтрелвам се в аварийна лента набивам кучките и умирам от смях

батка не бързайте да храните щото купето на единицата се продава от някой дилъри с пакет за 400 коня... което си е е..ло мамата, па ко ще и на нищо да не мяза

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Венци, така е а аз пък веднъж се стреснах когато зад един завой, както си бех задрямал и си карах спокойно видях опулената физиономия на стария Крайслер 300 (преди да станат Даймлер-Крайслер)

Та малко да поясня относно конюнктурата на времето
                      Значи след рецесията на 90-те на миналия век някой европейски марки решават да инвазират в Америка по няколко причини - там европейските марки са продукт на престиж а традицинонните американски марки са извън времето си и Беемве решават да направят истинска инвазия като наемат американец за главен дизайнер ...
                      Само да допълня, че в тоя малък свят има две школи за автомобилен дизайн в момента - катедрата по индустриален дизайн към Кинкгс Колидж ъф Арт и катедрата в Калифорнийския технологичен институт. Тогава последната е с някакво предимство поради това, че в калифорния тротоари няма и всеки човек има по няколко автомобила затова наемат гуруто на дизайна Крис Бенгъл и му дават неограничена свобода ...
                      Бевемве Хикс 5 е добра кола, която завладява Америка обаче е много традиционна за там защото е класически - комби-SUV след тва се ражда Хикс 6 и т.н. Обаче сега Америка е в криза и всичко е насочено към Китай - тази страна за в бъдеще ще бъде голяма потребителна сила а в рамките на глобализацията и поради липсата на ресурси отпада диференцияциата на дизайните, както преди беше за Европа и Америка - така че честито ви китайско Беемве единица - последвано от китайско Волво, Китайски Мерцедес и т.н. ...

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

[QUOTE=ne0;897909]Бенгъл си е Бенгъл... все пак е от италианската школа... ама явно без него им е тегаво в БМВ[COLOR="Silver"]

Нено, това че е бил стажант в Чентро стиле или Пининфарина не го прави възпитаник на "Италианската школа"
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Всъщност какво му е БМВ на БМВ 1-цата освен емблемата? Поредната скъпа малолитражка, т.е. кола за неориентирани метросексуални.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

kooliо моля ти се пич... недей така

от 123д нагоре са само резачки

да не говорим и за въпросните м-ки, за които нено спомена

а честно казано на мен текущата 1-серия купе ми харесва особено задницата типичното малко пъргаво бмв - бек то да руутс
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            kooliо моля ти се пич... недей така

от 123д нагоре са само резачки

да не говорим и за въпросните м-ки, за които нено спомена

а честно казано на мен текущата 1-серия купе ми харесва особено задницата типичното малко пъргаво бмв - бек то да руутс
                            Стояне, Колю е прав.
                            Кажи ми с кое старата серия 1 е по-добра от 147? Да не говорим, че Алфа правят наистина маниашки автомобил като слагат един супер мотор точно на тази каросерия
                            А някой говориха, че 147 GTA искала да ви убие - да бе а серия 1 М не само ви убива ами ви и предлага отвъден живот
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Значи за всяко нещо си има потребители,явно от Бмв са сметнали,че този продукт ще се купува,въпреки изгубената идентичност(малко почват да мязат на Ауди с тяхното уеднаквяване-дори и почти всеки ден да съм до чисто нови А8-ци,пак в центъра оня ден обърках предницата на една А7 с тази на А8 отдалеч-за какво си говорим).Всеки продукт вече се прави по-масов и глобален,след като се разкри потенциала на китайския пазар.Аз обаче не харесвам масовките-така че
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                                Значи за всяко нещо си има потребители,явно от Бмв са сметнали,че този продукт ще се купува,въпреки изгубената идентичност(малко почват да мязат на Ауди с тяхното уеднаквяване-дори и почти всеки ден да съм до чисто нови А8-ци,пак в центъра оня ден обърках предницата на една А7 с тази на А8 отдалеч-за какво си говорим).Всеки продукт вече се прави по-масов и глобален,след като се разкри потенциала на китайския пазар.Аз обаче не харесвам масовките-така че
                                Никой от нас не харесва масовките - затова сме Алфисти !
                                Аз загледах А8 преди време и установих следното - колкото и да ви е странно мястото вътре е по-малко отколкото в моята 166-ца, дизайна на интериора е супер с изключение на повечето балатуми, пластмасови лайсни имитиращи дърво и др. екрана на навигацията ми бърка в здравето скоростния лост е произведение на ергономията но не се ползва, навсякъде има къпхолдъри все едно е автобус ... значи мога още да изреждам ама няма смисъл
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X