Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова кола...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вземи си нещо дизелово Opel Zafira, Astra или Fiat Punto :Р Не се преебавай само за тея 1000км разлика с цената на горивото и 200лв спестени от ремонти за 1година с кой знае каква кола само да е ефтина. И като се замислиш няма да спестиш пари от тези разходи.
    Но ако нямаш пари, криза едно друго. Вземи си нещо 95,6 година и тънката :] удоволствието няма да е същото, но са ми казвали, че на 166 е по-скъпа поддръжката. Не е 155ца въпреки, че колегите с тези красавици ще кажат, че кефа и возията са по хубави
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Няма кинти- решението е Алфа 127.Жалко, че не познавам човека който ги е поръчал,щях да го помоля да ти подари една -две бройки http://www.okatuning.com.ru/oka-w-alfa-.htm

Comment

Passat B5 си е една отлична машина, е все пак доколкото може да се каже за един VW. Пък и все пак не е толкова лигав като Алфата. Откакто се тървах от моята Алфа съм много добре, чесно казано. Харесват ми Алфите, ама да не е моя. А и все пак Италянската кола е за гледане, а немската е за много каране
        P.S. сега само моля един по един като ме храните за тоя коментар
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
          Passat B5 си е една отлична машина, е все пак доколкото може да се каже за един VW. Пък и все пак не е толкова лигав като Алфата. Откакто се тървах от моята Алфа съм много добре, чесно казано. Харесват ми Алфите, ама да не е моя. А и все пак Италянската кола е за гледане, а немската е за много каране
          Няма що да те храня, сам си се нахранил... понеже си имам колеги с такива пасати ... реват като заклани и те от хубавите ни пътища и горива. И разходите им са по-големи от тези по гледана 156
          Сега ако ще ги слагаш до 166 ... леко отиваш в друг клас.
          Проумейте го... от къде 2000 г. вече няма такова значение марката, има значение годината и класа, но най-вече има значение поддръжката.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

От подписа ти виждам, че си притежавал една 145 1.3.
            Не мисля, че си имал голям допир с марката алфа ромео за да я определяш по такъв начин.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              От подписа ти виждам, че си притежавал една 145 1.3.
              Не мисля, че си имал голям допир с марката алфа ромео за да я определяш по такъв начин.
              Така е, притежавал съм само 145, защото на мен тя най-много ми харесва. Обаче не е като да не съм се качвал в Алфи и съм видял доста. Всички по-популярни модели съм ги карал и съм се возил в тях, както и имам наблюдения за поддръжката. Просто разни хора, разни идеали, затова има и толкова мноооого различни марки и модели. Просто за България не е практично да имаш Алфа Ромео. Ни бензина, ни частите, ни пътищата са за Алфа.

Comment

Така е, притежавал съм само 145, защото на мен тя най-много ми харесва. Обаче не е като да не съм се качвал в Алфи и съм видял доста. Всички по-популярни модели съм ги карал и съм се возил в тях, както и имам наблюдения за поддръжката. Просто разни хора, разни идеали, затова има и толкова мноооого различни марки и модели. Просто за България не е практично да имаш Алфа Ромео. Ни бензина, ни частите, ни пътищата са за Алфа.
                Какво е практично да имаш тогава? Здрави обувки?
                Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                  Какво е практично да имаш тогава? Здрави обувки?
                  Дачия Дъстър или Лада Нива

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Дачия Дъстър или Лада Нива
                    не не не. тия не стават със сигурност, защото с тях не става да се мига с ксенончетата в лявата лента, че да сме по ефектни по улиците.
                    В София съм чувал хора да ми се подиграват на чисто-ново закупената кола, хора дето карат коли на по над 15 години дето струват колкото комплект лятни гуми
                    А колегата дето пита за това какво е практично да се купи в България.....ми незнам. Май наистина чифт удобни обувки, поне за тях не трябва винетка за счупените улици

Comment

В София съм чувал хора да ми се подиграват на чисто-ново закупената кола, хора дето карат коли на по над 15 години дето струват колкото комплект лятни гуми
                      Е това вече е рядко малоумие... новото си е ново винаги (стария лаф, че по-хубава от новата кола е само служебната сигурно всички го знаем).
                      Сега на някой даден модел или марка може да са му антипатични, неудобни или непрактични, но да се подиграваш на нов автомобил ... е нема такова деформирано от пишкомера мислене.

Comment

Решено е колеги няма да се продава!!! Намерих си майстор,сдобих се и с пари!!! Та по новата тема колите след 2000, въпреки че карам такава не ми харесват, заради цялата тази електроника. Даде някои кабел накъсо и трябва да смъкваш цялото таблото...

Comment

Браво!Дано всичко се оправи.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Добро утро! Преди седмица си взех колата и се радвам много!
                            Смениха следните неща:
                            - предни дискове
                            - накладки
                            - предни горни носачи
                            - задни амортисьори
                            - бутала
                            - сегменти
                            - термостат
                            - хидравлична помпа
                            Но! когато завивам или давам назад в леко свито положение се чува силно пукана...майстора каза, че било от накладките,били се намествали? не ми взучи много логично...

Comment

Здравей, колко доло горе ти излезе ремонта?
                              П.П. И мойта тракаше, защото ми са беше откачил подкалника , а назад се чува звук от накладките, не е пукане
                              145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Всичко общо ми излезе 3800лв.

Comment

Working...
                                X