Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяната на маслото е излишна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Човек, недей така тия лагери не са специално за ауди 50. Това си е напълно стандартен лагер, който и сега можеш да купиш.
    Не бе пич ти си грамотно момче ,и ти е ясно всичко ,ма тоя смешник един път слага водна помпа от боксер на 16 кл. мотор,друг път сменя крушката на таблото за зареждането ,понеже не зарежда динамото на която и да е кола,после чака от небето ,да му докарат 155 2.5 V6 4х4,просто технически инвалид,и с това Ауди 50 просто преля чашата с дивотиите.Ако искаш ще пусна тема с анкета ,колко е смешен и неграмотен Мордохи или както му е византииския ник,и ще видиш,за какво иде реч.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Необходимо е да си признае, че се осра, и ще му олекне.
    Старото ченге кофти го закова и сега колкото повече постове пише, толкова по-зле става.
    Ти не търси закачка с мене ,понеже ти си се усрал,аз не търся възможност да се правя на гей в твоите теми,ма ти искаш да го духаш ,в моите.Един път ти го подадох ,и ти го пое с мълчане,сага ти го подавам втори път,и ако си верно секси трее поне да охнеш,ако търсиш реванш ще ти го дам ,ма не тука,на друго място с кремче Нивеа.Там кадето отиваш ,чича ти се връща.Довери се на Дурекс ако искаш да пишеш с мен,че без Дурекс може да надуеш тумбака.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Кой, кога и какво е бил не е твоя работа.
    Понеже си имал два сервиза и си бил монтьор двадесет години, трябва да знаеш, че на Ауди 50 и Полото са същите лагери, както на Ауди 80 ......... та дори и на Алфа 33.
    Модела с дребни преработки и под други модификации се произвежда доста години.
    И да! Все още се срещат движещи се екземпляри под формата на Поло.
    В едно нещо си прав!
    Чичо Живков наистина не позволяваше на селяните да карат Ауди. Точно за това и модела ти е непознат.

Модела има няколко мотора.

FA- мотора е 1.1 .Моята беше с такъв мотор, но после сложих 1.3 от Широко. Тоя мотор беше форсиран и с много високи обороти. Наложи се да му слагам 5-степенна скоростна кутия.

Стандартно има и негов 1.3 мотор.
    после за Полото са слагани 0.9 ;1.0;1.1 и 1.3

Дали да сменяваме маслото или да не го сменяваме е като : дали да ядем или да не ядем.

Който може да не яде.
    То и Настрадин ходжа учил магарето си да не яде, а пък то...
    Ако има нещо по мръсно от един грък,то това е гръцкия селянин.Само селяните се радват на Ауди гражданите ,цял живот караме Алфа Ромео,ма доиде демокрацията,и виж ти и селяните се качиха на Алфа.
    Last edited by nicola 59; d.m.y г., 02:10.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Espressione italiano per i greci....."Una raca una faca....".......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Kольооооо!
        така, както те чета, грамотността ти е по-ниска и от на гръцки селянин.
        А аз си мислех, че това е невъзможно.
        Ама не знам , защо още се занимавам с тебе.
        Преставам да се унижавам съзнателно, слизайки до твоето ниво!
        Приятен ден!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Честно казано- да допускам, че е възможно поне 100 000 км да не го сменяш. Производителите никъде не дават живота на колата, така че може да се допусне, че 200 000 км е границата (до толкова са сервизните книжки). Ако имах излишен кеш за една нова кола, която да мога да съсипя, бих си направил този експеримент- 200 000 км с едно масло. Проблемът е по- вероятно да дойде от запушен филтър в един момент. Ти така или иначе ще доливаш след определени километри.
          не е необходимо да купуваш ето някои вече са го направили преди теб дори малко над 200 000км е

- http://www.youtube.com/watch?v=KC-SxrsgEwo

- http://www.youtube.com/watch?v=oIkxlWpJ6bk
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Не бе пич ти си грамотно момче ,и ти е ясно всичко ,ма тоя смешник един път слага водна помпа от боксер на 16 кл. мотор,друг път сменя крушката на таблото за зареждането ,понеже не демокрацията,и виж ти и селяните се качиха на Алфа.
            Но ние тук всички разбрахме, че си космически "умен".
            Не виждам какво още търсиш.
            Инфантилно е, когато си се наакал да развяваш задник навсякъде.
            Покрий се малко.
            Не знам какъв чича си ми, ти си некъФ бесен ъндърграунд, Луууузер., поне така пишеш.
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 14:11.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Тука пак станало говна с праз който има някакви терзания трябва или не трябва да се сменя масло да дойде да му покажа ваните за масло какво имат на дъното същото това горното с което започнах - 2 пръста матРиал Иначе камионите си карат по 100 000км без проблем с едно масло, по-новите става въпрос, то маслото си е синтетика и толкова си му дават. На 122 000 съм виждал без да e доливано на Актрос Колите всички на 20 или 30хил, но това в България почти никой не го прави, всеки гледа да си сменя по-честичко маслото. 9-ката ми е обслужвана само на 30 000 откакто е станала кола, ама аз нямам нерви да я държа толкова с една чорба
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Тука пак станало говна с праз който има някакви терзания трябва или не трябва да се сменя масло да дойде да му покажа ваните за масло какво имат на дъното същото това горното с което започнах - 2 пръста матРиал Иначе камионите си карат по 100 000км без проблем с едно масло, по-новите става въпрос, то маслото си е синтетика и толкова си му дават. На 122 000 съм виждал без да e доливано на Актрос Колите всички на 20 или 30хил, но това в България почти никой не го прави, всеки гледа да си сменя по-честичко маслото. 9-ката ми е обслужвана само на 30 000 откакто е станала кола, ама аз нямам нерви да я държа толкова с една чорба
                Камионите обикновенно работят при доста ниски натоварвания- 1500-2000 оборота макс. Ти такъв двигател и с грес можеш да го караш едва ли не.
                Lexus IS200

Comment

• Да, а също става и със свинска маз.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Да, а също става и със свинска маз.
                    При органиката нещата са доста различни.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Но ние тук всички разбрахме, че си космически "умен".
                      Не виждам какво още търсиш.
                      Инфантилно е, когато си се наакал да развяваш задник навсякъде.
                      Покрий се малко.
                      Не знам какъв чича си ми, ти си некъФ бесен ъндърграунд, Луууузер., поне така пишеш.
                      Очаквах да си по страстен и да пъшкаш повече ,ма уви ,селянина с колелото,извинявай ,с 33 ката,се предаде лесно,понеже не струва и 5 пари,ма на тебе залагах повече.Искаш ли да пуснем една анкета,колко сте смешни и двамата,и да видиш ,колко струваш,не според мене само ,понеже за мене ,стуваш колкото стар презерватив,ма не само стар ма и използван 2 ри път.Искаш ли да видиш колко хора в този форум ,си биха хвърлили сопола върху тебе,с лекота.Ако имаш вяра в себе си ще пуснем една анкета,анонимна,с въпроса прасето или както ти е ника сссскккфсса,колко е смешен и нещастен и ще оставим колегите да те отценят.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

О.
                        пич какво взимаш ?
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Очаквах да си по страстен и да пъшкаш повече ,ма уви ,селянина с колелото,извинявай ,с 33 ката,се предаде лесно,понеже не струва и 5 пари,ма на тебе залагах повече.Искаш ли да пуснем една анкета,колко сте смешни и двамата,и да видиш ,колко струваш,не според мене само ,понеже за мене ,стуваш колкото стар презерватив,ма не само стар ма и използван 2 ри път.Искаш ли да видиш колко хора в този форум ,си биха хвърлили сопола върху тебе,с лекота.Ако имаш вяра в себе си ще пуснем една анкета,анонимна,с въпроса прасето или както ти е ника сссскккфсса,колко е смешен и нещастен и ще оставим колегите да те отценят.
                          Лузерче, такива анкети са пускани, потърси ги в архива.
                          Казвам ти аз, че си космически "умен".
                          МордохОя, такъв ти го натресе с ауди 50, че всичкия "монтьорски" опит, който имаш може да го занесеш на личния си уролог, когато ти прави профилактика на простата. Той ще намери къде да го постави.
                          К.М.

Comment

Камионите обикновенно работят при доста ниски натоварвания- 1500-2000 оборота макс. Ти такъв двигател и с грес можеш да го караш едва ли не.
                            Товар и обороти не са едно и също нещо.
                            А камионите карат толкова щото имат по 35 литра масло средно и освен това се карат малко повечко при постоянен режим.
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Товар и обороти не са едно и също нещо.
                              А камионите карат толкова щото имат по 35 литра масло средно и освен това се карат малко повечко при постоянен режим.
                              Ниски натоварвания от гледна точка на динамиката имам предвид.
                              Lexus IS200

Comment

• не забравяйте и качеството на изработка на двигателите
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X