Ако беше в хумористично предаване -да ,но по новините ме подразни ,истина е, но абсурдна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!
Collapse
X
-
Може - цинизъм !!!
Тук властва братовчедството - навсякъде го има, но при нас преобладава.Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:53.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеИма ли някой, който и да било, да се върже на тия глупости?!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАко беше в хумористично предаване -да ,но по новините ме подразни ,истина е, но абсурдна.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Баща ми е със 150лв. пенсия за 42г.трудов стаж.Правете си сметка колко жестоко сме лъгани и как продължават да ни лъжат,че и хората от Евро съюза.Избори се задават.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеБаща ми е със 150лв. пенсия за 42г.трудов стаж.Правете си сметка колко жестоко сме лъгани и как продължават да ни лъжат,че и хората от Евро съюза.Избори се задават.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Няма как да се направи нещо за хора, след като хората не му търсят сметка.Защо да го прави, като може и да не го прави?
Отделно правенето на нещо за хората е неблагодрана работа-обикновено хората не я разбират и намразват такива.В живота черото и бялото никога не са такива буквално.
А ръста на заплата, понеже е ниска е възможно да бъде най голям за ЕС, което обаче нищо не значи на този етап.Last edited by fred; d.m.y г., 19:12.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment